Levensverhaal van Danny de Jong

Danny wordt op jonge leeftijd al uit huis geplaatst omdat Huize de Jong geen goede omgeving voor hem is. Zijn oudere broer Rik blijft wel thuis wonen. Het contact tussen de broers verwaterd en beiden hebben geen zin om weer contact te zoeken.

De grote liefde van Danny, Iris, is overleden. Over zijn relatie met haar heeft hij een boek geschreven: Duizend Tranen.

Charlie vindt dat Rik weer contact met zijn broer moet zoeken. Ze spoort Danny op en uiteindelijk vinden de broers elkaar weer. Eerst is hun band nog niet zo sterk. Ze groeien echter steeds dichter naar elkaar toe.

Danny is na Iris nog niet toe aan een nieuwe liefde. Hij gaat echter een keertje met Ronja Huygens uit en wordt verliefd op haar. De twee krijgen een relatie. Danny vindt na een tijdje de relatie nogal benauwend worden en hij merkt ook dat hij niet meer verliefd is. Hij maakt het uit.

Danny ontdekt dat Sjors Langeveld op hem verliefd is terwijl hij nog met Ronja is. Wanneer het uit is met Ronja gaat Danny Sjors met andere ogen bekijken. Sjors wil in de eerste instantie niets, omdat ze dat niet kan maken tegenover haar vriendin Ronja, maar ze besluiten toch wat te nemen. Sjors verteld later met Oud en Nieuw dat ze zwanger is. Danny kan zijn geluk niet op en vraagt haar ten huwelijk. Sjors wijst het aanzoek af, omdat ze met Bing naar bed is geweest en het kind ook van hem kan zijn. Danny zet zich erover heen en vraagt haar nogmaals ten huwelijk. Weer wijst Sjors dit af en hierop maakt Danny het uit. Het kindje blijkt uiteindlijk van hem te zijn en hij is dolblij met zijn dochter Lana Langeveld.

Danny krijgt met Maxime een affaire die vooral over sex gaat. Danny wil zijn brave leven ontvluchten. Het wordt toch serieus tussen de twee en hij trekt bij haar in. Maxime voelt echter meer voor Danny dan hij voor haar. Hij gaat namelijk vreemd met Charlie.

Danny gaat dus vreemd met Charlie, terwijl die getrouwd is met zijn broer Rik. Charlie gaat bij Rik weg en vormt met Danny een setje. Dit is van korte duur want Charlie gaat weer terug bij Rik. De band tussen Rik en Danny is hierdoor ook in één klap weg.

Op het huwelijksfeest van Noud en Nina is Danny getuige. Op het feest komt Wiet echter en lost een schot. Er breekt paniek uit en de tent stort in. Danny is gewond en heeft een gescheurde mild. Hij heeft dringend bloed nodig anders haalt hij het niet. Rik is bereid dit te geven en Danny overleeft het. Er komt langzaam maar zeker weer een band tussen de broers.

Na jaren staat Nuran Baydar opeens bij Danny op de stoep. Danny heeft met haar een one-night-stand gehad en zij werd daarop zwanger. Danny wilde echter een abortus en dat is ook gebeurd. Nuran was het hier echter niet mee eens en vindt dat hij haar slecht heeft behandeld. Ook Nuran's zus Aysen is boos op Danny hierdoor. Aysen gaat naar zijn huis en daar komt het tot een confrontatie. Aysen is zo boos dat ze Danny van de trap duwt. Danny is op slag dood.

De rol van Danny de Jong werd gespeeld door Jan Kooijman.

Levensverhaal van Edwin Bouwhuis

Edwin is de oudste zoon van Bianca en Anton Bouwhuis. In zijn vrije tijd is hij, net als zijn broer, graag bezig met zijn scooter. Wanneer vader Anton een huisartspraktijk kan krijgen, verhuist het hele gezin mee naar Meerdijk. Edwin is niet gelijk blij in Meerdijk en moet wennen aan deze nieuwe stad. Hij mist zijn oude woonplaats en zijn oude vrienden.

Edwin is erg op zichzelf. Hij is creatief en slim, maar zijn omgeving heeft vaak moeite om hem te begrijpen.

In het begin heeft Edwin een relatie met Wiet van Houten. Deze loopt echter op de klippen als Lucas blijft aandringen dat Edwin homo is. Edwin wil er niks van weten, maar komt uiteindelijk toch uit de kast. Z'n broer en moeder accepteren dit, maar zijn vader kan er niet mee omgaan dat zijn zoon homo is. Op Anton's 50ste verjaardag zoenen Edwin en Lucas terwijl iedereen op het feest het kan zien. Anton blaast de rest van het feest af.

Anton nodigt Lucas echter wel een keertje uit om te komen eten. Alles gaat goed tot dat Anton Lucas en Edwin betrapt in de praktijk. Anton gaat door het lint en slaat Lucas het ziekenhuis in. Hij geeft zich aan, maar komt er mee weg. Edwin is woedend op z'n vader en wil hem niet meer zien. Het komt echter allemaal weer goed. Later gaat het nog een keer fout, als een oude buurman langs komt en Sjoerd vindt dat Anton nog steeds Edwin niet accepteert, maar ook dit wordt weer opgelost. Uiteindelijk accepteert Anton zijn homo-zoon.

Edwin is aanwezig op de bruiloft van Nina en Noud, samen met getuige Lucas. Wiet verschijnt ten tonele en lost een schot. Door de paniek stort de feesttent in. Lucas krijgt een flinke klap en belandt in coma. Edwin is bang dat hij hier niet meer uitkomt.

In het ziekenhuis ontmoet Edwin co-assistent Ron Bos. Ze gaan als vrienden met elkaar om, maar weten allebei dat ze meer voor elkaar voelen. Wanneer Edwin uiteindelijk met Ron zoent, komt Lucas bij uit zijn coma. Edwin haast zich naar het ziekenhuis en laat Ron achter. Lucas komt er echter achter dat Edwin is vreemdgegaan en maakt het uit.

Edwin krijgt een relatie met Ron, maar Ron maakt het al snel weer uit omdat hij zich tweede keus voelt. Edwin gaat ervoor en wil Lucas terug. Wanneer er toenadering komt, belt Ron. Edwin gaat naar het ziekenhuis en treft daar een bloedende Ron aan. Ron is besmet met het ebola-virus dat hij heeft gekregen van Jack van Houten. Ron overlijdt even later in Edwin's armen.

Edwin is bang om besmet te zijn en wil Lucas niet zien. Lucas is het helemaal zat en is er even klaar mee. Dan krijgt Edwin een bloedneus. Edwin is bang ook besmet te zijn en gaat naar het ziekenhuis met Lucas, Bianca en Sjoerd. Hij komt in quarantaine terecht en overlijdt een week later, in bijzijn van familie, Rikki en Lucas.

De rol van Edwin Bouwhuis werd gespeeld door Raynor Arkenbout.

Levensverhaal van Rosa Gonzalez

Rosa heeft jarenlang in Spanje gewoond, maar is geboren in Nederland. Onder de Spaanse zon heeft ze haar man leren kennen, met wie ze twee kinderen krijgt. Rosa werkt samen met haar man bij haar man's bedrijf: een busonderneming. Wanneer haar man overlijdt, blijft haar zoon in Spanje, gaat haar dochter Lorena naar Zuid-Amerika voor een stage in een hotel en gaat Rosa terug naar Nederland.

Rosa was jarenlang de steun en toeverlaat van Meneer, Ludo, Sanders. Ze zou eerst maar tijdelijk bij hem blijven werken, maar zoals Rosa zelf zegt: ze is blijven hangen.

Rosa doet inkopen, maakt schoon, ze kookt en werkt lastige gasten het huis uit, als Ludo daar om vraagt. Ze voelt zich als een vis in het water in huize Sanders en voelt zich als een soort moeder voor Ludo. Ze wil haar baan dan ook echt niet op zeggen. Dat vindt ze ook niet eerlijk tegenover Ludo. Zij is zowat de enige constante factor in zijn leven.

Rosa heeft altijd gehoopt dat Janine weer terug kwam wonen in huize Sanders. 4 jaar nadat Janine en Ludo zijn gescheiden komt Janine weer terug.

Rosa heeft een tijdje alleen voor Nick Sanders gewerkt, omdat Ludo door financiële problemen niet meer thuis woonde. Rosa heeft hier moeite mee, maar Ludo zegt tegen haar dat ze voor zichzelf moet kiezen. Het komt allemaal weer goed als Ludo bij Nick in huis trekt.

Rosa is compleet overstuur als ze hoort dat Ludo is vermoord. Als dan ook nog blijkt dat Nick wordt vermist probeert Rosa er zo vaak mogelijk te zijn voor de hoogzwangere Charlie. Als Charlie bevalt van een gezonde zoon, helpt Rosa met het verzorgen van de baby. Rosa ergert zich aan verpleegster Lieve, die zich veel bemoeit met de verzorging van Valentijn. Rosa vertrouwt haar niet en ze krijgt gelijk. Lieve gaat er met Valentijn vandoor.

De huishoudster is ontzettend blij als blijkt dat Ludo nog leeft en ook Nick weer terug is. Dan komt haar dochter Lorena in Meerdijk wonen, die een relatie met NIck krijgt. Rosa's baan komt vaak in moeilijkheden, maar als Lorena uit Huize Sanders vertrekt komt haar baan weer in rustig vaarwater terecht.

De biologische vader van Lorena duikt op in Meerdijk, waar Rosa erg van schrikt. Rosa blijkt vroeger voor Frederik te hebben gewerkt, maar heeft na een dronken one-night-stand ontslag genomen. Frederik heeft nooit geweten dat Rosa zwanger was van een kind en komt alleen naar Meerdijk om zaken te doen met de zoon van zijn vroegere vriend Maximiliaan: Ludo. Rosa doet er alles aan om Frederik bij Lorena weg te houden, maar uiteindelijk komt Lorena zelf achter de waarheid. Frederik wil niks met Lorena te maken hebben, maar dit brengt Rosa en Lorena wel dichter bij elkaar.

Rosa is aanwezig op de bruiloft van Nina en Noud, waar het helemaal mis gaat. Wiet verschijnt en lost een schot. Door de paniek die ontstaat zakt de tent in elkaar en Rosa krijgt een decoratiebord op zich. Ze is er slecht aan toe en wordt geopereerd. De operatie lijkt succesvol, maar het gaat echter toch mis. Een paar dagen later overlijdt Rosa in de armen van haar dochter Lorena.

De rol van Rosa Gonzalez werd gespeeld door Elly de Graaf

Levensverhaal van Valentijn Sanders

Valentijn Sanders wordt geboren als zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer. Na zijn geboorte komt zijn moeder in een postnatale depressie terecht. Door toedoen van Lieve, de verpleegster van Charlie, staat Charlie haar zoon af aan haar, ter adoptie. Lieve zegt dat ze Valentijn naar een goed gezinnetje zal brengen. Echter wil Lieve hem alleen ontvoeren om zo wraak te nemen op Nick. Lieve is namelijk de ex-vriendin van Nick. Jack helpt Charlie echter om de ontvoering ongedaan te maken. Valentijn komt terug bij zijn biologische ouders.

Tenminste dat denken ze. Pas later horen Charlie en Nick dat Valentijn Valentijn niet is, maar dat deze baby Felix heet, en dat de echte Valentijn bij een ander gezin is. Ze weten Valentijn op te sporen en Valentijn komt weer bij z'n ouders terecht. Daarna zorgen Charlie en Jack ervoor dat Felix weer bij z'n eigen ouders terecht komt.

Wanneer Charlie en Jack een auto-ongeluk krijgen, doen ze net alsof Valentijn daar bij is omgekomen, zodat Nick uit de buurt van hem blijft. Jack verzint dat hij een vriendin heeft die is overleden, en daar adopteren ze het zoontje van: JJ, Jack Junior. Dit is dus eigenlijk Valentijn.

Valentijn wordt een jaar later echter ernstig ziek en moet een bloedtransfusie ondergaan. Valentijn heeft echter een bijzondere bloedgroep en alleen zijn biologische vader kan hem bloed geven. Charlie is genoodzaakt om Nick de waarheid te vertellen. Nick geeft Valentijn bloed. Hij komt er weer bovenop en is weer herenigd met zijn vader.

Valentijn moet afscheid nemen van zijn vader, als die doordraait en naar een inrichting moet. Charlie heeft het nu moeilijk met de opvoeding en maakt met goede vriend Rik een afspraak: Zij helpt met de opvoeding van Rikki en Rik helpt haar met de opvoeding van Valentijn. Later de trouwen de twee echter en komen Charlie en Valentijn bij hun in huis wonen.

Valentijn ziet zijn vader na 2 jaar weer vrij komen uit de inrichting. Charlie vertrouwt het eerst niet helemaal, maar durft Valentijn weer bij Nick te laten, uiteindelijk. Charlie scheidt een paar maanden later van Rik en krijgt weer wat met Nick. Valentijn gaat samen met zijn ouders bij zijn oom en oma op Curaçao wonen.

De rol van Valentijn werd in de beginjaren door verschillende jongetjes gespeeld. De laatste seizoenen werd hij gespeeld door de tweeling Patrick en Ricardo Worp.

© GTSTistop, 2012, met dank aan GTST.nl

Levensverhaal van Charlie Fischer

Liefdesleven:
Charlie's liefdesleven begint bij Sylvester Koetsier, die als uitwisselingsstudent bij hun in huis komt wonen. Sylvestier kiest echter voor Terra, Charlie's toenmalige beste vriendin.

Charlie ontmoet reisleider Sydney Romer in IJsland. De twee hebben kort een relatie.

Van Chris Poelman raakt Charlie onverwacht zwanger. Ze wil het kindje laten weghalen en pleegt abortus.

Charlie heeft ook nog iets gehad met Job Zonneveld.

Charlie staat perplex als Isabella, haar vriendin, verteld verliefd op haar te zijn. Hoewel ze geschokt is blijken haar gevoelens wederzijds te zijn. Ze krijgen uit nieuwsgierigheid van Charlie een relatie. Charlie maakt het echter uit, maar dan ontvoert Isabella haar, uit wraak.

De eerste grote liefde van Charlie is Milan Alberts. De twee halen het bloed onder elkaars nagels vandaan, maar het blijkt dat ze dit doen, omdat ze elkaar leuk vinden. Ze besluiten uiteindelijk te gaan trouwen, maar dit loopt niet goed af. Milan zegt voor het altaar 'nee' en kiest voor Sjors Langeveld.

Met Dennis Alberts trekt Charlie veel op als Dennis geheugenverlies heeft. Als het tussen Nick en Charlie voorbij is door haar miskraam, troost Dennis haar. Ze hebben een poosje een liefdevolle relatie met elkaar, maar Charlie blijkt nog van Nick te houden en Dennis belandt bij Dian Alberts in bed. Hoewel ze trouwplannen hadden, besluiten ze samen een punt achter hun relatie te zetten.

De grote liefde van Charlie is natuurlijk Nick Sanders. Ze kunnen niet mét en niet zonder elkaar. Ze reizen stiekem naar Las Vegas en trouwen daar. Later trouwen ze in Nederland nog een keer. Als Charlie een miskraam krijgt scheidt Nick van haar. Ze komen echter weer bij elkaar en trouwen weer. Ze krijgen samen een zoon Valentijn, maar ze scheiden toch weer. Een aantal jaren later komen ze weer bij elkaar en vertrekken als gezinnetje naar het buitenland.

Een andere grote liefde van Charlie is Jack van Houten. Ze zoenen als Charlie nog bij Nick is, maar ze heeft niet in de gaten dat Jack verliefd op haar is. Ze kan Jack echter niet weerstaan en belandt bij hem in bed. De relatie is stormachtig, maar het bloeit iets moois op tussen de twee. Ze gaan samenwonen in de Roseboom en faken de dood van Valentijn, die ze sindsdien JJ noemden, Jack Junior. Het komt echter uit als Jack in Turkije spoorloos is verdwenen. Wanneer Jack terugkomt wil hij niet verder met Charlie.

Charlie koopt van Bas Nicolai een ruimte om haar nieuwe salon in te kunnen maken. Ze zoenen, maar Bas vertrekt naar het buitenland, waardoor het niks wordt.

Wanneer Charlie Danny de Jong ziet, is ze op slag verliefd. Het is echter niet wederzijds. Wanneer Charlie met Danny's broer, Rik is, gaat ze echter vreemd met Danny. Charlie gaat verder met Danny, maar kiest uiteindelijk toch voor Rik.

