Hoera! - Guido Spek - 22 jaar!

Guido Spek is vandaag 22 jaar oud geworden!

Guido studeerde na de middelbare school af aan het Conservatorium in Rotterdam. Daarna stond hij samen met Martin van Waardenberg op de planken met De snoepwinkel van zevensloten.
In 2010 brak Guido door, door in GTST de rol van Sjoerd te gaan spelen die hij nog steeds speelt. Hierdoor kwam hij ook tweemaal in de Single Top 100 terecht, samen met Robin Martens, Ferry Doedens en Raynor Arkenbout met het nummer "Jij". Daarna met Ferry Doedens alleen met een utempo remix van "Jij".
GTSTistop feliciteert Guido met zijn verjaardag en wenst hem een fijne dag!

© GTSTistop, 2012

Hoera! - Ruben Lürsen - 44 jaar!

Ruben Lürsen is vandaag 44 jaar oud geworden!

De acteur was van 2008 t/m 2009 te zien in GTST als Floris van Wickenrode, de vader van Vickey Pouw.
Lürsen was jaren verbonden aan de Toneelgroep Amsterdam en was te zien in Parels & Zwijnen en in Timboektoe, voordat hij in GTST ging spelen. Na GTST speelde hij nog een gastrol in Flikken Maastricht en sprak een stem in, in de Nederlandse versie van Cory in the House. GTSTistop feliciteert Ruben met zijn verjaardag en wenst hem een hele fijne dag!

© GTSTistop, 2012

Hoera! - Philip Ivanov - 34 jaar!

Vandaag is er weer een ex-GTST'er jarig. Dit betreft vandaag Philip Ivanov. Hij is vandaag 34 jaar geworden!

Philip brak in 1998 door met zijn rol in GTST als Che Azalaila, de latere man van Kim Verduyn. Deze rol speelde hij slechts een jaar en september 1999 was Che al weer verdwenen. Daarna was hij nog te zien in Vuurzee en Flikken en was hij te bewonderen in videoclips van o.a. Dewi en Brainpower. Toen de acteur in GTST verscheen was hij nog maar 20 jaar, maar nu is hij alweer 34 jaar geworden! GTSTistop feliciteert Philip en wenst hem een hele fijne dag!

© GTSTistop, 2012

Hoera! - Lieke van Lexmond - 30 jaar!

Lieke van Lexmond mag vandaag precies 30 kaarsjes uitblazen. De actrice heeft geen moeite met ouder worden.

”Je hebt mensen die het niet leuk vinden om 30 te worden, maar daar heb ik dus geen last van. Ik vind dat je het leven moet vieren en dit is een mooie aanleiding voor een mooi feest. Ik voel me ook nog lang niet oud”, aldus Lieke. Leeftijd speelt dus geen grote rol voor Lieke, die o.a. bekend is uit Goudkust en natuurlijk GTST. De tante van Mark van Eeuwen is 91 en die rekent ze tot 1 van haar beste vriendinnen:"Ik zie aan tante Ronny, haar durf ik met trots mijn vriendin te noemen. Ze is een inspiratie voor velen en ze is 91. Ronny is drie keer zo oud als ik, maar ze bruist van het leven", aldus Lieke. Lieke gaat nog steeds met Ronny op vakantie, echter zonder Mark. Lieke, die nu te zien is in Achtste-groepers Huilen Niet, heeft nog geen nieuwe relatie, laat ze aan de Telegraaf weten. GTSTistop wenst haar een hele fijne verjaardag! RTLboulevard

© GTSTistop, 2012

Hoera! - Chris Comvalius - 64 jaar!

Vandaag is er weer iemand jarig! Chris Comvalius, Dorothea, is vandaag 64 jaar geworden!

Chris speelde van 2004 t/m 2008 de rol van Dorothea Grantsaan in GTST. Daarna zat ze echter niet stil en speelde ze rollen in De Prinses en de Kikker (Stem) en VRijland, als Oma Gwen. Chris verliet noodgedwongen GTST in 2008. Haar personage werd vermoord door René Meijer. Chris is gewoon nog in levende lijve en viert dus vandaag haar 64ste verjaardag! GTSTistop feliciteert haar met haar verjaardag en wenst haar nog vele jaren.

© GTSTistop, 2012

Hoera! - Edwin Rutten - 69 jaar!

