Jubileum: 6 jaar Bing Mauricius

Op 3 januari 2005 stond Dorothea Grantsaan te wachten bij de gevangenisdeuren op haar zoon. Toen hij naar buiten kwam, was er de komst van een personage die in 6 jaar veel zou mee maken.

Denk bijvoorbeeld aan zijn huwelijk met Sjors, opgesloten zitten op een boot door Ludo en het vaderschap met Danny en Sjors. Bing Mauricius is al niet meer weg te denken uit Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag de dag is net zijn nieuwe verhaallijn begonnen waarin hij wat te maken krijgt met Amber. GTSTistop feliciteert Everon Jackson Hooi met zijn 6-jarig jubileum als Bing Mauricius in Neerlands langstlopende soap.

Jubileum: 20 jaar Laura Selmhorst

Op 1 oktober bestond GTST 20 jaar, waarmee automatisch Laura Selmhorst ook 20 jaar in GTST te zien was.

Haar eerste scene was op het vliegveld: Laura en Robert kwamen net terug van vakantie en gaan scheiden, dit moeten ze aan hun zoon Arnie vertellen. Na deze scene zijn er nog veel meer mensen en verhaallijnen in het leven van Laura gekomen. Wat dacht je van Guus, Philip en Jef? En de verhaallijn van Rutger, Linda en Venezuala. Na al die jaren straalt Jette van der Meij nog steeds als Laura in GTST. Na aanleiding hiervan kreeg zij op 1 oktober een ster op de RTL walk of fame. Wij feliciteren Jette alsnog met dit jubileum!

5665697