Via het internet ontdekt Charlie Jan Schalm. Ze daten via internet en gaan een tijdje met elkaar om. Het loopt echter op niks uit, want Rik vertelt Charlie dat Jan is getrouwd en kinderen heeft.

Charlie krijgt een relatie met de ex van Ronja, haar vriendin. Ronja zegt dat hij niet te vertrouwen is, maar Charlie wil hier niks van weten. Hij blijkt uiteindelijk te vertrouwen, maar dan is het al te laat. Arthur wordt vermoord door de ex van Lucas, Marco Buis.

Na de moord op Arthur valt Charlie op barman Rik de Jong. Ze ontkent haar gevoelens, omdat hij de man van haar beste vriendin Anita was. Rik blijkt echter ook verliefd op haar en ze krijgen een relatie. Charlie trekt met Valentijn in bij Rik, zijn broer en zijn dochter. Ze besluiten te trouwen, maar Charlie gaat een week van te voren vreemd met Danny. Het huwelijk gaat door, omdat Rik hier niks van weet. Het komt later echter uit en Rik wil niet meer verder. Charlie krijgt wat met Danny, maar kiest voor Rik. Een paar maanden later besluiten ze niet meer verder te willen, omdat er steeds wat mis gaat. Charlie en Rik scheiden.

Gebeurtenissen in Charlie's leven:
Charlie steelt kleding, waardoor ze een gevangenisstraf krijgt. Haar moeder besluit echter deze straf voor haar uit te zitten.

Charlie is ook een tijdje model geweest en wil afvallen. Ze krijgt anorexia en gaat roken, doordat ze dan dunner wordt.

Benjamin Borgers zorgt er bijna voor dat Charlie wordt ontvoerd door een gestoorde Rus.

Charlie is compleet overstuur als blijkt dat Barbara niet haar moeder is, maar haar tante Valerie haar biologische moeder is. Ze wordt vervolgens door Robert aangereden, die onder invloed van coke was. Ze raakt verlamd en komt in een rolstoel terecht. Ze accepteert de situatie al redelijk snel en vergeeft Robert als één van de eersten in haar omgeving. Het blijkt dat Charlie's verlamming in haar hoofd zit en niet in haar benen, doordat ze zoveel dingen heeft meegemaakt. Nick zorgt er uiteindlijk voor dat Charlie weer gaat leren lopen.

Charlie zorgt er samen met Sjors Langeveld voor dat Nick Sanders een kroonluchter op zich krijgt, nadat hij heeft bekend dat hij Sjors heeft verkracht. De twee ontkennen echter alles tegenover de politie en zeggen dat het een ongeluk was.

Charlie's vriendin Yasmin Fuentus verongelukt, door een auto-ongeluk in het water. Om haar niet te vergeten gaat Charlie Yasmin's koffiecafé runnen.

Charlie verliest haar moeder Valerie, doordat die van een rots valt in Portugal. Valerie pleegt uiteindelijk euthanasie in het ziekenhuis en overlijdt.

Nick zorgt ervoor dat Dennis en Charlie uit elkaar gaan, omdat hij Charlie terugwil. Hij huurt een meisje in die Dennis laat geloven dat zij zijn ex-vriendin is en verleidt hem. Dennis en Charlie gaan uit elkaar. Nick en Charlie besluiten in een bui te gaan trouwen, maar willen allebei nee roepen bij het altaar, om de ander te kwetsen. Ze durven het allebei niet en zeggen dus volmondig Ja.

Door de bevalling van Valentijn komt Charlie in een postnatale depressie.

Charlie is zo in de war, dat ze Valentijn meegeeft aan verpleegster 'Lieve'. Ze denkt dat hij beter af is zonder haar. Later hoort ze echter dat Lieve de ex vriendin van Nick is en eigenlijk Alexandra heet. Ze is compleet over haar toeren. Ze doet alles om haar kindje terug te krijgen en het lukt, met de hulp van Jack.

Charlie krijgt van een voormalige celgenote van Alexandra te horen, dat Valentijn Valentijn niet is, maar dat Alexandra Valentijn met een andere baby heeft gewisseld. Samen met Jack spoort ze de echte Valentijn op, omdat het waar blijkt te zijn. Ze vinden hem als Felix, zo is hij genoemd door zijn verzorger. Ze zorgen ervoor dat Felix weer bij hun komt en Valentijn weer bij zijn echte ouders. Charlie wil dit vertellen aan Nick, maar Jack is bang dat Nick ze gaat aanklagen en de voogdij weghaalt bij Charlie. Jack wil Nick daarna laten geloven dat Valentijn dood is gegaan, bij het ongeluk dat Charlie en Jack hebben gehad. Charlie stemt in en Jack regelt dat het net lijkt of ze een baby uit Amerika, van een overleden vriendin, hebben gekregen. Ze noemen hem Jack Junior, JJ. De enige die weten van dit geheim zijn haar moeder, Barbara en haar stiefvader Robert.

Dankzij Dorothea Grantsaan is Charlie helemaal dol op Lovetree en gaat hiervoor werken. Jack heeft er zijn bedenkingen over. Inmiddels bestaat Lovetree niet meer.

Charlie gaat samen met Jack, JJ, Dorothea en Jef naar Turkije op vakantie. Jack verdwijnt daar echter spoorloos.

Charlie vertelt Nick de waarheid, wanneer JJ bloed nodig heeft als hij ernstig ziek is. Na een heftig gesprek besluiten de twee samen voor Valentijn te gaan zorgen.

Charlie koopt een ruimte en start haar eigen beautysalon Charlie's. O.a. Ronja Huygens, Lorena Gonzalez en Bianca Bouwhuis komen hier werken.

Charlie verliest weer een vriendin, als haar beste vriendin Anita Dendermonde wordt aangereden en aan haar verwondingen overlijdt. Een jaar later overlijdt ook haar andere vriendin Isabella, nadat deze in de badkamer was gevallen en een bacteriële infecite heeft opgelopen.

Charlie trouwt met Rik, maar ze besluiten uit elkaar te gaan en gaat weer terug naar Nick. Ze is de Meerdijk echter helemaal zat en vindt dat ze er een puinhoop van heeft gemaakt. Ze besluit samen met Nick en Valentijn naar haar moeder en broer in Curaçao te gaan. Na 13 jaar in Meerdijk te hebben gewoond verhuist Charlie naar het buitenland.

De rol van Charlie Fischer werd gespeeld door Lieke van Lexmond en Aukje van Ginniken. Aukje is een poosje vervangen door Toncy van Eersel en Lieke van Lexmond. Lieke is een keertje vervangen door Tamara Brinkman.

© GTSTistop, 2012, met dank aan GTST.nl

Levensverhaal van Amber de Wilde!

Amber is een aantrekkelijke jonge vrouw, die weet wat ze wil. Ze doet er dan ook alles aan om haar doel te bereiken. Amber is intelligent, maar niet omdat ze gestudeerd heeft. Ze heeft na haar school namelijk nooit een opleiding gevolgd. Ze weet van haar seksuele aantrekkingskracht en als dat helpt om dichter bij haar doel te komen, gebruikt ze dit. Amber houdt zelf de controle over haar leven en neemt zelf het initiatief. Ze wacht dus niet op wat anderen doen.

Amber is een horecavrouw die door haar capaciteiten snel carriére heeft gemaakt. Ze verveelt zich erg snel en dit heeft als gevolg dat ze nooit ergens lang blijft hange. Ook op privégebied zorgt ze ervoor dat het haar niet gaat vervelen. Ze is dan ook geneigd om grenzen om te zoeken en daar gaat ze ook vaak overheen.

Op buitenstaanders maakt Amber een sociale indruk. Ze toont niet snel haar emoties en ze geeft zichzelf dan ook niet bloot. Dit ziet ze als een zwakte. Amber houdt dan ook van oppervlakkige contacten en heeft ook niet veel vrienden.

Amber komt bij Bing solliciteren en valt dan ook op hem, omdat hij de baas is van Dansatoria. Hij kan haar dus aan een baan helpen. Maar al snel komt ze erachter dat ze dingen in hem ziet die ze ook bij zichzelf ziet. Ze ziet dat hij bereid is grenzen te zoeken en te passeren net als haar. Ze vindt hem dan ook de ideale man voor haar drugshandel.

Bing wil eerst niks weten van de drugs, maar geeft later toe, omdat hij dan genoeg geld zou krijgen om Lucas uit Dansatoria te halen. De drugs gaat een lange tijd goed, maar dan gaat Amber het aan Wiet verkopen. Wiet raakt knock out in de wc's in dansatoria en beland in het ziekenhuis. Bing en Amber worden beiden verdacht van de drugshandel, maar een onderzoek wijst op niks uit.

Bing zet Amber aan de kant en Amber laat hem met rust. Sjors zoekt haar echter nog 1 keer op, om te vragen wat Bing wist van de drugshandel. Ze verteld hem dat hij alles wist, vanaf het begin. Met deze woorden verlaat Amber Meerdijk, voorgoed.

De rol van Amber de Wilde werd gespeeld door Juliette van Ardenne.

© GTSTistop 2011

Levensverhaal van Tim Waterman!

Hoewel Tim Waterman vele talenten had, was hij juist bekend als iets wat hij niet zo goed kon. Hij was namelijk blind en stond daarom bekend als Blinde Tim.

Ondanks zijn handicap valt de schone Dian Alberts voor de knappe jongen. Het wordt een soort Romeo en Julia relatie. Zowel de ouders van Tim als de ouders van Dian willen dat er een einde komt aan deze relatie. Tims moeder vindt haar zoon namelijk niet goed genoeg voor haar bijzondere zoon. De familie Alberts vindt hun Dian niet goed genoeg bij Tim passen. Van beide kanten dus.

De twee houden echter vol. En Tim kan zijn geluk niet op als hij na een spannende operatie zijn zicht weer terug krijgt en ontpopt zich hierna als heuse computerexpert. Zo ontwikkeld Tim een heel nieuw computerplan, wat helaas wordt gestolen door badguy Frits van Houten. De gestolen ideeën zorgen voor een zware tegenslag voor de net herstelde jongen. Ook heeft hij nogal vaak conflicten met zijn huigenoot Mark de Moor. Mark heeft namelijk een oogje op Dian Alberts en wanneer zijn relatie met Dian eindigt, besluit hij uit Meerdijk te vertrekken.

Niet veel later keert Tim nog terug omdat zijn zusje in de moeilijkheden zit. Hij kan zijn zusje hier niet mee laten zitten. Samen met Julie neemt hij het op tegen haar baas. Wanneer dit achter de rug is besluiten broer en zus voorgoed samen Meerdijk te verlaten.

De rol van Tim Waterman werd gespeeld door Kees Roorda.

Levensverhaal van Hedwig Harmsen!

De jongste van de Harmsenfamilie zorgt voor veel lol in Meerdijk. Met deze jonge telg kan je veel plezier beleven, maar ook kan je goed met haar huilen.

Hedwig is het zusje van Jesscia. Ze gaat na Jessica ook bij haar oom Govert wonen in Meerdijk. Meneer 'Govert' Harmsen weet niet wat hij met haar aan moet. Ze doet niks thuis en ze vindt school vreselijk. Dat komt voornamelijk omdat ze op school wordt gepest. Gelukkig blijft dat niet zo. Doordat Kim Verduyn uiteindelijk zakt in het examenjaar komen de twee bij elkaar in de klas, waardoor ze dikke vriendinnen worden. Ze zetten samen het plan op om Meneer Harmsen te koppelen aan Wil de Smet, maar dit loopt op niks uit. Het zorgt wel voor veel hilariteit.

Na dit verhaal denk je dat Hedwig niks anders kan dan lol maken. Dit blijkt echter niet zo te zijn in haar relaties en dan vooral haar relatie met Stef. Rik bezorgde Stef bij een bokswedstrijd een dwarslaesie en daardoor ging Stef naar Amerika om te revalideren. Hij komt echter terug zonder resultaat. Daar leerde hij Hedwig ook kennen en Hedwig viel ook voor de charmes van de ingenomen Stef. Dit geluk duurt helaas niet voor lang. Stef krijgt te horen dat hij nog maar een jaar te leven heeft en wil zelf een einde aan zijn leven maken. Hedwig en Rik helpen hem hierbij. Later komt Stef nog terug als geestverschijning om Rik en Hedwig aan elkaar te koppelen.

Op school gaat het ook niet zo goed met Hedwig. Ze leidt aan concentratieproblemen en kan daardoor niet op een eerlijke manier aan voldoendes komen. Een leraar maakt hier gebruik van en chanteert haar: hij zegt niks, als hij met haar het bed wil delen. Wanneer Rik hierachter komt, zorgt hij ervoor dat er een einde aan dit gedoe komt. Hierdoor gaat het erg goed tussen Hedwig en Rik. Maar dan komt er geluk: Hedwig wint een loterij. Dit blijkt minder leuk dan gedacht. Het geld komt enorm tussen de twee geliefdes in te staan en Hedwig weet niet wat ze er mee moet. Uiteindelijk gaan de twee uit elkaar en verlaat Hedwig Meerdijk. Ze vindt werk bij een van de liefdadigsheidsinstellingen waar ze geld heeft gedoneerd.

De rol van Hedwig Harmsen werd gespeeld door Georgina Verbaan.

Levensverhaal van Sylvia Merx!

Hoewel Sylvia's vertrek uit de serie als 1 van de meest emotionele momenten wordt gezien, was hij entree in de serie een stuk minder spectaculair. Sylvia is baliemedewerkster bij De Roseboom, wanneer ze de tijdelijk dakloze Jef Alberts ontmoet. Nadat de twee een wapenhandeltje hebben opgelost, beginnen ze langzaam een relatie. Deze relatie komt onder druk te staan, wanneer de ex van Sylvia, Lex Zandstra, ten tonele verschijnt. Sylvia kiest toch voor Jef en met haar baan bij AA&F hoort ze officieel bij de familie Alberts.

Floris, het zoontje van Sylvia en Lex, hoopt nog steeds dat zijn ouders weer bij elkaar komen en botst daarom nogal met de nieuwe liefde van zijn moeder. Tegen de tijd dat Sylvia en Jef elkaar het jawoord geven is Floris gelukkig helemaal bijgedraaid. Omdat haar zoontje besluit om bij zijn vader te gaan wonen, komen de moedergevoelens van Sylvia weer omhoog. Omdat Jef nogal terughoudend doet, gaat Sylvia zelf naar een weeshuis. Daar ontmoet ze de opstandige tiener Kim Verduyn, die ze al snel adopteert.

Net als Floris, is Kim ook niet blij met haar nieuwe stiefvader. Na vele tienerruzies blijkt dat Kim ook niet zonder Jef kan en Jef niet zonder Kim kan. Dit geluk is helaas niet van lange duur. Wanneer Sylvia te horen krijgt dat ze een hersentumor heeft, verzwijgt ze dit eerst. Haar geheim wordt echter ontdekt en de doodzieke Sylvia besluit om haar dood zelf te regisseren.

Samen met Jef en Kim vertrekt ze naar Griekenland en huurt ze een hotel. Ze wordt hierbij dag en nacht bijgestaan door haar man en dochter. Sylvia's onvermijdelijke dood brengt Jef en Kim steeds dichter bij elkaar. Dit zorgt voor 1 van de meest mooie momenten van de hele serie. Sylvia overlijdt bij zonsondergang bij het strand.

De rol van Sylvia Merx werd gespeeld door Hilde de Mildt.

Levensverhaal van Job Zonneveld!

Het zal je maar gebeuren. Heb je net je leven weer op orde, mooi vrouw, fijne baan, staat er op eens een puberende zoon voor je neus! Het overkwam barman Rik de Jong, die op de begravenis van zijn ex voor het eerst zijn zestienjarige zoon zag.

Job is erg enthousiast om zijn vader weer te zien. Rik is in de eerste instantie terughoudend, maar toch groeien de twee dichter naar elkaar toe. Door het gedrag van Job hebben ze wel eens onenigheid. Als Rik zijn vriendin Gladys bedriegt, kan Job dat niet verkoppen en gaat hij bij Meneer Harmsen wonen.

Het liefdesleven van Job is ook niet zonder stoten. Hij had een relatie met Nikki, maar dat was maar van korte duur. Job wordt namelijk verliefd op de mooie Isabella Kortenaer, maar die wijst hem, na wat geflikflooi, af. Op financieel gebied gaat het ook niet goed met Job. Hij houdt ervan om op zijn tijd jointjes te roken en sluit goede drugsdeals. Wanneer hij een grafsteen voor zijn moeder Nathalie wil kopen, blijkt zijn saldo niet toereikend. Het geërfde deel van zijn moeder heeft hij er al doorheen gejaagd. Hij heeft een lening met Marco, maar daar komt hij nog verder door in de problemen. Hierdoor wordt hij gedwongen een flinke partij drugs naar Singapore te vervoeren.