Vandaag feliciteren wij Edwin Rutten. De acteur is vandaag 69 jaar geworden.

Rutten is voornamelijk bekend van zijn populaire kinderprogramma, de film van ome Willem, waarin hij zelf Ome Willem was. In 2010 en 2011 was Edwin tijdelijk te zien in GTST als Rutger Goedhart de verloofde alias oplichter van Laura Selmhorst. Verder is Edwin ook bekend van het Sinterklaasjournaal en van Kinderen voor Kinderen. GTSTistop feliciteert Edwin met zijn 69e verjaardag.

© GTSTistop, 2012

Pip is jarig! -11

Vandaag is actrice Pip Pellens jarig.

Pip speelde van seizoen 20 t/m seizoen 22 een vaste rol in GTST als Wiet van Houten. Deze maand zagen we haar vertrekken uit GTST, omdat Wiet in de gevangenis belandde voor een aanslag op de bruiloft van Noud en Nina. Pip is al sinds 2005 actief op de TV in o.a. Bitches, Keyzer & de boer advocaten, IC en Naranjina en de kadekapers. In deze laatste is ze sinds vorige week te bewonderen. Pip is vandaag alweer 18 jaar oud geworden. GTSTistop feliciteert haar met deze 'volwassen' leeftijd en wenst haar nog vele jaren toe!

© GTSTistop, 2011

Georgina is jarig! -11

Actrice Georgina Verbaan is vandaag jarig! De actrice is alweer 32 jaar oud geworden.

Georgina brak doorin 1997 met haar rol in GTST als Hedwig Harmsen. Deze rol speelde ze tot en met 2000. Daarna was ze nog als vaste actrice te zien in 't Schaep met de vijf poten, 't vrije schaep, 't spaanse schaep en Floor Faber. Verder speelde ze in films als Volle Maan, Erik en het klein insectenboek en Kikkerdril. Daarnaast speelde ze gastrollen in Kees & Co en Costa! Ze is nu vooral bezig in het theater met C3: Wil je in ons groepje en met de televisieserie Mixed Up. GTSTistop feliciteert Georgina en wenst haar een fijne dag.

© GTSTistop, 2011

Bruni is jarig! -11

Vandaag is Bruni Heinke jarig. De actrice is vandaag 71 jaar geworden.

Heinke brak door in 1969 met een rol in de tv-serie Floris. Daarna speelde ze o.a. ook nog in Soldaat van Oranje en Een dagboek van een Herdershond. In 1992 nam Heinke de rol van Helen Helmink over van Marlous Fluitsma. Deze rol speelde ze uit tot 1997. GTSTistop wenst Bruni Heinke een fijne verjaardag en nog vele jaren!

© GTSTistop, 2011

Dieter is jarig! -11

Vandaag is Dieter Jansen jarig. De acteur is vandaag 42 jaar geworden.

In 1990 maakte Jansen zijn tv-debuut in GTST als Jan van Ede. In 1991 werd zijn personage de serie al weer uitgeschreven en vertrok Jan met zijn vriendin Petra en zoontje Thomas naar het buitenland.
Nadat Dieter uit GTST vertrok is hij begonnen met stemmen in spreken. Zo heeft hij o.a. stemmen ingesproken voor Madagascar, de Tweenies en de Vervangers. GTSTistop feliciteert Dieter met zijn verjaardag.

© GTSTistop, 2011

Sabine is jarig! -11

Vandaag is Sabine Koning jarig! De actrice is alweer 38 jaar geworden.

Sabine brak in 1992 door met de rol van Anita Dendermonde in GTST. Na tal van onderbrekingen verliet ze in 2009 de cast voorgoed. Haar personage kwam voor een auto en overleed. Verder speelde ze ook rollen in M'n dochter en ik en in de jongerenserie ZOOP. In 2009 vertrok Sabine met haar vriend naar Los Angeles, waar ze nog steeds woont. GTSTistop wenst haar een hele fijne verjaardag toe in Amerika!

© GTSTistop, 2011

Everon is jarig! -11

Twee dagen geleden vierde Raynor Arkenbout nog feest. Vandaag is de beurt aan Everon Jackson Hooi.

