Vandaag in de hoofdrol: Huwelijken Janine Elschot!

Afgelopen week zag je dat Lucas alle huwlijken van Janine opdreunde. Hier zie je een overzicht van haar huwlijken:

#1 Ludo Sanders:
Er zitten in hun relatie veel obstakels maar gaan toch voor elkaar. Een moeizame relatie gaat uiteindelijk toch op een huwlijk. Samen krijgen ze een dochter: Nina Sanders. Uiteindelijk scheidden ze, omdat Ludo voor de zoveelste keer ontrouw is geweest. Janine zet er een punt achter.

#2 Stefano Sanders:
Geen huwlijk omdat ze echt van elkaar houden, maar om Ludo een hak te zetten. Janine wil Ludo jaloers maken door met Stefano te trouwen. Ze krijgen per ongeluk wel een kind: Lucas Sanders. Ludo gelooft eerst dat dit zijn kind is, maar het is niet waar. Ze scheidden omdat ze toch niet van elkaar houden.

#3 Ludo Sanders:
Janine valt toch weer voor de charmes van Ludo en wil in de tuin van de Sanders gaan trouwen met hem. Sophia steekt hier echter een stokje voor en begraaft Janine levend. Sophia trouwt met Ludo. Nina redt Janine op tijd en kan Sophia uitschakelen. Dit huwlijk is dus ongeldig.

#4 Ludo Sanders:
Door het voorvalletje met Sophie, moeten de 2 natuurlijk ook echt met elkaar trouwen. Dit doen ze dan ook. Uiteindelijk scheidden ze weer, omdat Ludo Robert heeft willen vermoorden en Janine dat niet pikt.

#5 Jack van Houten:
Door een schietpartij met Rene Meijer komen deze 2 dicht bij elkaar te staan. Ze krijgen ook een relatie en trouwen ook nog eens met elkaar. Ze scheidden echter als Janine met Ludo is vreemd gegaan. Houdt ze nog steeds van hem?

#6 Ludo Sanders:
Al sinds koninginnedag 2009 heeft Janine weer een relatie met Ludo. Na 3 jaar vraagt Ludo Janine weer ten huwelijk. Janine twijfelt, maar zegt ja. Na een mislukte huwelijksdag door een ontploffing in de stallen, kunnen ze eindelijk trouwen. In kleine kring trouwen de twee weer, met als getuigen: Lucas, Nina & Maxime.


Reacties

I like the style of the site £¬ I am glad that you simply shared this helpful information with us. iwill be back soon.

Nice work, I really appreciate for your sharing. Waiting for your next post.

This internal design, combined with a structural architecture that includes walls and roofs re-enforced to withstand strong hurricane-force winds, is standard across all of our data centers.

Door het voorvalletje met Sophie, moeten de 2 natuurlijk ook echt met elkaar trouwen. Dit doen ze dan ook. Uiteindelijk scheidden ze weer, omdat Ludo Robert heeft willen vermoorden en Janine dat niet pikt.

Nadat hij het veilinghuis aan Maxime heeft overgedragen en afscheid heeft genomen van Lorena is Frederik helemaal klaar met Meerdijk. Hij vertrekt voorgoed.

I was getting bore since morning but as soon as I got this link & reached at this blog, I turned into fresh and also joyful too.

I think that what you published was actually very
reasonable. But, think on this, what if you wrote a catchier title?
I mean, I don't want to tell you how to run your website, but suppose you added a headline that makes people desire more?

I mean Vandaag in de hoofdrol: Huwelijken Janine Elschot!
(In de hoofdrol) - GTSTistop is a little vanilla.
You ought to look at Yahoo's home page and see how they create
article titles to grab people interested. You might add a video or
a pic or two to get readers excited about what you've
got to say. Just my opinion, it would make your posts a little livelier.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
91e899
Onthoud mijn gegevens!
5665697