Rik helpt zijn zoon hier echter mee en daardoor belandt niet Job, maar Rik in de cel in Thailand. Job blijft met schuldgevoelens achter en waant zijn vader dood. Wanneer zijn vader blijkt te leven, besluit hij om bij zijn vader te blijven de rest van zijn leven. Daarna verhuist hij samen met Rik, Anita en diens kind, naar Australië. Rik, Anita en Rikki zijn al teruggekeerd, maar Job woont er tot op de dag van vandaag.

De rol van Job Zonneveld werd gespeeld door Teun Kuilboer en Daan Roelofs.

Levensverhaal van Mickey Lammers!

Hij heeft zwart haar en een bescheiden lachje: Mickey Lammers. We kennen hem als journalist met een hart van goud. Hij was al in het eerste seizoen te zien in het Jongeren Centrum van Daniël Daniël. Hij helpt veel mensen met diensten en komt uiteindelijk bij het spectrum terecht. Janine Elschot helpt hem van archiefmedewerker naar Journalist. Zo ontdekken hij en Janine een groot giflozingsschandaal. Hierbij dreigt het bedrijf van Martine Hafkamp kapot te gaan. Zij doet er alles aan om Mickey uit de weg te ruimen.

Op liefdesgebied gaat het ook niet lang goed met Mickey. Zo had hij iets met Linda Dekker, Emma Driessen, Nancy Bijnema en Sara Middelkoop. Uiteindelijk valt Mickey als een blok voor Anita Dendermonde, waar hij een lange relatie mee heeft. Hij gaat echter in seizoen vijf weg uit Meerdijk naar Berlijn voor een buitenlandscorrepondent.

In seizoen acht keert Mickey terug naar Meerdijk om nog een keer Anita te bezoeken. Deze zit echter in een liefdescrisis met Rik de Jong, haar nieuwe liefde. Een zwangerschap van Anita is het begin van een strijd van Rik en Mickey. Wanneer ze de baby verliest, komt dit beide mannen duur te staan. Anita vergeeft Mickey echter, vlak voordat hij weer naar Berlijn vertrekt.

In seizoen 13 komt Mickey nog een keer terug naar Meerdijk. Rik zit ondertussen in een thaise gevangenis en is schijndood. Dit betekent dat Mickey makkelijk het hart van Anita kan veroveren. Wanneer de twee voor het altaar staan om te trouwen staat Rik in de trouwzaal. Anita is woedend als blijkt dat Mickey wist dat Rik nog leefde. Ze dumpt hem en Mickey vertrekt gebroken uit Meerdijk.

De rol van Mickey Lammers werd gespeeld door Martin van Steijn.

Levensverhaal van Mathilde Carillo!

In seizoen zeven krijgt het vrouwelijk personeel van het ziekenhuis kriebels van dokter Peer. Ook collega Roos krijgt kriebels. Mathilde en Roos zijn eerst liefdesrevalen, maar nadat Peer wordt beschuldigt van seksuele espacades met een comapatiënte, slaan ze de handen ineen. Zo worden ze toch nog goede vriendinnen.

Wanneer Mathilde een avond uitgaat met Suzanne, krijgt ze contact met Mathijs. Hij ziet haar wel zitten, maar zij wijst hem af. Dit heeft gevolgen. Mathijs neemt er geen genoegen mee en begint haar te stalken. Het hoogtepunt hiervan is dat Mathijs Mathilde verkracht. Tot overmaat van ramp raakt ze hiervan ook nog zwanger. Maar ze neemt wraak: ze zorgt ervoor dat Mathijs tijdens een zeiltochtje verdrinkt.

Mathilde heeft het plan om het kindje af te staan aan Amerikaanse pleegouders, daarom gaat ze naar de VS om te bevallen. Maar ze komt terug met Jarmo. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen om het kindje af te staan, waardoor ze het kindje heeft ontvoerd. Dan zien de pleegouders toch in dat Jarmo toch beter af is bij zijn moeder. Jarmo blijft bij Mathilde.

Mathilde krijgt hulp uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Robert helpt haar bij de opvoeding van Jarmo als ze weer in het ziekenhuis gaat werken. Het lijkt er zelfs op dat Robert en Mathilde een heuze relatie krijgen. Mathilde ziet echter in dat Robert nog van Laura houdt en neemt het moedige besluit om Meerdijk voorgoed te verlaten, samen met Jarmo.

De rol van Mathilde Carillo werd gespeeld door Diana Sno.

Levensverhaal van Rutger Goedhart!

De charmante Rutger logeert in de Roseboom en laat daar zijn oog vallen op Laura. Zij wil in de eerste instantie niks van hem weten. Hij wil een tijdje in Meerdijk blijven en verveelt zich niet. Hij vertroeft zich in de Roseboom en brengt bezoekjes aan zijn neef Martijn. Rutger heeft zijn geld in beleggingen gestoken en gaat recht op zijn doel af.

Na een tijdje is Laura toch geïntereseerd in Rutger. Dit zegt ze niet tegen hem. Wanneer Rutger een afspraak met zijn makelaar heeft denkt Laura dat het zij vrouw is. Ze spreekt hem aan, maar dit blijkt niet zo te zijn. Rutger denkt dat ze jaloers is, maar ze geeft niet toe. Een tijdje later zoenen ze voor het eerst in de lift en dan duurt het niet lang of ze wonen samen.

Op een dag komt Laura binnen in de Roseboom, wanneer Rutger met 'investeringszaken' bezig is. Laura wil weten wat het is en Rutger legt het uit: als je in EEPASA investeerd krijg je veel winst en help je het milieu. Laura is meteen enthousiast en investeerd meteen. Iets wat Rutger wel erg leuk vindt.

Na een tijdje heeft heel Meerdijk geïnvesteerd en Rutger is blij. Janine vertrouwt het niet en stuur een man naar Zuid-Amerika. De man komt om door toedoen van Rutger. Hierna komt Janine erachter dat Rutger niet investeerd in EEPASA, maar dat hij EEPASA is. Rutger slaat haar neer wanneer ze het aan Laura wil vertellen.

Ondertussen gaan Rutger en Laura trouwen. Rutger komt wat later door het voorval met Janine. Hij gaat naar de kerk en verteld dat iedereen zijn geld kwijt is. Hij laat Laura voor het altaar staan. Janine komt het nog wel vertellen en iedereen is boos op Rutger. Bij het verhoor ontkent hij alles. Een paar dagen later wordt hij dood gevonden in zijn huis. Hij is vermoord, door wie is onbekend.

De rol van Rutger Goedhart werd gespeeld door Edwin Rutten.

Levensverhaal van Julian Verduyn!

Julian heeft een moeilijke jeugd gehad en heeft een verleden waar niemand mee zou willen ruilen. Toch zijn er ook lichtpuntjes te vinden in het leven van de geadopteerde jongen uit de Alberts-familie.

Julian Verduyn heeft geen goed contact met zijn ouders. Zijn vader is een hoofdstuk apart, maar met zijn moeder heeft hij het ook niet goed getroffen. Zijn ouders besluiten niet voor hem te willen zorgen. Hij groeit in de eerste instantie op bij zijn pleegouders, Albert en Titia Holst. Hun principes zorgen er voor dat Julian daar niet kan blijven. Daarom gaat hij bij Laura en Robert Alberts wonen. Dit gaat heel goed, maar hij wil zijn eerste pleegouders toch nog een nieuwe kans geven. Wanneer Julian echter ziek wordt, bieden zijn pleegouders hem geen medische hulp waardoor hij in levensgevaar komt. Hij wordt echter gered door Laura en Kim.

Julian kan goed met Kim opschieten. Ze kunnen zo goed met elkaar opschieten dat ze met elkaar naar bed gaan. Daarna komen ze er pas achter dat ze broer en zus zijn. Ze hebben wel dezelfde moeder, maar een andere vader.

In het begin gaat het liefdesleven van Julian niet over rozen, maar na een tijdje slaat dit om. Hij ontmoet het mooie nichtje van Govert, Jessica. Gelijk slaat de vlam in de pan. Ze krijgen een relatie en zijn gelukkig met elkaar. Echter gaat het niet altijd goed, door de financiële situatie, maar echte liefde gaat door de maag... Wanneer Julian besluit om met Alexandra te trouwen om haar een legale status in Nederland te bieden, gaan Jessica en Julian uit elkaar. Alexandra overleeft het huwelijk echter niet. Haar pooier Joop Zwartjes schiet haar neer voor het altaar. Tussen Julian en Jessica komt het na een tijdje weer goed.

Na flink wat onderzoeken komen Julian en Kim achter een vreselijke ontdekking. Zijn moeder heeft een geheim dat nu uitkomt. Hun opa Oscar, de vader van Mira, heeft Mira verkracht waardoor Julian is geboren. Julian raakt hierdoor in een diepe identiteitscrisis en staat op een bepaald moment op het punt zichzelf van het leven te beroven. Dit doet hij niet, omdat hij wraak wil nemen op zijn opa Oscar. Dit heeft gewerkt, want Oscar verlaat het land. Julian raakt hierdoor echter niet uit zijn identiteitscrisis en denkt erachter te komen wie hij is, door samen met Jessica op wereldreis te gaan.

De rol van Julian Verduyn werd gespeeld door Cas Jansen.

Levensverhaal van Fay Fischer!

Ze is de dochter van Bas Fischer en de overleden Merel. De lieve, aardig, maar ietwat egocentrische Fay Fischer. Ze is overigens ook het jongste zusje van Florien en Fos. Fay is gewend dat anderen voor haar klaar staan, al is ze niet verwend.

Fay's leven draait vooral om haar liefde voor tennis en is competitief. Maar ze is geen echte vechter, want alles is haar zo wat aan komen waaien, waaronder haar tennistalent. Ze is dolblij als ze een aanbod krijgt bij een van de beste tennisopleidingen van de wereld, maar laat dit aanbod schieten. Ze wil Fos en Florien niet alleen laten bij Barbara, maar Barbara vindt dat ze deze kans moet pakken en uiteindelijk besluit ze te gaan.

Fay heeft een positieve instelling, dit uit zich vooral als Fos en Florien zich niet op hun gemak voelen bij Barbara. Fay probeert er het beste van te maken, maar dan krijgt ze dus de opleiding van tennis aangeboden. Wanneer ze deze met beide handen aanpakt, gaat ze naar Duitsland, nadat ze afscheid van haar familie heeft genomen. Heel soms komt ze nog eens langs bij haar familie in Nederland.

De rol van Fay Fischer werd gespeeld door Sietse Remmers.

Levensverhaal van Martijn Huygens!

Martijn leert Irene kennen in Afrika. Ze gaan trouwen en wanneer ze hun eerste kindje verwachten vertrekken ze naar Nederland.

Martijn redt Nina die out gaat na een pilletje van Dex. Martijn komt net op tijd binnen en redt haar. Martijn is woedend op Dex, maar geeft Dex niet genoeg straf volgens Irene.

Martijn heeft net als Irene een praktijk aan huis.

Hij is woedend op Irene als zij hun derde kindje via abortus weg laat halen, zonder dat met hem te overleggen.

Redt Dex en Nina bij een gasexplosie in Teluma. Hij verwijt zich later dat hij eerst Dex heeft gered in plaats van Nina omdat zij er erger aan toe was dan hij. Hij vindt dat hij als arts had moeten handelen en niet als vader.

Hij vindt dat Irene te veel met Ronja en haar abortus bemoeit. Hij denkt daarbij ook terug aan vroeger en denkt dat Irene hem op afstand houdt. Hun huwelijk gaat door een diep dal. Daarbij wordt Martijn verliefd op Barbara en daardoor blijkt een scheiding onvermijdelijk.

Heeft in eerste instantie een erge vriendschap met Barbara. Ze worden uiteindelijk verliefd en belanden bij elkaar in bed. Ze worden betrapt door de vrouw van Martijn Irene.

Hij wordt dwarsgezeten en bedreigd door Ludo, omdat hij Dex eerst heeft geholpen en daarna pas Nina. Ludo breekt zijn vingers en wil de vrouw van Martijn afpakken door met haar een affaire te beginnen. Irene komt ereachter en maakt het uit. Martijn en Irene komen weer bij elkaar.

Martijn vertrekt samen met Irene uit Meerdijk om ontwikkelingswerk te gaan doen in Tanzania.

De rol van Martijn Huygens werd gespeeld door Peter Post.

Martijn Huygens

Levensverhaal van Irene Huygens!

Irene ging als verpleegster in Afrika werken en leerde daar haar man Martijn kennen.

Na de geboorte van Ronja en Dex is Irene nog een keer onverwacht zwanger. Ze kiest daarom ook voor een abortus, zonder Martijn's mening. Martijn is woedend.

Met Martijn is Irene gelukkig getrouwd. Ze leren elkaar kennen in Afrika en gaan samen in Nederland wonen. Hun huwelijk lijkt daar echter na 25 jaar gelukkig samenzijn op te zijn, want Martijn gaat er vandoor met Barbara. Toch komt alles nog goed en Martijn en Irene gaan weer samen wonen.

Irene heeft niemand minder dan zakenman Ludo Sanders in therapie omdat hij last heeft van paniekaanvallen.

Irene steunt Ronja goed als die ongepland zwanger is van Bing en voor een abortus gaat kiezen.

Ze krijgt erge ruzie met Martijn, omdat ze volgens Martijn Ronja heeft aangezet tot abortus. Hun huwelijk loopt hierdoor gevaar, maar ze praten alles toch goed uit. Dan gaat Martijn vreemd met Irene en het blijkt nu toch echt over te zijn. Ze geven het eerst nog een kans, maar het gaat niet meer werken. Wat later raakt Irene geïnteresseerd in Ludo tot irritatie van Martijn.

Irene is blij door de aandacht van Ludo. Ze raakt verliefd en gaat samen met hem een paar keer naar bed toe. Dan komt Irene erachter dat Ludo haar gebruikt om haar zo bij Martijn weg te houden. Ze zet een punt achter hun affaire. Hierdoor komen Martijn en Irene weer bij elkaar.

Nadat Ronja en Dex het huis zijn uitgegaan besluiten Irene en Martijn om te gaan verhuizen naar Tanzania, om daar ontwikkelingswerk te doen. Ze vertrekken samen uit Meerdijk.

De rol van Irene Huygens werd gespeeld door Anita Donk.

Levensverhaal van Daantje Mus!

Ze heet Daniëlle Mus, maar iedereen noemt haar Daantje. Ze is een blond meisje dat naar Meerdijk komt omdat ze weet dat daar haar biologische vader woont. De man heeft haar lesbische moeder zwanger gemaakt bij een one-night-stand. Daantje wil weten wie haar vader is, maar haar moeder wil niks met haar vader te maken hebben. Met ruzie gaan Hans, haar moeder, en Daantje uit elkaar. Daantje werkt bij Smulorado, wanneer Ludo en Stefano ruzie hebben, gaat Stefano op zoek naar een ander baantje. Hij komt bij de snackbar terecht, maar Daantje vindt hem niks. Hij wordt toch aangenomen. Dat heeft effect, want ze krijgen een relatie.

Benjamin is de zoon van de eigenaar van Smulorado. Wanneer zijn vader overlijdt komt hij kijken bij de snackbar. Daantje vindt hem bazerig, maar op een dag valt ze toch voor zijn charmes. Daantje is hierover eerlijk tegen Stefano en maakt het uit.

Daantje gaat bij Catch & Match werken bij Laura. Robert komt er dan achter dat Daantje zijn dochter is. Na wat onwennigheden is ze blij dat ze haar vader heeft gevonden. Maar dan kwakkelt ze met haar gezondheid. Ze heeft een leveraandoening en een transplantatie is onvermijdelijk. Maar waar vindt je zo snel mogelijk een donor?

Hans weet wel een oplossing. Daantje heeft nog een tweelingbroer waar niemand vanaf weet. Hij zou een geschikte donor zijn. Milan, haar broer, ziet deze actie totaal niet zitten. Ineens staan zijn biologische moeder en vader op de stoep en alleen als ze hem nodig hebben komen ze naar hem toe. Robert bied hem echter geld aan en hij gaat overstag. Hiermee komt er een einde aan de slechte gezondheid van Daantje.