Everon is vandaag 29 jaar oud geworden. Jackson Hooi speelt als sinds 2005 de rol van Bing Mauricius in GTST. Verder heeft Hooi zijn eigen dramaserie ontwikkelt, die tot op heden nog steeds niet is uitgezonden. De serie gaat over de belevenissen op een brandweerkazarne in Westwijk (Amsterdam). GTSTistop wenst Everon een fijne verjaardag toe.

Raynor is jarig! -11

Vandaag is Raynor Arkenbout. De nog jonge acteur is vandaag alweer 22 jaar geworden.

In oktober 2010 maakte Raynor samen met Guido Spek, Cynthia Abma en Joep Sertons zijn entree in GTST. Hij speelt sindsdien van de homoseksuele Edwin Bouwhuis. Arkenbout was nog niet bekend in het bekende wereldje. Vandaag is de acteur dus jarig. GTSTistop wenst Raynor een fijne verjaardag toe.

Joost is jarig! -11

Joost Buitenweg, die in de beginjaren in GTST speelde, is vandaag jarig!

Van 1990 t/m 1992 was Buitenweg te zien in GTST, als Rien Hoogendoorn. Dit personage werd uiteindlijk vermoord. Joost Buitenweg speelde  daarna nog in Sam Sam en in Kees & Co. Joost is vandaag alweer 44 jaar geworden. GTSTistop wenst hem en zijn vrienden- en familiekring een fijne verjaardag.

Inge is jarig! -11

Vandaag is Inge Ipenburg jarig! De actrice speelde jarenlang Martine Hafkamp in GTST.

De bitch in GTST is zeker weten Martine Hafkamp volgens velen. De actrice achter haar, die deze rol van 1990 t/m 1994 speelde en van 2003 t/m 2005, is vandaag alweer 54 jaar geworden. Ipenburg speelde ook in series als Westenwind en Medisch centrum West. GTSTistop wenst Inge een fijne verjaardag toe!

Patrick is jarig! -11

Vandaag is Patrick Martens jarig. Hij speelde jaren geleden Morris Fischer #1 in GTST.

De acteur, die van 1999 t/m 2001 was te bewonderen in GTST, is vandaag alweer 33 jaar oud geworden. Patrick brak door met zijn rol in GTST en is daarna nog in het populaire Zoop te zien geweest, inclusief drie films van die serie. Vanaf 2007 is hij vaste presentator bij SuperNick dat hij door de jaren heen al met 3 verschillende vrouwen heeft gepresenteerd. GTSTistop wenst Patrick een fijne verjaardag!

Jeffrey is jarig! -11

Volgende maand is het alweer 3 jaar geleden dat de Fos Fischer Meerdijk verliet. Zijn vertolker is vandaag jarig!

Op 18 maart 1988 werd Jeffrey Hamilton geboren, vandaag dus precies 23 jaar geleden. GTSTistop feliciteert Jeffrey met zijn 23e verjaardag! Jeffrey is natuurlijk beken van GTST, als Fos Fischer, maar ook als Koen van Wageningen in SpangaS. Nu is hij te zien in Overspel.

Aukje is jarig! -11

Vandaag is Aukje van Ginniken. De actrice werd vooral bekend om haar rol in GTST als Charlie Fischer.

Van 1999 t/m 2003 was Aukje te zien in GTST als Charlie Fischer #1. De actrice is vandaag alweer 29 jaar geworden. De actrice is o.a. bekend van Baantjer, Vrije val en Ellis in Glamourland. Ze spreekt nog steeds stemmen in voor Winx, de Koalabroertjes en Edgar en Ellen. GTSTistop wesnt Aukje samen met haar kinderen een fijne verjaardag!

Guido is jarig! -11

Vandaag is naast Ruben Lürsen ook Guido Spek jarig! Deze acteur speelt sinds kort de rol van Sjoerd Bouwhuis.

Sinds 18 oktober 2010 is Guido Spek te zien in GTST als Sjoerd. De acteur is vandaag 21 jaar geworden, terwijl hij in de serie een stuk jonger speelt. De eerste acteerklus van Guido is die in GTST, want hiervoor studeerde hij aan het conservatorium. Hier is hij mee gestopt voor GTST, wat wij natuurlijk niet erg vinden. GTSTistop wenst ook Guido een fijne dag toe.

Ruben is jarig! -11

Ruben Lürsen, die in GTST de rol van Floris van Wickenrode speelde, is vandaag jarig!

Ruben speelde van seizoen 18 t/m seizoen 19 de rol van Floris in GTST, de zoon van Josephine en vader van Vickey. Ruben is vandaag alweer 43 jaar geworden. Na GTST is hij onlangs nog te zien geweest in Flikken Maastricht, als moordenaar. GTSTistop wenst Ruben een fijne dag toe!

Philip is jarig! -11

Philip Ivanov is al ruim 11 jaar uit GTST, maar toch 'vieren' wij zijn verjaardag. Vandaag werd de acteur 33 jaar.

In de seizoenen 9 en 10 was Philip te zien in GTST als Che Azalaia de ex van Kim Verduyn. Hij was in zijn totaaliteit nog geen jaar te zien, maar was onwijs populair. Na GTST was Philip nog te zien in Vuurzee en Flikken, maar daarna verdween hij uit de spotlights. Ondanks dat wensen wij de acteur een fijne verjaardag toe.

Lieke is jarig! -11

Lieke van Lexmond speelt al sinds 2003 een vaste rol in GTST als Charlie Fischer. Vandaag is de actrice 29 jaar geworden.

Met de 30 op de stoep, viert Lieke vandaag op haar vrije zondag haar 29e verjaardag. Lieke kwam in 2003 bij de cast en is ook bekend van Ik kom bij je eten, Daning With The Stars en Goudkust. Lieke had vorig jaar een relatie met Mark van Eeuwen (Jack), maar ze gingen na een tijdje uit elkaar. Zal hij vandaag wel komen? In ieder geval feliciteert GTSTistop haar met haar 29e verjaardag!

Emiel is jarig! -11

Hij is al een half jaar niet meer te zien in GTST als Dex Huygens, maar de vertolker Emiel Sandtke mag vandaag toch alweer 27 kaarsjes uitblazen.

In GTST speelde hij een ex-scholier van 22, maar in het echt leven is Emiel toch ruim wat ouder. Vandaag is Emiel 27 jaar geworden. Emiel is ook bekend van Dancing With the Stars, Z@pplive en Spetter en verliet vorig jaar in juni GTST. GTSTistop wenst Emiel een fijne verjaardag.

Victoria is jarig! -10

Victoria Koblenko is vooral bekend van GTST waarin zij van 2000 t/m 2005 en in 2010 de rol van Isabella Kortenaer speelde. Vandaag viert zij haar verjaardag.

En op een mooie witte zondag, mag Victoria alweer 30 kaarsjes uitblazen. Victoria speelde ook in de hitseries Bloedverwanten, Vuurzee en van Speijk. Maar toch kennen wij haar allemaal nog van de onlangs overleden Isabella in GTST. Victoria: Gefeliciteerd!

Guido is jarig! -10

Guido Jonckers is vandaag jarig. Hij speelde in GTST de rol van Victor Donkers, de liefde van Laura. Dat deed hij in seizoen 12. Guido is vandaag 63 geworden en is ook bekend van Goudkust en Bullseye. GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag toe.

Christophe is jarig! -10

Christophe Haddad, die van seizoen 14 t/m seizoen 20 de rol van Nick Sanders speelde in GTST, is vandaag jarig. De acteur, o.a. bekend van De Zonstad, De 3 musketiers en natuurlijk GTST, is vandaag alweer 32 jaar geworden. GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag toe!

Marjolein is jarig! -10

Met de bloedstollende aanslag op het leven van Maxime achter ons, is haar vertolkster vandaag jarig! De actrice die sinds 2008 de rol van Maxime Sanders in GTST speelt is vandaag 48 jaar geworden! Ze is onder andere ook nog bekend van Flodder 3 en van ONM. GTSTistop wenst haar samen met haar man Henk Poort en haar twee dochters een fijne dag toe.

Ruud is jarig! -10

Ruud Feltkamp die in 2006 de serie intstapte als de zoon van Dennis, is vandaag alweer 21 jaar geworden. Hij is bekend van natuurlijk GTST en van Kruimeltje, Lover of Loser en Kees de Jongen. Gisteren heeft Ruud natuurlijk al feest gehad met de hele cast, vandaag kan hij dat nog eens zachtjes overdoen met z'n verjaardag. GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag.