Daantje moet wel erg wennen aan haar nieuwe broertje, maar heeft meer  aandacht voor de vriend van Laura, Dennis. De liefde is wederzijds dus ze krijgen een relatie. Tot grote woede van Laura. Na een paar maanden krijgt Daantje echter reiskriebels en gaat een wereldreis maken, samen met Dennis. Dan komt ze erachter dat hij alleen mee gaat om haar een plezier te doen, en ze vertrekt alleen. Ze komt terecht in Oakland en daar wordt ze verliefd. Door haar vriend komt ze in aanraking met dolfijnen en is ze nu dolfijnentrainer. Ook al is het nu uit tussen de twee, ze is blij met haar baan als dolfijnentrainer. Dan heeft ze zin om Meerdijk weer op te zoeken. Robert is verrast als zijn dochter opeens weer op de stoep staat en ook komt Daantje Dennis weer tegen. Ze worden weer verliefd, maar wat Daantje dan niet weet is dat Dennis eigenlijk haar halfbroer is.

Als ze dit nieuws te horgen krijgt is ze geschokt. Ze wil haar gevoelens voor Dennis nu negeren, maar ze blijft verliefd. Ze besluit om weer terug te gaan naar Nieuw-Zeeland. Robert vindt het jammer maar begrijpt haar keuze wel.

De rol van Daantje Mus werd gespeeld door Liesbeth Kamerling.

Levensverhaal van Peter Kelder!

School is nooit iets geweest voor Peter. Hij was een lastige leerling. Hij komt er achter dat zijn ouders eigenlijk zijn pleegouders zijn. Na een hevige ruzie verlaat hij het huis en krijgt hij een relatie met Suzanne Balk. Peter steunt haar door dik en dun ondanks haar escortverleden.

Peter is een rebelse jongen. Maar met een gouden hart. Hij richt een centrum op voor jongeren. In het centrum komen zijn eigenschappen als leider goed naar voren. Hij probeert zijn eigen steentje bij te dragen en de jongeren een goed huis te bieden, omdat hij dat zelf nooit heeft gehad. Dat Peter niet weet wie zijn echte ouders zijn heeft hem altijd dwars gezeten. Als hij dan uiteindelijk erachter komt dat Helen Helmink en Rolf Huygens zijn echte ouders zijn is hij in verwarring. Rolf sterft en Peter erft zijn vermogen.

Zijn beste vriend is Arnie Alberts. Maar de vriendschap komt in onveilig vaarwater terecht als ze allebei gevoelens krijgen voor Roos. Peter wordt dus de concurrent van Arnie. Op dat moment zit hij in zak en as. Hij besluit te gaan reizen en alle vrienden achter hem te laten.

Suzanne blijkt echter zwanger te zijn van een kindje van Peter. Ze bevalt van een zoon: Guusje. Maar dan wordt hij ziek en moet hij een hoornvliesoperatie onergaan. Peter arriveert weer in Meerdijk en betaalt de operatie. Daarna neemt hij voorgoed afscheid van Helen en Suzanne en gaat weer op reis. Hij hoopt dan het geluk te kunnen vinden.

Antonie Kamerling speelde de rol van Peter Kelder. Antonie overleed op 6 oktober 2010. Hij werd 44 jaar.

Levensverhaal van Yasmin Fuentus!

Binnekort!

Levensverhaal van Rene Meijer!

Rene Meijer is de oudste zoon van Gerard Meijer. De eigenaar van een luxe winkelketen. Rene is verantwoordelijk voor de inkoop van spullen en accesoires. De vader van Rene is een oude bekende van Ludo. Ludo roept de hulp van Rene in als het wat minder gaat met Tasjesdief, het bedrijf van Nina, zijn dochter. Nina weet hier niks van.

Rene zoekt contact met Nina en doet net alsof hij interesse heeft in een deal met Tasjesdief. Nina vindt hem meteen leuk en Rene heeft het geflirt door. Na een paar zakendiners, vraagt hij of ze wat wil drinken. Dat wil ze en hij stopt GHB in haar drankje. Dan vekracht hij haar samen met twee vrienden van hem.

Een tijd lang durft Nina niks te zeggen, maar dan verteld ze het toch aan haar moeder. Ze gaan naar de politie om aangifte te doen. Helaas is er geen bewijs van verkrachting en gaat Rene vrijuit. Janine aast op wraak. Ze maakt een afspraak onder een valse naam in de Roseboom. Ze wil hem drogeren net als hij bij Nina heeft gedaan. Rene trapt er niet in en valt haar aan. Op dat moment komen Dorothea, Barbara en Laura binnen. Ze dachten al dat Janine wraak wilde nemen en wilde haar tegen houden. Ze proberen het gevecht tussen Janine en Rene te stoppen. In het gevecht duwt Laura Rene hard en hij komt op de tafel terecht. Hij valt daarna dood op de grond. De dames raken in paniek en besluiten hem te begraven in de tuin van de Roseboom.

Lange tijd denkt iedereen dat Rene inderdaad dood is. De politie onderzoekt de zaak wel maar kan niet ontdekken wie hem heeft laten verdwijnen. Laura, Barbara, Janine en Dorothea voelen zich erg schuldig. Vooral de laatste vindt het vreselijk dat ze medeplichtig is aan een moord. Ze kan er niet meer tegen en wil niet meer liegen. Ze verteld het daarom aan Jef. Daarnaast krijgt ze ook steeds visioenen waarin ze Rene ziet. Ze kan ook al niet meer slapen en het lijkt haar hele leven te gaan leiden. Ook Barbara en Laura voelen zich schuldig. Janine lijkt nog het minst schuld te voelen, want die is blij dat Rene weg is, zodat hij Nina niks meer kan aandoen. De vrouwen weten dan nog niet dat ze Rene levend hebben begraven.

Op 5 december verkleed Rene zich als zwarte piet omdat het sinterklaas is in de Roseboom. Dorothea voelt zich erg angstig en gaat naar de tuin van de Roseboom. Ze begint te graven, maar vindt alleen de doek waarin hij lag. Dan staat Rene achter haar en ontvoerd haar in haar eigen auto. Dan vermoord hij haar. Rene is van plan alle vrouwen een voor een te vermoorden, en Dorothea is de eerste. Iedereen denkt dat Dorothea met haar auto tegen een boom is gereden door haar vermoeidheid. Op dat moment weet niemand dat Rene nog leeft, en de vrouwen voelen zich schuldig. Ze denken dat het hun schuld is dat Dorothea dood is, omdat ze slapeloosheid had door de dood van Rene. Daardoor gaat Janine naar het bureau en zegt dat zij en Dorothea Rene hebben vermoord. Barbara en Laura voelen zich ook schuldig en gaan ook naar het bureau. Op het bureau staat een grote verrassing te wachten. Rene staat zomaar voor hun neus.

Rene zegt dat hij al die tijd in India is geweest en dat hij zijn leven heeft gebeterd. Laura en Barbara geloven hem, maar Janine vertrouwd hem voor geen cent. Ze weet zeker dat hij Dorothea heeft vermoord en dat hij nu op zoek is naar een nieuw slachtoffer. Dat hij zeker, want hij wil Barbara nu omleggen. Wanneer ze alleen thuis is, komt hij bij haar langs. Op dat moment is Sjors er ook en zij ziet Rene. Hij slaat haar neer, waardoor ze in het ziekenhuis terecht komt. Janine heeft nu weer vermoedens dat het de schuld van Rene is, maar weer gelooft niemand haar. Alleen Jack gelooft haar. Omdat Sjors niet meer weet, wat Rene wil dat ze weet, probeert hij haar in het ziekenhuis te drogeren, maar dit lukt haar niet.

Ook nu kan de politie niks doen en Rene blijft vrij rond lopen. Ondertussen bedreigt hij Nina ook nog twee keer, een keer op straat en een keer in de Roseboom. Janine is nu helemaal klaar met hem en zoekt hem op met een bijl. Rene overmeesterd haar echter en bindt haar vast aan een boom. Hij bedreigt haar met de bijl en op het moment dat hij haar inderdaad wil vermoorden, komt Jack om de hoek en schiet hij de jonge Rene Meijer dood.

De rol van Rene Meijer werd gespeeld door Roscoe Leijen.

Levensverhaal van Sylvester Koetsier!

Sylvester is een wat aparte naam voor een aparte jongen. Sylvester werd geboren in Zuid-Afrika en komt in Meerdijk terrecht door een uitwisselingsproject met Morris. Hij komt terrecht bij Jef en Barbara.

Charlie ziet haar nieuwe huisgenoot wel zitten, maar Sylvester heeft alleen oog voor de donkere schone Terra. Sylvester's rascitsche vader ziet hun relatie echter niet zitten. Om zijn zoon te overtuigen van zijn foute keuze verkracht hij Terra op brute wijze. Daardoor is Sylvester zo boos dat hij het contact voorgoed verbreekt.

Nieuwe problemen komen er als Sylvester zich officieel wil vestigen in Nederland. Daar heeft hij een verblijfsvergunning voor nodig. Daarom vraagt of Terra met hem wil trouwen. Dit huwelijk komt onder zware druk te staan als Sylvester zijn middehandsbotje breekt. Gefrusteerd door zijn eigen moeilijkheden haalt hij soms uit naar Terra.

Uit schuldgevoel naar de uithalen die hij had naar Terra besluit hij een liedje te schrijven. Als ik maar even bij jou kan zijn wordt een enorme hit in Nederland en wanneer hij de kans krijgt om zich te vestigen in Amerika grijpt hij deze kans aan met twee handen. Terra vergeeft hem en besluit hem achterna te reizen. Samen wonen ze nu gelukkig samen in het buitenland.

De rol van Sylvester Koetsier werd gespeeld door Johnny de Mol.

Levensverhaal van Valerie Fischer!

Valerie verschijnt in de Roseboom als de manager. Niet iedereen is blij met haar komst. Barbara is woedend als ze merkt dat haar jongere zusje bij haar en haar dochter Charlie in de buurt gaat wonen. Later blijkt waarom Barbara niet wil dat Valerie in Meerdijk komt wonen. Charlie is namelijk niet Barbara's dochter, maar die van Valerie.

Toen Barbara getrouwd was met David Thornton is het Valerie gelukt om haar zwager bij haar het bed in te krijgen. Hierdoor raakte ze zwanger. Dit wordt haar niet in dank afgenomen door Barbara en haar moeder. Ze besluiten om te laten lijken dat Charlie de dochter van Barbara is om geroddel te voorkomen.

Valerie zondert zich af van Barbara als ze erachter komt dat ze baarmoederhalskanker heeft. Ze wil hier met niemand over praten. In stilte laat ze een operatie uitvoeren. Die gaat goed. Toch hoort ze tot haar grote spijt dat ze geen kinderen meer kan krijgen. Dan realiseert ze zich dat ze wel een kind heeft. Ze geeft dan ook steeds meer aandacht aan Charlie, wat Barbara totaal niet kan waarderen. Maar als Charlie's verlamming blijkt dat die niet in haar benen zit maar tussen haar oren, vinden ze dat ze de waarheid moet weten. Ze vertellen dat Barbara niet haar echte moeder is.

Eerst wil Charlie niks meer weten van Barbara en Valerie. Want ze voelt zich verraden. Maar na een tijdje lukt het Valerie om toch een goede band met haar dochter op te bouwen. Dan gaat het helemaal mis. Tijdens een vakantie in Portugal valt Valerie van een cliff. Zwaargewond komt ze in het ziekenhuis waar ze een herseninfarct krijgt. Ze raakt in coma. Later krijgt ze nog een herseninfarct. Uiteindelijk geeft Charlie toe dat Valerie niet meer als kasplantje wil leven en trekken ze de stekker eruit. Valerie overlijdt.

In het liefdesleven van Valerie is het eigenlijk rustig geweest. Na haar slippertje met David is het rustig geweest rondom haar en de mannen. Ze stort zich vooral op haar werk. Als Robert haar oog op haar laat vallen, wil ze eerst niks van hem weten, maar later is ze toch verliefd. Na vele ups en downs door Roberts drugsverslaving vraagt Robert of ze bij hem intrekt. Ze zegt ja. Ze hebben het leuk samen, totdat Valerie erachter komt dat Barbara wat met Ludo krijgt. Haar gevoelens voor Ludo zijn gewekt en wanneer Robert op zakenreis is, stort ze zich op Ludo. Ze belanden samen in bed.

Als Robert terugkeert, doet Valerie net alsof er niks is gebeurd. Toch biecht ze het op en pakt ze haar koffers. Ze gaat opnieuw in de Roseboom wonen. Met Ludo heeft ze een tijdje een vurige affaire. Dit gaat mis als blijkt dat Ludo is vreemdgegaan met Janine. Valerie heeft het hier moeilijk mee en kan Ludo niet vergeven. Ze ziet Janine als bedreiging en hun relatie haalt het dan ook niet. Ze doet wel alsof ze hyper-ventilatie aanvallen heeft. Zo wil ze Ludo weer bij haar krijgen. Wanneer Ludo hier achter komt dumpt hij haar. Vlak daarna overlijdt ze door de val van de cliff.

De rol van Valerie Fischer werd gespeeld door Elle van Rijn.

Levensverhaal van Marco Buis!

Op ouderjaarsavond lopen Noud en Lucas rustig door Meerdijk als er opeens 3 jongens voor ze staan. De 3 slaan ze in elkaar omdat Lucas homo is en ze denken dat Noud en Lucas een setje zijn. Ze komen in het ziekenhuis terrecht waar Lucas een knappe dokter krijgt: Marco Buis.

Wanneer Lucas uit het ziekenhuis mag, komt Marco zijn kamer binnen. Vlak voordat Lucas weggaat zoenen de twee. Marco komt daarna nog vaak bij Lucas langs, om te vragen hoe het gaat. Helaas voor Marco, wil Lucas geen vaste relatie hebben. Marco is teleurgesteld en probeert hem over te halen. Uiteindelijk seurt ook Janine dat hij het moet proberen. Lucas is overgehaald en samen beginnen ze een relatie.

Dit is echter voor korte duur. Lucas wordt verliefd op Noud en besluit het uit te maken met Marco. Marco is er niet van gediend, maar besluit het zo te laten. Hij geeft Lucas nog wel kado's maar daar wil Lucas niks van weten.

Op een donkere avond loopt Paul Karels over straat. Hij is de vriend van Ronja. Hij heeft net een boek geleend van Sjors en heeft de paraplu van Noud geleent, omdat het regent. Wanneer hij naar buiten stapt, wordt hij aangereden door Marco. Marco had het gemund op Noud, maar heeft dus de verkeerde aangereden. Hij rijdt door. Wanneer Paul in het ziekenhuis ligt, komt Marco zijn kamer op. Hij drukt een kussen in het gezicht van Paul. Paul overlijdt en Marco weet handig de schuld op Arthur Diepgrond te schuiven. Ronja gelooft het allemaal en is doodsbang voor de verkeerde: Arthur.

Noud leeft dus nog en wanneer hij in het sanatorium aan het klussen is, komen Charlie en Lucas hem laten schrikken. Dan duiken er rare geluiden op en besluiten Lucas en Noud te gaan kijken wat het is. Ronja komt naar Charlie gerend en zegt dat Arthur op haar uit is. Wanneer Ronja wegloopt loopt ze Arhur tegen het lijf. Ze rent weg en verstopt zich. Arthur wil net tegen haar zeggen dat hij weet wie Paul vermoord heeft. Dan wordt hij neergestoken door Marco. Ronja kan het niet zien. Eerst denken dat Charlie, Noud en Lucas dat Ronja hem vermoord heeft, maar Ronja zegt dat er nog iemand is. Wanneer Noud weer een beetje aan het klussen is, duikt Marco op. Hij steekt Noud meerdere malen in zijn maag. Wanneer hij een uithaal doet, komt Ronja. Hij biecht alles aan haar op en wil haar vermoorden. Ronja krapt hem in het gezicht en rent weg. Ze gaat ergens zitten, maar Marco heeft haar zo gevonden. Hij wil haar net steken als Arthur weer overeind komt en hem overmeesterd. Dan overlijdt Arthur in de armen van Ronja. Marco komt weer overeind, maar wordt net op tijd neergeschoten door Jack. Marco overlijdt ter plekke.

De rol van Marco Buis werd gespeeld door Roman van der Werff.

Levensverhaal van Josephine van Wickenrode!

Floris heeft schulden dus zoekt hij na lange tijd weer contact met zij moeder: Josephine. Zij is erg rijk en hij hoopt dat hij haar wil helpen. Hij weet dat ze niet zomaar het geld wil geven dus verzint hij dat het voor zijn dochter Vickey is. Jospehine laat zich overhalen en geeft hem het geld.

Josephine komt weer langzaam in het leven van haar zoon en kleindochter. Vooral met de laatste kan ze het erg goed vinden. De relatie met haar zoon is wat minder goed, omdat ze een bepaalde toekomst voor hem in gedachte heeft en laat hij daar nou net even anders over denken. Daarnaast verwijt Floris haar dat zijn moeder hem altijd geheim heeft gehouden dat hij een dochter heeft: Vickey. Vickey is namelijk uit een one-night-stand geboren. Josephine betaalde geld aan Trudy Pouw, de moeder van Vickey, om haar de mond te snoeren.

Wanneer Josephine erachter komt dat het geld niet voor Vickey was wordt de band er niet beter op. De band tussen Vickey en haar oma wordt echter wel sterker, mede doordat ze allebei een zelfde interesse hebben: zingen. Josephine was namelijk zangeres en Vickey wil dat graag worden. Ze heeft echter last van podiumangst. Wanneer Josephine haar kleindochter kleding laat zien en haar een jurk geeft, groeien ze steeds meer naar elkaar toe.

Als Vickey wordt ontvoerd door de schuldeisers van Floris, vragen Noud, vriend van Vickey, en Floris aan Josephine om geld. Ze wil dit dolgraag betalen, maar kan niet zomaar aan zo'n groot geldbedrag komen. Gelukkig komt Vickey door een list van Noud toch weer vrij. Noud wordt echter wel neergeschoten en komt in het ziekenhuis terrecht. Daar ontmoet Josephine Lorena. Ze ziet Lorena per ongeluk aan voor Vickey. Josephine maakt de laatste tijd wel meer van dit vergissingen en lijdt dus aan geheugenverlies. Lorena maakt hier dankbaar gebruik van en doet zich voor als haar persanol assistent, met het plan al het geld van Josephine af te troeven. Het lukt haar bijna, maar Vickey weet haar op tijd tegen te houden.

Een tijdje later komt Josephine in het ziekenhuis omdat ze door geheugenverlies aan de verkeerde kant van de weg reed. De verwondingen vallen mee, maar het blijkt dat ze aan azheimer lijdt. Ondertussen gaat het nog steeds niet goed tussen Floris en zijn moeder. Ze wil dat Floris alles van de Wickenrode's erft, maar dit wil Floris niet. Uiteindelijk krijgen de twee begrip voor elkaar. Josephine besluit om naar de Provence te gaan, omdat ze niet wil dat haar familie haar ziet aftakelen. Ze vertrekt. Vickey heeft het er moeilijk mee, maar legt zich erbij neer.

De rol van Josephine van Wickenrode werd gespeeld door Willeke Alberti.

Levensverhaal van Annette van Thijn!

Annette van Thijn is de klasgenote van Arnie, Peter, Linda en Rien. Ze is leerling van Marc de Waal. Met deze leraar heeft ze een heftige relatie die geheim moet blijven. Marc is namelijk getrouwd en een relatie met een leerling mag absoluut niet. Annette is niet zijn enige minares. Ook valt hij voor de charmes van Martine Hafkamp.

Marc wil scheiden van zijn vrouw en de relatie met Martine opzeggen. Allemaal voor Annette. Maar hier is Hafkamp het niet mee eens. Uit wraak laat ze Annette bij haar escortservice werken. Daar laat ze haar met een man zoenen. Als Marc dit ziet slaat hij door. Hij sluit haar op in een kast.

Als Marc wordt vermoord (met een schaar in zijn rug loopt hij naar buiten), zijn Martine, Annette en de ex-vrouw van Marc, Francine, de hoofdverdachten. De laatstgenoemde blijkt uiteindelijk de daadwerkelijke dader. Annette probeert, zo goed als het kan, haar oude leventje weer op te pakken. Ze gaat in een flatje wonen naast Helen Helmink, samen met Myriam van der Pol en Emile Bezemer.

Annette krijgt een baan bij de huisarts Simon Dekker. Hij is de broer van haar beste vriendin Linda. Als snel worden Annette en Simon verlied en ze trouwen. Als Annette zwanger wordt van hun eerste kindje zijn ze dan ook dolgelukkig. Ze krijgt echter een miskraam door een auto-ongeluk. Kort daarna verliest ze haar moeder. Dan besluit ze samen met haar vader op wereldreis te gaan.

Het loopt niet goed af met de mooie brunnette. Wanneer zij en haar vader in een bus in Birma zitten, wordt de bus overvallen. Ze komen beide om.

De rol van Annette van Thijn werd gespeeld door Frederique Huydts. Frederique overleed op 3 april 2006. Ze werd 38 jaar.

Levensverhaal van Govert Harmsen!

Govert Harmsen is niet blij als er een opvangcentrum voor jongeren naast zijn huis wordt geplaatst. Hij ligt dan ook vaak in clinch met Koosie, de eigenaar van het huis. Na al die jaren is de ergenis gelukkig helemaal verdwenen. Sterker nog, zijn eigen huis is een komen en gaan van gasten.

Niet alleen bood hij onderdak aan zijn nichtjes Hedwig, Nancy en Jessica, ook Job, Arthur en Benjamin hebben bij de oude oom gelogeerd. Na een lange vakantie in Nieuw-Zeeland komt hij weer terug in Meerdijk. Zijn fantasie is nogal op hol geslagen dus denkt iedereen dat hij spannende avonturen heeft meegemaakt. Samen met Tracey maakt hij prachtige verhalen voor het tijdschrift de N.O.W. het blad van Janine. Dan komt uit dat hij alles heeft verzonnen en gaat met Tracey mee op reis naar het amazone-gebied.

Maar als hij verneemt dat Pascale is vermoord, wijzigt hij zijn plannen. Hij vindt niet dat hij het kan doen om Benjamin in de steek te laten. En het is maar goed dat hij niet meegaat, want hij begint dingen te vergeten. Als hij hevige hoofdpijnen krijgt laat hij zich onderzoeken. Hij blijkt een hersentumor te hebben, maar hij verzwijgt dit voor iedereen. Inmiddels is hij geopereerd en volledig hersteld.

Govert leidt jarenlang een single bestaan. Na de dood van zijn vrouw Elisabeth staat hij niet meer open voor de liefde. Even lijkt hij weer geluk te vinden bij Lisette, maar zij leidt aan een psychische stoornis. Een relatie zit er daarom ook niet in. Dan komt Henny op zijn pad, maar dit lijkt ook niet helemaal goed te gaan. Ze overwinnen echter hun relatieproblemen en krijgen een intense relatie. Wanneer Henny overlijdt blijft Govert alleen achter.

Meneer Hamsen is woedend als hij moet verhuizen van de gemeente, omdat zijn huisje moet worden gesloopt. Hij doet er alles aan om het te voorkomen, maar tervergeefs. Dennis en Charlie bieden hem dan aan dat hij in Scala mag komen wonen. Eerst twijfelt hij, maar gaat dan toch akkoord. Eerst moet hij echter wel even wennen aan al die jonge mensen.

Meneer Harmsen krijgt weer gevoelens voor Louise. In zijn schooltijd, was hij verliefd op haar. Achteraf blijkt dit wederzijds te zijn geweest. Louise en Govert kunnen het dan na al die jaren nog steeds goed met elkaar vinden. Echter is er wel een minpuntje. Louise woont in Denemarken en Govert denkt dat hij over de liefde heen is. Zowel Louise als Dorothea vinden dit onzin en vinden dat hij moet genieten van het leven en van de liefde. Als Louise hem vraagt om bij haar te komen wonen in Denemarken, twijfelt hij eerst. Maar uiteindelijk vindt hij het een mooi en prachtig idee. Hij neemt afscheid van zijn lieve vrienden in Meerdijk en stapt op het vlietuig naar Denemarken.

De rol van Govert Harmsen werd gespeeld door Wik Jongsma, Hans Beijer en Niek Pancras. Wik Jongsma overleed op 7 november 2008. Hij werd 65 jaar. Niek Pancras overleed op 27 juni 2010. Hij werd 72 jaar.

Levensverhaal van Suzanne Balk!

Suzanne is een personage van het eerste GTST-uur. Wanneer we Suzanne leren kennen is ze een mooi 19-jarige meid. Suzanne werkt bij Martine Hafkamp die een escortservice heeft. Terwijl ze zelf geen moeite heeft met haar werk, houdt ze het angstvallig voor iedereen geheim. De mannen waar mee ze het doet doen haar dan ook helemaal niets.

Suzanne wordt verliefd op de blonde Peter Kelder. Het is wederzijds en ze krijgen een relatie. Suzanne zegt haar baan bij Martine op en begint samen met Daniël het modellenbureau Flash. Helaas kan niet iedereen het verleden van Suzanne als escortmeisje niet vergeten. Peter heeft de neiging iedereen in elkaar te slaan die haar verleden kent. De relatie tussen Peter en Suzanne werkt uiteindelijk niet meer en Peter vertrekt. Als Suzanne merkt dat ze zwanger is vertrekt ze samen met Guusje, haar kindje, naar haar moeder.

Als ze Arthur ontmoet lijkt het weer goed te gaan met Suzanne. Arthur is niet op zijn mondje gevallen en is presentator van vele radioprogramma's. Helaas is een luisteraar van Arthur psychisch gestoord. Die richt zich op Suzanne. Het komt zelf zo ver dat ze Suzanne ophangt in het theater. Gelukkig loopt dit met een sisser af. Dan wordt Guusje ernstig ziek. Suzanne roept de hulp in van een oude bekende: Onno P. Wassenaar. Deze man is bereid, in ruil voor sex, de operatie van Guusje te betalen. Gelukkig duikt Peter op en betaalt hij de hoornvliesoperatie van Guusje.

Daniël weet geen raad meer met zijn leven en besluit er een einde aan te maken. Suzanne leest zijn afscheidsbrief en kan Daniël nog net op tijd tegenhouden. Na deze gebeurtenis lijkt Suzanne rust te vinden bij Daniël. Toch loopt deze relatie ook op niets uit. Daniël vertrekt en Suzanne blijft alleen achter.

De liefde van haar leven ontmoet Suzanne uiteindelijk niet in Meerdijk. Ze ontmoet hem in Amerika hij is een basketballer. Ze valt als een baksteen voor Rodney Carpenter. Ze zijn heel gelukkig dus kan een huwelijk niet uitblijven. Samen gaan ze in Amerika wonen en daar leven ze tot op de dag van vandaag een gelukkig leven.

De rol van Suzanne Balk werd gespeeld door Ingeborg Wieten.

Levensverhaal van Isabella Kortenaer!

De vader van Isabella is een baas van vele hotelondernemingen over de hele wereld en is daarom veel op reis. De moeder van Isabella en zijzelf reizen vaak met hem mee. De familie Kortenaer blijft nooit langer dan een jaar op een plek wonen. De band met haar familie is zeer hecht, mede omdat ze enig kind is. De wereld van Isabella stort in wanneer haar moeder overlijdt. Ze werkt dan enige tijd als de manager van de Roseboom en wordt daarna de rechterhand van Ludo Sanders. Wanneer ze wordt geobserbeerd door Ludo en doorslaat, laat Ludo haar opnemen in een kliniek. Hier ontdekken de artsen dat ze zwanger is.

Uiteindelijk keert Isabella terug naar Meerdijk, want ze wil wraak op Ludo. Het is volgens haar zijn schuld dat haar dochtertje niet meer leeft, want in de kliniek kreeg ze pillen die haar kindje fataal konden worden. Dit wordt haar echter verteld, want haar vader Carel houdt het kind angstvallig bij haar vandaan, omdat hij denkt dat ze het geestelijk niet aan kan.

Isabella werkt samen met Yasmin en Martin om Ludo kapot te maken. Maar als ze merkt dat de dames een plan neerleggen, dat langer duurt dan ze zelf wil, trekt ze haar eigen plan. Ze wil dat Ludo boet, omdat haar dochtertje dood is en ze ontvoerd Nina, zijn dochter. Er onstaat een brand, waarbij vele mensen gewond raken, waarbij zelfs Benjamin het fataal wordt, die overlijdt namelijk. Na deze gebeurtenis is ze geestelijk niet goed meer en ze gaat in therapie. Haar vader, die tijdelijk terug is in Meerdijk helpt haar. Na een tijdje besluit ze te stoppen met therapie. Het gaat beter met haar en ze gaat weer werken als manager bij Scala.

Als haar vader dood wordt aangetroffen, is Isabella compleet over haar toeren. Ze denkt dat Martin achter zijn dood zit en kan slecht met het verlies omgaan. Ze zweert dat Martine zal boeten voor wat ze heeft gedaan. Wanneer er een rechtzaak is voor Martine, trekt Isabella een pistool en wil Martine neerschieten, dit doet ze niet. Dan richt ze het pistool op haar zelf en wil zelfmoord plegen. Dit lukt haar niet.

In het ziekenhuis besluit Isabella, dit keer vrijwillig, om weer in de kliniek te gaan, omdat het niet goed gaat. Na een tijdje wil ze echter al weer weg. Haar therapeut Marnix vindt dit niet zo'n goed idee. Ze belooft dat ze het aan kan en gaat weg. Ze heeft nu weer een doel voor ogen: een kindje krijgen.

Omdat ze hierin doorslaat besluit Suzanne, de PA van vader Carel, om het haar te vertellen dat Amy nog leeft. In de eerste instantie gelooft Isabella haar niet, maar na een tijdje gelooft ze het toch. Maar het is al te laat. Suzanne heeft Meerdijk verlaten, met Amy! Niemand weet waar ze zijn en Isabella is ten einde raad. Dan schakelt ze Ludo in, om hun dochtertje te vinden. Dankzij Ludo heeft ze Amy weer terug, maar Isabella voelt aan dat dit niet lang zou duren: Nina heeft haar vader verteld dat Isabella haar heeft ontvoerd. Ludo kennende laat hij het hier niet bij zitten. Ze zet daarom haar eigen dood in scene en vertrekt met Suzanne en Amy naar het buitenland.

Isabella lijdt aan een onzeker liefdesbestaan. Na de dood van haar moeder denkt ze zelfs dat ze gevoelens krijgt voor haar eigen vader. Natuurlijk zijn deze liefdesgevoelens niet wederzijds en Isabella is teleurgesteld. Al gauw komt ze in contact met Job Zonneveld. Ze zijn verliefd en krijgen een relatie. Wanneer Isabella merkt dat ze verliefd wordt op Jef, maakt ze het uit. De relatie tussen Isabella en de stiefvader van haar beste vriendin eindigt wanneer hij goed begonnen is. Even lijkt het dat ze weer echte gevoelens heeft voor Job, maar dan realiseert ze zich dat ze verliefd is op Charlie.

Haar liefde blijkt wederzijds en ze beginnen een verhouding. Echter gaat het snel over wanneer Charlie haar weer zat is. Ze blijven wel beste vriendinnen Daarna stort ze zich volledig op haar werk bij Ludo Sanders. De liefde is, ondanks dat ze een keer het bed hebben gedeeld, niet wederzijds.

Na een paar jaar komt Isabella weer terug om haar dochter te vinden. Ludo komt er echter achter dat ze nog leven en Ludo wil dat hij wordt erkend als de vader. Uiteindelijk besluit ze het te doen. Isabella komt vlak daarna ten val en overlijdt een week later in het ziekenhuis. Vlak voor haar dood ondertekend ze echter nog een contract. Dit is echter het verkeerde contract. Nu komt Amy niet terecht bij Ludo, maar bij zijn zus: Maxime, die wraak op Ludo wilde.

De rol van Isabella Kortenaer werd gespeeld door Victoria Koblenko.

Levensverhaal van Simon Dekker!

Simon Dekker, beter bekend als Dokter Simon, is de zus van Linda Dekker. Samen zijn zij de pleegkinderen van Helen Helmink. Deze dokter had ook een primeur: Hij was de eerste die in het huwelijksbootje stapte in Meerdijk.