Koert-Jan is jarig! -10

Koert-Jan de Bruijn is vandaag jarig. De acteur speelde van 2002 tot en met 2008 en 2009 de rol van Dennis Alberts in GTST. Hij vertrok in de serie naar Tokyo en kwam alleen terug voor de dood van Anita. Koert-Jan is vandaag 34 jaar geworden! GTStistop wenst hem een fijne verjaardag!

Angela is jarig! -10

Angela Schijf, die van 1996 tot en met 1999 de rol van Kim Verduyn speelde, is vandaag jarig! Ze is alweer 31 jaar jaar geworden! Met haar man Tom en haar kinderen Bloem en Mensje een hele fijne verjaardag! Als je nog wat van haar wil horen of zien kijk dan naar de Eetclub of ga naar de laatste Shrek film waarin ze een stem in heeft gesproken! Laat een reactie achter als je haar wil feliciteren!

Caroline is jarig! -10

Caroline de Bruijn die al sinds 1992 de rol van Janine Elschot speelt in GTST is vandaag jarig! Ze is vandaag 48 jaar geworden. Precies 6 dagen jonger als haar Soap beste vriendin Charlotte Besijn, die Barbara speelde. GTSTistop wenst Caroline samen met Erik (Ludo) en hun dochtertje Solange een fijne verjaardag!

Charlotte is jarig! -10

Charlotte Besijn, die van 1999 tot 2010 de rol van Barbara Fischer speelde, is vandaag jarig. Ze is 48 jaar geworden. In Amsterdam viert ze waarschijnlijk haar verjaardag, waar ze woont. Misschien viert ze haar verjaardag wel met Caroline de Bruijn en Wilbert Gieske. GTSTistop wenst Charlotte een fijne verjaardag.

Gigi is jarig! -10

Gigi Ravelli die sinds 2007 te zien is als de slinkse Lorena Gonzalez is vandaag jarig! Ze is vandaag precies 28 jaar geworden! Verder is Gigi onder andere bekend van Bn'ers in het park, ik hou van holland en HINTS. GTSTistop wenst haar een fijne verjaardag.

Inger is jarig! -10

Inger van Heijst is jarig! Zij speelde in 1991 de rol van Jeanne Dekker in GTST. Ze speelde de vriendin van Daniël die overleed aan een ernstige ziekte. Ze is vandaag precies 60 jaar geworden. Ze speelde na GTST nog in o.a. Medisch Centrum West, Goudkust en Dennis P. Wij wensen haar een fijne verjaardag.

Ferry is jarig! -10

Ferry Doedens is vandaag jarig! De acteur die sinds 2009 de rol van Lucas Sanders neerzet is vandaag 20 jaar geworden. Hij is onder andere ook bekend van Idols 4 en van de single Take a little time voor de slachtoffers van haïti. GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag.

Kenneth jarig! -10

Vandaag is Kenneth Herdigein jarig, hij speelde in 2006, 2008 en 2009 in GTST de rol van Stanley Mauricius. Ook is hij al een periode te zien als de vader van Shanti en Avalanche Blokland in SpangaS. GTSTistop wenst hem nog een fijne verjaardag en vele jaren.

Erik is jarig! -10

Erik de Vogel die al sinds seizoen 6 de rol van Ludo Sanders speelt is vandaag jarig. Hij is 49 jaar geworden. Laat een bericht achter als je hem wil feliciteren. GTSTistop.blogse.nl wenst hem in ieder geval samen met Solange en Caroline een hele fijne verjaardag toe!

Anita is jarig! -10

Vandaag is Anita Donk jarig, die in GTST de rol van Irene Huygens speelt. Deze week heeft ze echter wel te horen gekregen dat ze deze rol niet langer meer zal spelen en sowieso in 2011 niet meer te zien is in de soap. Hopelijk verpest dit niet haar verjaardag en dat hopen wij ook niet voor haar. Van harte Anita!

Lieke is jarig! -10

Vandaag is Lieke van Lexmond jarig. Zij is al jaren in GTST te zien als Charlie Fischer. Ze werd ook bekend door Dancing With the stars en RTL boulevard. Wat ze allebei presenteert. GTSTistop wenst haar een fijne verjaardag!