Door een ongeluk verdrinkt Simon bijna in de Hummelveldse plassen. Iedereen denkt dat hij dood is en John Alberts krijgt hier de schuld van. Echter is Simon helemaal niet dood. Hij logeert op de boot van Joke Nieuwkoop. Hij lijdt aan geheugenverlies door het ongeluk en daardoor denkt dat Joke dat hij een ontsnapte gevangene is. Angela, de zus van Joke is therapeute en helpt hem om zijn geheugen weer terug te krijgen. Zowel Angela als Joke worden verliefd op Simon. Wanneer Simon in zijn slaap de liefde aan Joke verklaart is ze helemaal in de wolken en wil ze met hem naar bed. Dit gebeurt ook, maar Joke heeft daar meteen spijt van. Ze voelt zich schuldig omdat ze niets weet over zijn privé-leven. Misschien is hij wel getrouwd en heeft hij kinderen. Ook Angela heeft de vlinders flink te pakken en dit zorgt dan ook voor veel onderlinge ruzies.

Wanneer Simon weer terecht is, weet hij nog steeds niks over zijn verleden. Angela geeft hem veel steun en trekt hem erg naar zich toe. Maar dan komt Annette in het spel. Ze vindt dat hij te veel wordt aangestuurd. Angela moet voor een tijdje weg en krijgt een auto-ongeluk. Daardoor kan hij alles weer herinneren en wordt hij verliefd op Annette. Ze zijn helemaal van elkaar en gaan trouwen. Alles gaat goed tot dat Annette weg gaat. Annette gaat met haar vader op wereldreis. Maar als ze in en bus zijn in Birma wordt de bus overvallen. Ze komen allebei om.

Na de dood van Annette is Simon helemaal van slag. Hij wil totaal iets anders gaan doen en geeft zijn doktersbestaan op en wordt fotograaf. Pleegmoeder Helen is het hier niet mee eens en laat dat ook duidelijk merken. Simon wordt verliefd op Janine en zij op hem. Helaas is dit over wanneer Janin ontdekt dat Simon een one-night-stand met Martine Hafkamp heeft gehad. Toch weet Simon haar hart weer te veroveren en ze komen weer bij elkaar.

Simon vertrekt naar Ijsland om daar mooie foto's te gaan maken. Hij krijgt een fotolamp op zijn hoofd en is gelijk zijn geheugen weer kwijt. Zijn gids maakt hier gebruik van. Hij steelt al zijn fotospullen en laat hem in de steek. Dan verneemt niemand nog iets van Simon en weer denkt iedereen dat hij dood is. Janine en Linda starten een zoektocht, maar komen teleurgesteld weer naar Nederland zonder resultaat.

Op de dag dat Linda trouwt met haar Erik duikt ene Einar op. En het is een wonder, maar dat is Simon. Hij noemde zichzelf Einar en heeft op wonderlijke wijze Meerdijk terug weten te vinden. Erik zou eigenlijk naar Brazilië vertrekken na het huweiljk, maar omdat Simon net terug is blijft Linda wat langer in Meerdijk.

De liefde tussen Simon en Janine bloeit weer even op, maar dit is voor korte duur. Janine kiest namelijk toch voor Ludo. Voor Simon is er nu geen reden meer op in Meerdijk te blijven en hij vertrekt samen met Linda en Erik naar Brazilië.

In seizoen 13 komt Simon nog een keer terug naar Meerdijk. Hij wil met zijn nieuwe liefde Esther in zijn geboorteplaats trouwen. De twee hebben voor de huwelijksdag nog ruzie waardoor het lijkt dat de trouwerij niet doorgaat. Maar een dag ervoor kondigt Simon aan dat het huwelijk wel doorgaat. Janine is hier niet zo blij mee, omdat ze nog wel een beetje gevoelens heeft voor haar eerste grote liefde. Wanneer de geliefden voor het altaar staan, voltrekt zich een groot drama. Tony Fuentus, de broer van Yasmin wil wraak nemen op Ludo en richt zijn geweer op Stefano. Echter mist hij en schiet hij op Simon. Simon stort voor het altaar neer en overlijdt enkele dagen later in het ziekenhuis.

De rol van Simon Dekker werd gespeeld door Rick Engeles.

Levensverhaal van Arnie Alberts!

Arnoud Roberts Alberts is de zoon van Laura en Robert. We leren hem kennen als een rechtenstudent. Zijn studie betaalt hij door het geld wat hij verdient met zijn werk. Hij heeft dan ook heel wat bijbaantjes gehad.

In de liefde wordt Arnie tussen twee vrouwen heen en weer getrokken: Linda en Roos. Hij heeft al sinds de middelbare school verkering met Linda, maar na enige tijd gaat dit over. Dan komt er een nieuw meisje in beeld: Roos de Jager. Hij en zijn beste vriend Peter vallen allebei als een blok voor de mooie Roos. Arnie weet uiteindelijk Roos haar hart de veroveren. Ze gaan dan ook trouwen. Maar Linda is nog steeds niet uit beeld. Wanneer het soms niet lekker loopt tussen Roos en Arnie weet Linda nog steeds de aandacht van Arnie te trekken.

Na zijn studie rechten besluit Arnie om in de VS internationaal rechten te gaan studeren. Zijn vrouw Roos gaat met hem mee. Helaas krijgt Roos na enige tijd al heimwee en besluit terug te gaan naar Nederland. Arnie blijft alleen achter in de VS. Uiteindelijk besluit Arnie zijn studie af te breken, omdat hij niet zonder zijn geliefde Roos kan. Om zijn schulden te betalen die hij heeft gemaakt voor zijn studie besluit hij te gaan werken bij AA&F,het bedrijf van zijn vader Robert.

Het huwelijk met Roos loopt niet goed en ze besluiten uit elkaar te gaan. Linda komt weer in beeld en Arnie besluit om het opnieuw met haar te proberen. Roos blijkt ondertussen zwanger te zijn van zijn kind, maar laat het weghalen. Het wordt Arnie te veel en hij besluit zich te monsteren aan een schip. Wanneer hij terug komt staat zowel Linda als Roos hem op te wachten. Aan hem de keus. Hij kies uiteindelijk voor zijn grote liefde Roos.

Als zijn leven weer in rustig vaarwater is gekomen, gaat Arnie weer aan het werk bij AA&F. Dan wordt hij uitgezonden naar Venezuela. Wanneer hij in het vliegtuig zit, stort zijn vliegtuig neer. Laura en Robert starten een onderzoek en gaan zelfs naar Venezuela. Zonder succes. Arnie lijkt te zijn omgekomen bij het ongeluk.

Jaren later krijgt Robert een telefoontje dat er een lichaam in Venezuela is gevonden. Na een DNA-test met een tandje, blijkt dit het lichaam van Arnie te zijn. Zijn stoffelijke resten worden naar Nederland gevlogen en Laura en Robert begraven hun zoon. Nu kunnen ze het verleden afsluiten. Denken ze. Wat Robert dan nog niet weet is dat Arnie niet echt zijn biologische zoon is. Dennis Tuinman en Arnie Alberts zijn als baby's omgwisseld in het ziekenhuis. Dennis is dus de zoon van Laura en Robert en Arnie is officieel geadopteerd.

De rol van Arnie Alberts werd gespeeld door Reinout Oerlemans.

Levensverhaal van Helen Helmink!

We leren Helen kennen als een lieve lerares op het Lorentz-college. Ze geeft met veel liefde les in dit vak. Een andere passie van Helen is schrijven. Haar boeken gaan meestal over haar eigen levensverhalen. En wat een levensverhaal heeft Helen!

In de eerste instantie lijkt het liefdesleven van Helen over rozen te gaan. Ze heeft een relatie met de politicus Rolf Huygens. Hij is getrouwd. Dit dwingt ze om hun relatie geheim te houden. Dit betekent echter niet dat Rolf minder van Helen houdt. De twee geliefden krijgen zelfs een kind samen. Maar Helen mag het kind niet opvoeden. Later blijkt het kind Peter Kelder te zijn. Peter kende ze al als leerling, die ze jaren zelf heeft les gegeven. Wanneer Helen en Peter hier achter komen proberen ze een goede relatie met elkaar op te bouwen. Dit lukt wel, maar met moeilijke periodes.

Maar door dit gedoe komt er geen einde aan de moeilijkheden die Helen moet doorstaan. Ze raakt verloofd met Gerard Dendermonde, de vader van Anita. Het lijkt allemaal goed te gaan, maar niks is minder waar. Het gaat uit, omdat Gerard vaak oneerlijk is tegen Helen. En Helen komt daarna in gevaar. Gerard blijkt namelijke een labiele ex te hebben: Alice de Boer. Deze dame kan de relatie tussen Gerard en Helen niet verkroppen en ze deinst nergens voor terug. Ze misleidt Helen en ontvoerd haar. Helen overleeft het drama gelukkig. Wel speelt het lichamelijke letsel wat Helen heeft opgelopen hierbij, nog lang een rol in haar leven.

Later wordt Helen weer een keer belaagd, dit keer door Martine Hafkamp. Zij blijkt ook een ex te zijn van een ex-vriend van Helen. Dit keer Rolf. Martine schrikt ook nergens voor terug. De bedreiging komt in de persoon van Koen Heeze. Hij verleidt Helen en probeert haar te vergiftigen. Ook deze keer overleeft Helen de aanslag op haar leven. Maar wanneer Alice de Boer terug komt naar Meerdijk is de maat vol voor Helen. Ze vertrekt samen met haar broer Martin naar het buitenland. Daar helpt Helen haar broer met de strijd tegen zijn drugsverslaving.

De rol van Helen Helmink werd gespeeld door Bruni Heinke en Marlous Fluitsma.

Levensverhaal van Martine Hafkamp!

Martine Hafkamp begon ooit en kreeg een hoge naam door een escortservice. Ze laat mannen voor geld met meisjes vrijen die voor haar werken. Wat later gaat Martin werken bij het Huygensconcern van Rolf Huygens. Rolf is getrouwd met Agaath Huygens maar toch heeft hij op dat moment nog 2 verhoudingen, met Martine en met Helen Helmink. Martine kan het niet hebben dat Rolf aan haar als maîtresse niet genoeg heeft. Helen vindt dat Martine alles heeft wat zij nooit heeft gehad. Haar haat tegen Rolf bereikt een hoogtepunt als Rolf wil scheiden van zijn vrouw om te trouwen met Helen. Uiteindelijk gaat hij niet scheiden omdat Agaath in een rolstoel terecht komt. Martine kan het echter toch niet hebben dat hij anders voor Helen had gekozen.

Martine heeft een eigen bedrijf: Hafworks BV. Ze neemt Yasmin Fuentus in dienst. Zij helpt haar samen met Isabella om haar rivaal Ludo Sanders kapot te maken. Deze wraakactie loopt niet goed af wanneer Isabella besluit om het heft in eigen handen te nemen.

Martine is dolblij als haar dochter contact met haar opneemt. Het lijkt erop dat Sjors en Martine de ideala moeder en dochter zijn voor elkaar. Maar wanneer Sjors wordt verkracht door Nick, een collega van Martine, en geen steun van haar moeder krijgt. Wil Sjors niks meer met haar moeder te maken hebben. Tot groot verdriet van Martine. Toch vergeeft Sjors het haar dat ze niet op een normale manier heeft gereageerd. Ze krijgen daarna wel een goede band. Toch wankelt de relatie soms, mede door de grote verschillen tussen moeder en dochter. Martine wil de band met haar dochter niet verpesten dus verzwijgt ze voor Sjors dat ze een aandeel had in de wraakactie op Ludo Sanders.

Maar Ludo slaat terug. Hij zorgt ervoor dat Martine wordt veroordeeld op de moord van Carel Kortenaer. Wanneer ze op weg is naar het huis van bewaring, wordt ze ontvoerd door handlangers van Ludo Sanders. Ludo dwingt haar afstand te doen van Merenpark en Hafworks. Dan zet Ludo haar op een boot en ze vertrekt. Even later gaan de handlangers kijken of ze nog ergens is. Ze vinden de boot terug maar zonder Martine. Niemand weet waar ze nu is.

Martine heeft weinig belangrijke mannen gehad in haar leven. Na Rolf Huygens krijgt ze een relatie met Frits van Houten. Ze wordt zwanger van hem en bevalt van een dochter: Wendala. Wanneer Frits overlijdt en Martine de gevangenis in moet wegens het proberen te vermoorden van Helen Helmink, vraagt Martine of Daniël voor Wendala wil zorgen. Dit doet hij samen met Janine. Samen noemen ze Wendala vaak Wendy. De situatie is echter onthoudbaar omdat Daniël vaak depressief is en Janine zoekt bij haar werk bij SOS kinderhulp naar geschikte adoptieouders. Ze geeft met pijn in het hart het meisje weg. Wendala komt terecht bij de familie Langeveld die haar Georgette noemen. Zelf kort ze dat later af tot Sjors. Martine is lange tijd daarna vrijgezel geweest. Maar wanneer ze Carel Kortenaer onmoet is ze gelijk verliefd. Ze beginnen een serieuze relatie met elkaar. Wanneer ze hoort dat Carel een ongeneeselijke ziekte heeft, is ze dan ook compleet overstuur. Carel verteld haar dat hij een einde aan zijn leven wil maken. Martine probeert hem om te praten, maar dat lukt niet. Ze helpt hem uiteindelijk bij zijn zelfmoord en wordt daarvoor veroordeeld. Ludo zet haar dan op een boot. Martine verdwijnt uit Meerdijk.

De rol van Martine Hafkamp werd gespeeld door Inge Ipenburg.

Levensverhaal van Dex Huygens!

Dex zorgt er allereerst in Meerdijk al voor dat Nina een partydrug krijgt. Ze neemt deze in met alcohol zonder zijn toestemming. Martijn redt Nina net op tijd.

Dex heeft veel moeite met braaf leren. Hierdoor is hij vaak blijven zitten en heeft hij al 3 keer examen gedaan.

Dex helpt Nina goed als ze is verkracht door Rene Meijer en een paar van zijn vrienden.

Dex begint samen met Noud, op dat moment nog zijn beste vriend, een klusjesbedrijf: Noud Bouwt. Het duurt echter niet lang voordat Dex daar weer weg is, want hij zorgt ervoor dat Vickey, de vriendin van Noud, fotomodel wordt. Hij wordt dan haar agent. Wanneer Noud Dex en Vickey ziet zoenen, is het klaar voor hem. Hij maakt het uit met Vickey en is geen vrienden meer met Dex.

Dex wordt verliefd op Vickey, het vriendinnetje van Noud. Wanneer Noud de twee ziet zoenen, maakt hij het uit met Vickey. Vickey en hij krijgen wat met elkaar, maar voor korte duur. Vickey geeft toe nog wat voor Noud te voelen en het gaat uit met Dex.

Wanneer Dex op de verjaardag van Nina in het kantoor van Teluma een kaars aansteekt gooit hij de lucifer weg. Daardoor ontstaat er een gasexplosie in Teluma. Dex en Nina worden gewond naar het ziekenhuis gebracht. Met Dex is alles goed. Daarentegen is Nina zwaargewond en zal ze nooit meer de rechterkant van haar lichaam goed kunnen gebruiken.

Dex heeft een tijdje een oogje op Nina maar dit loopt in de eerste instantie op niks uit. Wanneer ze samen gewond raken bij een gasexplosie bloeit er echter iets moois op tussen de twee. Ze groeien naar elkaar toe en hebben een mooie relatie.

Dex werkt bij het bedrijf van Nina's vader, Sanders INC. Wanneer hij een kans krijgt om in Praag een bedrijf te beginnen wil hij dit dan ook dolgraag doen. Nina wil dit in de eerste instantie niet en gaat dan ook niet meer. Wanneer Dex in de taxi zit om te vertrekken komt Nina eraan. Ze gaat toch met hem mee. Dolgelukkig gaan de twee naar Praag toe.

De rol van Dex Huygens werd gespeeld door Emiel Sandtke.

Levensverhaal van Frits en Hans van Houten!

Frits was een slechte man in hart en nieren, maar toch was hij geliefd bij de dames. Hij leidde een zeer bewogen leven, zowel in de persoonlijke als de zakelijke sfeer.

Het leven van Frits gaat niet over rozen, want zijn vader heeft het meer op Rien zijn broer dan op Frits. Toch weerhoudt Frits dit er niet van om te proberen om in de voetsporen van zijn vader te lopen. Dit gaat met succes want het lukt hem om veel geld te verdienen in de zakenwereld. Toch zijn er ook minder punten in zijn zaken doen geweest. Er komt namelijk een ontvoeringsscenario. Frits zorgt ervoor dat het jochie weer vrij komt en dat neemt zijn collega Onno P. Wassenaar hem niet met dank af. Onno neemt wraak.

Het liefdesleven van Frits is ook niet zonder drama. Hij krijgt iets met zijn collega Martine Hafkamp waarmee hij een kind krijgt: Wendala. Vlak daarna krijgt iets met zijn secretaresse Hannie van der Kroeft, hij belooft met haar te trouwen als ze het kind in haar buik laat aborteren. Hannie doet net of ze dit gedaan heeft, maar dan gaat Frits er vandoor met Dian Alberts. Hij trouwt met haar op de Antillen. Wanneer hij weer thuis is en hij zit in bad wordt er een tv in zijn bad gegooid. Hij overlijdt daardoor. Hannie wordt opgepakt voor de moord op Frits en verdwijnt voor jaren lang achter de tralies.

Hannie heeft dus echter geen abortus laten plegen, ze bevalt en staat het kind vlak daarna af. Frits heeft nog twee kinderen, waaronder Fritsje van Houten die hij van Trix Gerritse heeft gekregen. Zijn vader wil echter Fritsje hebben en reist Trix achterna naar Australië. Daar laat hij haar verongelukken. Hij neemt het kind in zijn 'bezit'. Hij noemt Fritsje vanaf dat moment Herman-Rien Hogendoorn. Ook zijn tweede kind kan hij niet zelf opvoeden. Martine Hafkamp is opgpakt en zit achter de tralies, vanaf daar zorgt ze ervoor dat de voogdijschap van Wendala naar Janine en Daniël gaan. Als deze situatie onhoudbaar wordt, wordt Wendala afgestaan aan een andere familie. De familie Langeveld noemen haar vanaf dat moment Georgette, wat ze later zelf afkort als Sjors. Van geen van zijn kinderen heeft hij de opvoeding en grootwording gezien. Helemaal slecht is Frits nou ook weer niet want hij laat Sjors een bedrag van 3 miljoen gulden achter in zijn kluis.

Jaren later komt Wendala weer in Meerdijk wonen. Ze is officieel omgedoopt tot Sjors Langeveld. Sjors gaat wonen bij Janine en werkt daar ook als nanny. 2 jaar later komt ook haar broer Herman-Rien in Meerdijk wonen. Hij noemt zich vanaf dat moment Jack Woods en komt in Meerdijk aan met een mysterieus amulet. Eigenlijk de helft ervan. Samen met Dian, die sinds korte tijd ook weer in Meerdijk woont, gaan ze op zoek naar de andere helft van de amulet. (Sjors, Jack en Dian). Frits heeft een brief met onzichtbare inkt aan Sjors nagelaten waarin aanwijzingen staan. Tijdens hun zoektocht zoeken ze ook Hannie op in een TBS-kliniek. Zij laat niks los en wordt even later dood aangetroffen.

Het mysterie krijgt een nog vreemdere wending als ze erachter komen dat Frits nog leeft. Altans dat denken Dian, Sjors en Jack. Het is echter Frits' tweeling broer die ze om de tuin wil leiden en zich voordoet als Frits. Hans, de tweelingbroer, heeft Frits jaren geleden vermoord. Daarna heeft hij zijn lichaam ingevroren. Dian gaat daar kijken en ontdekt dat hij de andere helft in zijn hand heeft in de crypto. Dian laat de crypto te lang open staan waardoor Frits alsnog overlijdt. Op de begravenis zijn Wiet, Sjors, Jack en Dian aanwezig en dan verschijnt ook Hans. Hans wordt op de begraafplaats opgepakt en verdwijnt achter de tralies.

De rollen Frits en Hans van Houten werden gespeeld door Casper van Bohemen.

Levensverhaal van Ronja Huygens!

Ronja is snel met al haar scholen klaar. Ze is dan ook erg jong als Jack van Houten haar vraagt voor een baan bij Teluma.

Ronja heeft ongeveer een half jaar een relatie gehad met André.

Ronja heeft niet zoveel vrienden omdat haar leven gaat om haar carriere en haar werk.

Ze komt in de problemen met Bing Mauricius als ze bij Teluma komt werken. Bing kan volgens hem namelijk niet werken met haar als zijn leidinggevende. Uiteindelijk houdt het 'gevecht' op tussen de twee want ze worden verliefd op elkaar.

Op de werkvloer worden Ronja en Bing dus verliefd op elkaar. Na een tijdje gaat het uit tussen de twee omdat Bing is vreemdgegaan met Lorena Gonzalez.

Als het uit is met Bing hoort Ronja dat ze zwanger is. Bing wil het kindje houden omdat zijn moeder oma wilde worden, maar Ronja wil een abortus. Uiteindelijk pleegt Ronja abortus. Bing is woest.

Wanneer Ronja Danny de Jong tegen het lijf loopt is ze op slag verliefd. Dit is echter eerst niet wederzijds want Danny heeft gezworen nooit meer een andere vrouw te willen na de dood van zijn vrouw Iris. Toch raakt hij overdonderd van Ronja en ze gaan op date. Daaruit komt een relatie die niet lang stand houdt, want Danny maakt het uit omdat hij er niet tegen kan dat Ronja hem zo in de gaten houdt.

Ze voelt zich niet fijn in de buurt van Arthur. Met hem heeft ze ooit een date gehad. Charlie, haar beste vriendin, heeft nu een relatie met hem en Ronja waarschuwt Charlie voor hem. Uiteindelijk blijkt Arthur wel te vertrouwen te zijn, maar dan wordt hij doodgeschoten door Marco, het vriendje van Lucas. Hierdoor krijgt Ronja last van hyperventilatie. Ze gaat in therapie, maar denkt dat het niet helpt. Al snel stopt ze daarmee.

Wanneer ze Isabella tegen het lijf loopt is ze nog niet gelijk verliefd. Ze zijn goede vrienden maar niet meer. Toch krijgen ze een korte relatie en zoenen ze vaak. Dan houden ze er toch maar mee op omdat het niet echt soepel tussen de twee loopt. Isabella blijft Ronja wel steunen in haar moeilijke tijd.

Ronja gaat naar haar oma  in Amerika omdat ze het verleden achter haar wil laten in Meerdijk. Ze verlaat Meerdijk.

De rol van Ronja Huygens werd gespeeld door Alexandra Alphenaar.

Levensverhaal van Barbara Fischer!

De Jeugliefde van Barbara is David Thornton, hij is een piloot. Hij is echter niet eerlijk tegen Barbara, want hij gaat met Valerie. Barbara is verbijsterd en helaas raakt Valerie zwanger van David. Wanneer baby Charlie dan echt geboren is, laten ze iedereen geloven dat Barbara en David de ouders van Charlie zijn. De 2 komen weer bij elkaar en het huwlijk loopt toch nog goed. Dan krijgen ze echt samen een kindje: Morris. Later scheiden ze toch, omdat David niet trouw aan Barbara kan blijven.

Barbara heeft aan het begin van GTST een straf in de gevangenis uitgezeten voor haar dochter Charlie.

Barbara en Jef leren elkaar kennen in de gevangenis. Niet echt romantisch dus. Het is echter wel liefde op het eerste gezicht. Als Barbara dan vrijkomt kan ze nergens wonen. Jef vraagt ze of zij samen met Charlie en Morris bij haar komt wonen. Ze krijgen een relatie en trouwen later zelfs. Helaas gaat het niet zonder stoten. Barbara gaat namelijk vreemd met de zoon van Jef, waarvan ze dat nog niet weet. Het huwlijk overleeft dit echter wel. Later gaat het weer fout, want Barbara gaat vreemd met Wout. Jef is zo boos dat hij een affaire begint met Anouk. Dit loopt echter op niks uit. Hierdoor ziet Jef zijn liefde in Barbara niet meer. Hij zet een punt achter het huwlijk.

Ze moet een tijdje in een caravan wonen omdat Jef geld heeft uitgegeven aan iets dat is uitgelopen op een fiasco.

Wanneer Barbara Remco tegen komt is ze gelijk verliefd. De 2 belandden bij elkaar in bed, maar ze weet niet dat hij de zoon is van haar man: Jef. Dit loopt daardoor niet uit op een relatie, maar op een affaire.

De fysiotherapeut Wout komt Charlie ophalen bij haar thuis. Barbara wordt gelijk tot hem aangetrokken. Dit zorgt er ook voor dat ze bij elkaar in bed belanden. Maar Jef ontdekt dat ze het samen hebben gedaan en Barbara zet maar snel een punt achter de affaire met Wout.

Na haar huwlijk met Jef, komt Ludo in beeld. Ludo is dakloos dus Barbara neemt hem in huis. Ze worden verliefd en gaan vaak met elkaar naar bed. Echter is dit alleen een affaire, omdat Valerie de zus van Barbara met Ludo gaat.

Barbara heeft jarenlang ruzie met haar zus Valerie. In een vakantie in Portugal leggen de 2 het echter bij. Helaas is dit geluk voor korte duur, want Valerie valt van een rots. Ze leeft nog even als kasplantje, maar ziet het leven niet meer zetten. Samen met Charlie en Barbara trekt ze de stekker eruit en overlijdt ze.

Ze neemt een tijd de zorg van haar nichtjes en neefje op haar: Fos, Florien en Fay. Hun vader zit namelijk in Saoedie Arabie voor werk waardoor hij niet voor ze kan zorgen. Fay vertrekt echter naar Duitsland, Florien gaat studeren in Miami en Fos gaat op wereldreis, waardoor het 'logeren' is afgelopen.

Barbara helpt Robert bij zijn drankprobleem. Robert heeft hier een hele goede aan. Ze voelen op een gegeven moment dat ze meer voor elkaar voelen. Hun relatie gaat goed totdat Robert vreemd gaat met Linda. Dit doorstaan ze en hun relatie gaat verder. Het gaat echter weer bijna mis, wanneer Robert gevoelens krijgt voor Janine. Janine steunt Barbara namelijk als ze borstkanker heeft. Barbara gelooft Robert als hij zegt verder niks voor haar te voelen en de relatie houdt stand. Het gaat echter toch uit wanneer Robert naar Tokio vertrekt.

Ze steunt Robert erg wanneer hij een drankprobleem heeft.

Barbara organiseert een moordspel waarbij Janine, Ludo 'dood moet schieten' met een verfpistool. De kogels worden echter verwisseld voor echte en ludo sterft. Hij blijkt echter niet dood te zijn en ontvoerd Barbara, Robert, Morris, Sjors en Bing op een boot. Hij wil weten wie dit gedaan heeft. Barbara kan de hongersnood niet meer aan en zegt dat zij het gedaan heeft. Bing staat naast haar als ze dat doet en ze worden opgesloten. Ze verdrinken bijna, maar dan zegt Morris net op tijd dat hij het gedaan heeft. Barbara en Bing overleven het. Hierdoor moet Morris 6 jaar de cel in voor een poging tot moord. Barbara heeft het hier heel zwaar mee. Na 3 jaar komt Morris echter weer vrij.

Barbara krijgt borstkanker en krijgt een chemocuur, ook haar haar valt hierbij uit. Er wordt ook een borst bij haar geamputeerd. Na al deze dingen wordt ze uiteindelijk schoon verklaard.

Ze begint samen met Robert een eigen bedrijf: A&F (Albert & Fischer)

Barbara wordt door Gilbert de ex van Lorena ontvoerd, omdat ze toevallig bij Vickey in de lift staat. Dit is typisch een geval van op het verkeerde moment op de verkeerd plek zijn.

Barbara is mede-verantwoordelijk voor het vermoorden van Rene Meijer. Ze begraven hem en doen net alsof er niks gebeurt is. Barbara kan de druk niet meer aan en geeft zich aan. Dan blijkt dat Rene nog leeft en ze kunnen gaan. Rene heeft in zijn hoofd iedereen te vermoorden. Eerst heeft hij Dorothea al vermoord. Barbara was de volgende maar daar komt het niet bij, want Janine wil hem vermoorden met een bijl. Uiteindelijk wordt hij doodgeschoten door Jack en zijn de dames veilig.

Barbara krijgt gevoelens voor Floris. Ze wil echter niks met hem beginnen, omdat hij de ex is van haar beste vriendin Janine. Later krijgen ze toch een relatie. Floris geeft echter toe dat hij zich niet kan binden en vertrekt naar Australië. Hij laat Barbara gekwest achter.

Barbara wordt dan verliefd op Martijn Huygens. Ze gaan vaak met elkaar naar bed, maar worden betrapt door de vrouw van Martijn. Martijn en zijn vrouw gaan scheiden en Barbara en Martijn zijn samen. Dit gaat echter uit, omdat Martijn weer gevoelens heeft voor Irene.

Ze liegt, door Maxime, tegen haar vrienden en familie dat ze weer kanker heeft. Ze valt echter door de mand en iedereen laat haar stikken. Alles wordt haar zo erg dat ze zelfmoord wil plegen, door van een brug te springen. Morris houdt haar gelukkig tegen en iedereen probeert weer normaal tegen Barbara te doen.

Barbara vertrekt na 11 jaar in Meerdijk te hebben gewoond op 16 april uit Meerdijk. Ze gaat samen met Morris een bed &breakfest beginnen op Curaçao.

De rol van Barbara Fischer werd gespeeld door Charlotte Besijn.

Levensverhaal van Peer van Maes!

Doktor Peer: Het is al een flink eindje terug dat hij in GTST zat. Deze doktor had een oogje op Mathilde. En op Roos.

Doktor Peer is een doktor in het Meerdijkse ziekenhuis. Roos loopt daar ook rond voor haar Co-schappen. Peer krijgt een relatie met Mathilde, maar wil ook met Roos samen zijn. Hij begint een affaire met haar. Het is voor Roos de eerste keer na Arnie dat ze weer iemand heeft. Daarom komt het hard aan wanneer ze hoort dat Peer nog iemand anders heeft en niet alleen voor haar gaat.

Roos en Mathilde kunnen het echter wel goed met elkaar vinden. Wanneer een compatiënte, Mevrouw Brama, zwanger blijkt te zijn, trekken ze snel hun conclusies. Ze verdenken Peer ervan dat hij de vrouw zwanger heeft gemaakt. De 2 zorgen er voor dat Peer ontslagen wordt door Seksuele intimidatie.

Later blijkt dat niet Peer, maar de man van Mevrouw Brama: Meneer Brama haar heeft zwanger gemaakt. Hij heeft het met haar gedaan terwijl ze in coma lag. Na deze hele gebeurtenis is de relatie tussen Peer, Roos en Mathilde flink verstoord. Mathilde en Roos studeren samen af als doktors, terwijl ze nog steeds vechten om de liefde voor hun begeleider: Peer van Maes!

De rol van Peer van Maes werd gespeeld door Claude de Burie.

Levensverhaal van Daniël Daniël!

Daniël werkt in het bedrijf van Nico Stenders. Dit levert hem echter veel stress op waardoor hij vaak naar de fles grijpt. Op verzoek van dokter Simon Dekker, gaat hij opzoek naar een andere baan. Hij komt terecht bij het jongerencentrum JOC. Hij wordt o.a. voogd van Mickey Lammers.

Daniël is aan nog iets verslaafd: gokken. Hij gaat zelfs zo ver dat hij zijn boot op een gegeven moment kwijt raakt, waarin hij samen met Peter Kelder mensen dag-tripjes verzorgt. Hij wil er mee stoppen en probeert het uit alle hoeken. Wanneer hij ook nog eens verslaafd raakt aan poker, is ook voor hem de druppel vol. Hij trekt bij zijn ouders in. Hij gaat dan ook de ruzie met zijn ouders voorgoed begraven en alles komt weer goed. Vlak voordat zijn vader sterft komt hij terug naar Meerdijk en trekt in bij zijn vriend Jan-Henk Gerittse.

Als Daniël de tante van Simon Dekker ontmoet is hij opslag verliefd op Jeanne. Het is wederzijds en ze krijgen een relatie. Dan stort Daniël zich echter meer op zijn werk dan op zijn relatie en Jeanne maakt het uit. Dan valt Jeanne voor de mooie Menno Develing. Hij is ook op haar en ze gaan trouwen. Wanneer ze voor het altaar staan bedenkt Jeanne zich toch en gaat weg. Ze stort zich weer in de armen van Daniël en ze krijgen weer. Dan zegt ze dat ze naar het buitenland wil, alleen. Daniël snapt het niet, maar komt er dan achter dat Jeanne ongeneeslijk ziek is. Hij kan haar op tijd tegenhouden wanneer ze wil vluchten. Hij vraagt haar ten huwelijk, ze zegt ja. Ze trouwen op haar sterfbed.