Emiel is jarig! -10

Emiel Sandtke die de rol van Dex Huygens in GTST speelt is vandaag jarig. Hij is nu 27 jaar. In 27 jaar speelde hij onder andere in Vuurzee, Spetter en natuurlijk: GTST. Hij is nu in GTST bezig met zijn 2e seizoen. GTSTistop wenst hem een superverjaardag en natuurlijk een geweldig nieuw jaar!

Alexandra is jarig! -09

Alexandra Alphenaar is vandaag jarig! Alexandra speelt alweer ruim een jaar de rol van Ronja Huygens, een dochter van Martijn en Irene Huygens. Sins kort speelt ze in de Sound of Music. GTSTistop wenst Alexandra een hele fijne verjaardag toe.

Guido jarig! -09

vandaag is Guido Jonckers jarig! Hij speelde de rol van Victor Donkers in GTST. Wij wensen hem een fijne verjaardag.

 

Christophe jarig! -09

Christophe Haddad is vandaag jarig! Hij speelde in GTST de rol van Nick Sanders. Hij heeft op 7 September 2009 GTST verlaten! GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag.

Georgina jarig! -09

vandaag is Georgina Verbaan jarig. Zij speelde in GTST de rol van Hedwig Harmsen en zusje van Jessica en nichtje van Govert. Georgina was laatst al te zien op de Vergetendierendag en ook in RTLboulevard. Wij wensen haar een fijne verjaardag toe!

Logo_rtl4_1

Ruud Jarig! -09

Ruud Feltkamp is jarig! Hij speelt in GTST al een aantal jaren de rol van Noud Alberts die op diet moment er even uit is in verband met de flexwet. GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag!

Winston Jarig! -09

Winston Post is jarig! Hij speelde in GTST de rol van Benjamin Borgers die in GTST overleed met de brand in Scala. GTSTistop wenst Winston Post een fijne verjaardag toe!

Cystine is Jarig! -09

Cystine Carreon is vandaag jarig. Zij speelde in GTST de rol van Nanda Verhoeven. Nanda was een vriendin van Rik en Anita en overleed aan de gevolgen van Aids. Cystine speelde ook jaren in de hitserie: Gooische Vrouwen. Waarin ze dit seizoen waarschijnlijk weer te zien is! GTSTistop wenst Cystine een fijne verjaardag!

Jimmy jarig! -09

Jimmy Geduld is vandaag jarig! Jimmy is 45 jaar alweer geworden! Jimmy speelde in GoedeTijdenSlechteTijden de rol van Arthur Peters die in GTST omkwam door een steekpartij. Hij had in GTST een relatie met Roos Alberts. Hij is getrouwd met Lahni Lehnhausen en heeft een dochter met haar Dewi. Hopelijk heeft hij een fijne verjaardag samen met zijn vrouw en dochter. GTSTistop wenst hem in ieder geval nog vele jaren.

Charlotte jarig -09!

Charlotte Besijn is vandaag jarig!! Zij speelt al lange tijd de rol van Barbara Fischer en is nu nog steeds als Barbara te zien! Charlotte is 47 geworden! GTSTistop wenst haar een hele fijne verjaardag!

 

Micky Jarig! -09

Vandaag is Micky Hoogendijk jarig! Zij speelde Cleo de Wolf in GTST. Ze is vandaag 38 geworden! Zij heeft sinds een tijdje een relatie met Adam Curry die voor haar gescheiden is van zijn Patricia Paay. Micky en Adam wonen nu samen in het buitenland. GTSTistop wenst haar samen met Adam een hele fijne verjaardag!

Gigi jarig! -09

Vandaag is Gigi Ravelli jarig! Gigi Ravelli speelt sinds april 2007 tot heden de rol van de slinkse Lorena Gonzalez. Eerst werd ze in GTST uitgekotst door het publiek maar ze bouwt zich nu steeds verder op! GTSTistop wenst haar een hele fijne dag toe!!

 

 

Carola jarig! -09

vandaag is Carola Gijsbers van Wijk jarig! Zij speelde in gtst de rol van Wil de Smet. Zij was maar liefst van 1 oktober 1990 tot november 1998 te zien in GTST en was in GTST de vriendin van Helen Helmink en Koossie Sibrandy. GTSTistop wenst haar een hele fijne verjaardag toe.

Rixt jarig! -09

Rixt Leddy is vandaag jarig, zij is een dochter van John Leddy een acteur. Rixt speelde de rol van Dian Alberts #3 in GTST. Ze verliet GTST in het voorjaar van 2008. Ze overleed in GTST aan een hersenbloeding. GTSTistop wenst haar een hele fijne verjaardag toe.

Erik is jarig! -09

Vandaag is Erik de Vogel jarig. Hij speelt al jarenlang de rol van Ludo Sanders de kunstmagnaat van Meerdijk. GTSTistop wenst hem samen met zijn dochter Solange de Vogel en zijn vrouw Caroline de Bruijn (Janine Elschot in GTST) een hele fijne verjaardag toe.

Tim jarig! -09

Vandaag is tim immers jarig. Hij speelde Mark de Moor in gtst. GTSTistop wenst hem een knalverjaardag toe.!!!

Lotte jarig! -09

Vandaag is Lotte van Dam jarig. Lotte van Dam speelde de eerste lieve Dian Alberts. GTSTistop wenst haar een fijne verjaardag.

Jan is jarig! -09

Jan Kooijman is vandaag jarig! Hij speelt de rol van Danny de Jong vanaf dit seizoen! GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag!

Patrick jarig! -09

Vandaag is Patrick Martens jarig. Wij kennen hem natuurlijk van GTST waarin hij Morris Fischer#1 speelde. Maar ook van SuperNick en Zoop! GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag!

Aukje jarig! -09

gister wat Aukje van Ginniken jarig!

Aukje speelde de rol van Charlie Fischer in GTST die nu door Lieke van Lexmond wordt gespeeld.

Hopelijk heeft ze een fijne dag gehad, gtst is top hoopt het!

Wim jarig! -09

Vandaag is Wim Zomer jarig!

Wim Zomer speelde Daniel in de serie!

GTSTistop wenst hem een fijne verjaardag!

Katja is jarig! -09

vandaag is Katja Schuurman jarig!

ze is vandaag 34 jaar geworden!

GTSTistop wenst haar een fijne verjaardag!

Robin is jarig! -09

vandaag is robin zijlstra jarig!!

robin speelde in gtst de rol van milan van 2007 tot 2008

gtst is top wenst hem een fijne verjaardag!

Lieke is jarig! -09

vandaag is lieke van lexmond jarig!

 we wensen haar nog vele jaren.

Emiel is jarig! -09

vandaag 18 januari is Emiel Santke 26 jaar geworden!

Hij speelt vanaf mei 2008 de rol van Dex Huygens in GTST.

Gtst is top wenst hem een hele fijne verjaardag toe!

Johnny is jarig! -09

we staan op gtst is top niet alleen bij de huidige personages stil als het gaat om verjaardag. maar ook zo veel mogelijk bij ex-acteurs.

vandaag is Johnny de Mol jarig! hij is 30 jaar geworden!

Johnny speelde in seizoen 11 de rol van Sylvester Koetsier!

Gtst is top wenst hem een fijne verjaardag!

Verjaardagen van de Acteurs/Actrices!

Januari:

4. Peter Post (Martijn Huygens)

6. Marly van der Velden (Nina Sanders)

6. Tanja Jess (Bowien Galema)

8. Marian Mudder (Samantha van Londen)

11. Edwin Rutten (Rutger Goedhart)

12. Johnny de Mol (Sylvester Koetsier)

14. Joke Bruijs (Maria de Jong)

18. Emiel Sandtke (Dex Huygens)

25. Chris Comvalius (Dorothea Grantsaan)

Februari:

3. Wouter de Jong (Milan Alberts)

3. Chris Tates (Bas Nicolai)

6. Lieke van Lexmond (Charlie Fischer)

7. Philip Ivanov (Che Azalaia)

14. Ruben Lursen (Floris van Wickenrode)

14. Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis)

17. Robin Zijlstra (Milan Alberts)

19. Katja Schuurman (Jessica Harmsen)

22. Wim Zomer (Daniel Daniel)

25. Aukje van Ginneken (Charlie Fischer)

Maart:

9. Henriëtte Tol (Karin Alberts)

16. Robin Martens (Rikki de Jong)

17. Geert Hoes (Morris Fischer)

18. Jeffrey Hamilton (Fos Fischer)

23. Anita Donk (Irene Huygens)

26. Anouk van Nes (Roxy Belifante)

April:

4. Patrick Martens (Morris Fischer) 

14. Jan Kooijman (Danny de Jong)

20. Lotte van Dam (Dian Alberts)

24. Inge Ipenburg (Martine Hafkamp)

25. Tim Immer (Mark de Moor)

27. Sjoerd Dragtsma (Arthur Diepgrond)

30. Babette van Veen (Linda Dekker)

Mei:

2. Erik de Vogel (Ludo Sanders)

5. Rixt Leddy (Dian Alberts)

9. Elle van Rijn (Valerie Fischer)

22. Louis Talpe (Mike Brandt)

24. Joost Buitenweg (Rien Hoogendoorn)

28. Raynor Arkenbout (Edwin Bouwhuis)

30. Everon Jackson-Hooi (Bing Mauricius)

31. Cynthia Abma (Bianca Bouwhuis)

Juni:

3. Ferry Somogyi (Rik de Jong)

10. Reinout Oerlemans (Arnie Alberts)

12. Kenneth Herdigein (Stanley Mauricius)

13. Isa Hoes (Myriam van der Pol)

17. Ferry Doedens (Lucas Sanders)

21. Toprak Yalçiner (Nuran Baydar)

25. Inger van Heijst (Jeanner Dekker)

27. Carola Gijsbers van Wijk (Wil de Smet)

28. Gigi Ravelli (Lorena Gonzalez)

Juli:

8. Micky Hoogendijk (Cleo de Wolf)

12. Wilbert Gieske (Robert Alberts)

23. Mark van Eeuwen (Jack van Houten)

24. Joris Putman (Morris Fischer)

25. Charlotte Besijn (Barbara Fischer)

25. Paul Groot (Stan Nijholt)

31. Caroline de Bruijn (Janine Elschot)

Augustus:

6. Leo Alkemade (Hugo van der Laan)

7. Angela Schijf (Kim Verduyn)

9. Jimmy Geduld (Arthur Peters)

15. Koert-Jan de Bruijn (Dennis Alberts)

17. Bartho Braat (Jef Alberts)

17. Anja Winter (Mira Brandts Huydts)

21. Diana Sno (Mathilde Carillo)

September:

5. Cytsine Carreon (Nanda Verhoeven)

6. Rik Witteveen (Sil Selmhorst)

10. Liza Sips (Vickey Pouw)

10. Seth Kamphuijs (Paul Karels)

12. Hugo Metsers (Marcus Sanders)

12. Dilan Yurdakul (Aysen Baydar)

13. Sabine Koning (Anita Dendermonde)

13. Mary-Lou van Stenis (Tanya Dupont)

17. Dieter Jansen (Jan van Ede)

21. Teun Kuilboer (Job Zonnelveld)

23. Bruni Heinke (Helen Helmink)

24. Jette van der Meij (Laura Selmhorst)

27. Mirjam de Rooij (Trix Gerritse)

30. Winston Post (Benjamin Borgers)

Oktober:

2. Ruud Feltkamp (Noud Alberts)

4. Marjolein Keuning (Maxime Sanders)

9. Georgina Verbaan (Hedwig Harmsen)

10. Julliette van Ardenne (Amber de Wilde)

11. Rick Engelkes (Simon Dekker)

14. Bas Muijs (Stefano Sanders)

24. Christophe Haddad (Christophe Haddad)

24. Guido Jonckers (Victor Donkers)

27. Casper van Bohemen (Frits/Hans van Houten)

30. Yoka Verbeek (Tracey Gould)

30. Pip Pellens (Wiet van Houten)

November:

6. Alexandra Alpenhaar (Ronja Huygens)

17. Annemarie Oster (Sandra Mulder)

19. Hilde de Mildt (Sylvia Merx)

20. Joep Sertons (Anton Bouwhuis)

December:

1. Liesbeth Kamerling (Daantje Mus)

5. Inge Schrama (Sjors Langeveld)

6. Chanella Hodge (Terra Bloem)

12. Marlous Fluitsma (Helen Helmink) 

19. Victoria Koblenko (Isabella Kortenaer)

22. Elisabeth Hubbard (Sair Poindexter)

23. Carolien Spoor (Florien Fischer)

24. Rene van Kooten (Frederik Waal)

5665697