Naast Jeanne kan Daniël zijn oog ook op andere vrouwen laten vallen. Ook op Laura. Wanneer Daniël het met haar uitmaakt maakt ze hem wijs dat hij de vader van Lotje is in de hoop hem terug te krijgen. Dit lukt helaas niet. Ook met Janine heeft hij een korte relatie. Janine laat hem gaan voor Simon Dekker. Yolanda van Lier is zo verliefd op Daniël dat ze beweerd zwanger van hem te zijn en ook met hem wil trouwen. Ook in dit trapt Daniël niet. Dan valt zijn oog op Eveline van Wessem. Hij wil met haar trouwen. Wanneer Daniël nog even buiten staat en Eveline vast naar de auto gaat ontploft een autobom in de auto. Eveline komt om en Daniël ziet zijn vrouw en auto voor zijn ogen in vlammen op gaan. Ook daarna heeft hij weer raak bij de vrouwen. Zijn meisje Cillia de Ridder pleegt helaas zelfmoord in de gevangenis waardoor ook deze liefde is beïndigt. Ze zat daar zelfs onschuldig wegens de moord op Frits van Houten. Later blijkt dat Hans de dader hiervan was. Ook met Suzanne krijgt hij een relatie. Hij houdt zoveel van haar dat hij voor haar zelfs Onno P. Wassenaar wil vermoorden. Helaas houdt Suzanne niet zoveel van Daniël als hij van haar. Teleurgesteld vertrekt hij uit Meerdijk door liefdesverdriet. Hij gaat sigaretten kopen en komt daarna nooit meer terug.

De rol van Daniël Daniël werd gespeeld door Wim Zomer.

Levensverhaal van Marieke Vollaards!

Marieke Vollaards komt op het begin terrecht in een jongerenhuis bij Daniël. Ze is jarenlang misbruikt door haar vader Gijs Vollaards. Ze is getraumatiseerd en nerveus. Gelukkig is Daniël er om haar een goed gevoel te bezorgen. Ze voelt zich bij hem thuis.

Marieke gaat al snel weg bij het jongerencentrum en komt in huis bij Suzanne. Ze krijgt een goede baan en zit er warmpjes bij. Ze krijgt zelfs een kantoorbaliefunctie door de A&A. Ook Janine komt er vaak waardoor de 2 elkaar vaak tegen komen. Op een dag komt Janine achter iets schokkends. Ze komt erachter dat zij en Marieke dezelfde ouders hebben. Ze zijn zusjes. Ze zijn al op jonge leeftijd van elkaar gescheiden waardoor ze nooit van elkaar geweten hebben. Ze leven steeds dichter naar elkaar toe en krijgen een goed zussenband.

Marieke is erg charmant, waardoor ze veel mannen haar lippen heeft hangen. Zowel Mark de Moor als Mickey Lammers zijn verliefd op haar. Op een gegeven moment heeft ze zin in wat anders en gaat ze naar The Heavy Heaven. Ze wordt ingepalmd door de verkeerde man, maar gaat ermee door. Deze mannen zijn er helaas niet alleen op uit om leuk te doen, maar willen meer van Marieke. Op een avond wordt ze verkracht door de mannen. Janine is superboos en gaat naar The Heavy Heaven. Ze steekt het uit wraak in brand.

Voor Marieke was de gebeurtenis de druppel die de emmer over doet lopen. Ze draait compleet door en komt terecht in een inrichting. Daar word ze geholpen door Cilla de Ridder. Zij krijgt later een relatie met Daniël. Het herstel van Marieke in de inrichting gaat moeizaam. Op een gegeven moment komt Mark de Moor weer naar Nederland om Marieke op te halen. Ze is gelijk 'genezen' en gaat met Mark mee naar Italië. Ze hebben het daar super fijn met elkaar. Ze kan nu eindelijk haar ellendige leven achter haar laten.

De rol van Marieke Vollaards werd gespeeld door Nathalie Mourits.

Levensverhaal van Bowien Galema!

Bowien leren we kennen als galeriehoudster. Ze heeft een zwak voor Ludo Sanders. Ze krijgen een haat-liefde-verhouding. Soms zijn ze lief en soms zo afstotend. Zelfs als Ludo een relatie met Janine heeft gaat hij nog vreemd met Bowien. Dan kiest hij op een gegeven moment toch voor Janine en laat Bowien achter met een gebroken hart. Haar hart is echter niet alleen gebroken, maar hij zit ook vol haat.

Bowien ontdekt als 1 van de enigen dat Pete Jenssen niet echt is wij hij zegt dat hij is. Hij zegt namelijk dat hij de zoon van Jef is, maar dit is niet zo. Als ze tegen Pete zegt dat ze het weet sluit hij haar op in een container. Hij chanteert en martelt haar ook. Ze durft nu niks meer te zeggen. Wanneer alles al is uitgekomen wordt ze ook nog eens gearresteerd wegens achterhouden van informatie.

Robert, die op elke vrouw verliefd word, laat ook zijn oog vallen op Bowien. Ze hebben een relatie, vooral voor de sex. Als Laura er opeens achterkomt dat de 2 het met elkaar doen is ze zo boos dat ze Bowien aanvliegt. Ze belanden in de vijver van de Roseboom en gaan in de vijver al vechtend verder.

De echte grote liefde van Bowien is Stefano. Ludo gelooft hier echter niet in en vervloekt hun relatie. Hij zegt dat hij er alles aan zal doen om de relatie te beeindigen. Het lukt hem ook nog. Wanneer Bowien en Stefano in het geheim trouwen, gaan ze op huwlijksreis naar Finland. Ludo gaat hen achterna. Daar komt het tot een confrontatie tussen Bowien en Ludo. Bowien valt uiteindelijk in een ravijn, maar weet zich nog net op tijd vast te houden. Ze smeekt Ludo om haar te helpen maar hij weigert. Ze valt kilometers naar benden. Later wordt haar lichaam gevonden: Ze is dood.

Janine en Stefano willen wraak op Ludo en huren Yolanda in. Zij lijkt precies op Bowien. Ze stapt bij Ludo in bed en Ludo gek. Hij denkt dat Bowien weer tot leven is gewekt.

De rol van Bowien Galema werd gespeeld door Tanja Jess.

 

Levensverhaal van Morris Fischer!

Morris is verliefd op Hedwig, maar helaas voor hem is de beste vriendin van zijn zus Charlie, niet op hem. Het is dus niet wederzijds. Het ergste is nog dat iedereen denkt dat hij op jongens valt.

Morris ontmoet Tracey. Tracey is superverliefd op hem, hij een beetje op haar, maar ze krijgen wel met elkaar. Tracey wil zelfs met hem trouwen. Hij wil ook. Toch gaat het later uit.

Madeleine is een oude dame die Morris heeft leren kennen in Zuid-Afrika. Ze zijn verliefd op elkaar. Het gaat uit en Morris gaat naar Nederland. Daar krijgt Madeleine nog geld van Morris.

Morris gaat als uitwisselingstudent naar Zuid-Afrika. Als hij weer terug komt heeft Barbara de handen vol aan hem. Hij heeft geldproblemen en spijbelt veel. Dan stelt tante Valerie voor dat hij een baantje in de Roseboom neemt. Hij vind het prima.

Hij voelt zich steeds meer aangetrokken tot jongens. Hij zoent op een dag met een of andere Alex, maar wanneer Alex meer wil, Stopt hij dat onmiddelijk.

Als Sjors in Meerdijk komt. Is Morris meteen verliefd. Sjors houdt afstand van hem. Hij probeert haar te versieren en het lukt. Ze krijgen met elkaar. Maar dit houd niet lang stand, omdat Sjors gevoelens krijgt voor Milan.

Met zowel Yasmin als Pascale had Morris een gezellig onderonsje.

Morris gaat bij A&A werken. Hij heeft andere ideeën dan Robert en Robert wil dat zijn eigen ideeën worden uitgewerkt. Dan verschijnt George vandermeer ten tonele. Robert wil met hem een stichting gaan oprichten, maar George vind de plannen van Morris stukker beter. De stichting Auntie Auntie is geboren. De carriere van Morris gaat nu stukken sneller.

Morris begint zijn eigen bedrijf MoFi, omdat hij zich niet kan ontwikkelen bij A&A. Hij heeft alleen wel geld nodig. Charlie die gaat bij Nick vragen of hij hem financieel wil steunen. Nick gaat akkoord maar wil het op zijn manier. Hij laat Morris een wurgcontract ondertekenen. Morris komt erachter en probeert van het contract af te komen, door zijn werk te verprutsen. Zonder resultaat.

Dan komt Stefano in beeld bij Morris. Hij is erg verliefd op hem. Hij vind dat hij niet met een jongen kan nemen en verzet zich tegen zijn gevoelens en wacht totdat het overwaait.

Morris heeft een korte relatie met Fotomodel Manon. Hij leert haar kennen door zijn bedrijf MoFi. Manon is echter heel jaloers en ziet Yasmin als haar concurrent. Ze doet er alles aan om Yasmin bij Morris uit de buurt te houden. Morris komt hierachter en is gelijk klaar met haar.

Hij krijgt ruzie met Linda Dekker. Hij is boos op haar omdat zij samen met Robert zijn moeder Barbara bedriegt. Hij duwt hierdoor Linda zo hard dat ze valt en bewusteloos blijft liggen. Morris denkt echter dat ze dood is en dumpt haar in een vuilniscontainer. Ze is echter niet dood en leeft dus gewoon nog.

Eddy is ook een fotomodel die bij reclamebedrijf MoFi bezig is. Morris is even verliefd en zoent ook met hem. Maar verder komt het niet.

Beraamt samen met Robert, Bing, Nick en Sjors een plan om Ludo Sanders te vermoorden. Ze spreken af dat de schoppenheer de beruchte kaart is. Bing trekt deze kaart en moet het plan uitvoeren. Hij koopt kogels, maar durft niet verder. Morris pakt de kogels en verwisselt ze met de verfkogels die in het pistool zitten. Uiteindelijk schiet Janine dus haar eigen man neer.

Ludo blijkt eerst dood te zijn, maar blijkt later toch nog te leven. Hij ontvoerd Morris, Barbara, Robert, Bing en Sjors. Hij wil weten wie hem bijna heeft vermoord. Morris geeft toe dat hij het gedaan heeft en Ludo is tevreden. Hij stuurt echter Emma Snijder op Morris af. Zij maakt hem helemaal gek, net zolang totdat Morris zelf besluit om zich op te laten nemen in een kliniek. Maar dan komt Nina. Ze heeft een pistool in haar hand en wil Morris neerschieten. Ze durft echter niet en Morris helpt haar een handje. Hij schiet zichzelf neer en is zwaargewond en moet naar het ziekenhuis.

Iedereen vind dat Nina en Morris voor elkaar gemaakt zijn. Nina vind hem gelijk leuk, alleen Morris houd afstand. Ze is echter de dochter van zijn baas. Uiteindelijk gaan ze toch voor elkaar tot ongenoegen van de vader van Nina: Ludo. Ze hebben een fijne relatie, met af en toe en dipje, maar het gaat goed. Uiteindelijk zet Nina Morris aan de kant, wanneer hij bekend dat hij Ludo heeft proberen om te brengen.

Hij krijgt 6 jaar cel voor de moord op Ludo. Hij zit op dit moment zijn straf uit.

De rol van Morris Fischer werd gespeeld door Patrick Martens, Geert Hoes en Joris Putman.

Levensverhaal van Florien Fischer!

Florien is een echte puber. Als ze van iets iets vind dan zegt ze het ook. Een opvallende verschijning in Meerdijk dus.

Florien is het oudste kind van Merel en Bas Fischer. Ze is erg teleurgesteld in haar vader die haar achterlaat bij tante Barbara samen met Fos en Fay. Ze denkt dat iedereen haar in de steek laat. Eerst haar moeder die overlijd en dan haar vader die naar Saobie-Arabië vertrekt. En tot slot ook haar zusje Fay die liever een tenniscarriëre in het buitenland wil volgen. Nadat haar moeder is overleden voelt Florien zich een moeder figuur voor Fay en Fos.

Florien houdt niet erg van mode en kleed zich dan ook makkelijk. Als het maar lekker zit. Ze is erg slim, maar blijft toch een keer zitten in de periode dat haar moeder overlijd. Dan komt ze bij Nina en Fos in de klas. Ook is Florien veel bezig met het milieu. Ze is dus een soort wereldverbeteraar.

Veel vriendjes heeft Florien er nog niet gehad. Ze interesseert zich dan ook totaal niet in jongens. Tot dat ze opeens Bing tegen het lijf loopt. Hij is op dat moment nog met Sjors. Maar op een gegeven moment denkt Florien dat de liefde tussen hem en Sjors over is en maakt het snel aan Bing duidelijk wat ze van hem vind. Ze duiken samen het bed in. Maar dan maakt Bing haar pijnlijk duidelijk dat het niks wordt tussen hen. Ze is diep gekwetst.

Nina vindt dat het best nog wat kan worden tussen Bing en Florien dus verzint ze samen met Florien iets waardoor Bing haar weer interessant vind. Ze verzinnen dat Florien zwanger van Bing is. Ze vertelt dit aan Bing en Barbara. Bing geeft haar gelijk meer aandacht. Maar Fos en Fay vinden dat ze gelijk nu de waarheid moet zeggen. Ze verteld aan Bing en Barbara dat ze een miskraam heeft gehad. Barbara gelooft haar niet en zet haar onder druk. Ze bekend alles, ook aan Bing. Bing wil haar nooit meer zien.

Dan komt Noud opeens in Meerdijk. Florien is Bing gelijk vergeten en probeert Nouds aandacht te trekken. Het lukt haar en de verliefdheid is wederzijds. Ze krijgen met elkaar. Maar als ze een keer met elkaar naar bed zijn geweest vind Florien dat Noud niet lief genoeg is voor haar. Ze krijgen er ruzie over en maken het uit. Toch kan Florien Noud niet vergeten en ze blijven verliefd allebei. Noud probeert het nog en het lukt. Ze krijgen weer.

Maar dan overlijd de moeder van Noud opeens. Noud wordt hier doodongelukkig van en Florien probeert hem te steunen, maar dat helpt niet. Noud vind haar een bemoeial en verzint snel dat hij met Nina naar bed is geweest. Florien maakt het uit. Ze gaan allebei een keer naar Çuraceau en daar blijkt dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. Ze krijgen weer. Terug in Meerdijk zoent Florien opeens met Milan. Ze is erg in de war en wil toch weer voor Noud gaan. Ze kan Milan echter niet vergeten en kiest voor Milan.

Ze krijgt een relatie met Milan. Maar kort daarna hoort ze dat ze is aangenomen op de universiteit in Miami. Ook Nina is aan genomen. Ze besluiten allebei te gaan. Op het afscheidsfeestje zoent Nina met Milan, maar hier weet Florien niks vanaf. Ze vertrekken. Nina komt uiteindeiljk weer terug, maar Florien blijft in Miami.

De rol van Florien Fischer werd gespeeld door Carolien Spoor.

Levensverhaal van Dennis Alberts!

Mirella Mulder was de eerste echte liefde van Dennis. Maar wanneer Mirella zwanger blijkt te zijn is Dennis er gauw van door.

Petra was de vrouw van zijn dromen dacht Dennis. Hij trouwde met haar, maar ze gingen later weer scheiden omdat Dennis Laura ontmoette.

Dennis en Laura leren elkaar kennen bij Catch N Match. Hij moet daar de lift reparen. Laura is gelijk verliefd. Eerst draaien ze om elkaar heen. Ze krijgen ook met elkaar. Laura weet echter niet dat Dennis nog getrouwd met Petra is. Hij gaat van haar scheiden en trouwt met Laura. Maar ook dit huwlijk houdt geen stand. Hij wordt verliefd op Daantje.

Dennis en Daantje hebben met elkaar en hebben het fijn samen. Ze gaan ook samen een wereldreis maken. Maar wanneer ze willen vertrekken, besluit Daantje dat ze toch alleen op reis wilt. Ze laat Dennis ontroostbaar achter.

Met deze mooie vrouw heeft hij een kortstondige affaire. Deze strandt echter wanneer Dennis voelt dat hij nog steeds van Laura houdt.

Om meer kans te maken over de voogdij van Sil, neemt Dennis met de o zo mooie Pascale. Hij houdt eerst niet echt van haar, maar wordt dan wel verliefd op haar. Hij vraagt haar zelfs ten huwelijk. Pascale zegt meteen ja, maar ze trekt zich later toch terug. Even later wordt Pascale dood aangetroffen onder aan de trap in Scala. Dennis is super verdrietig.

Hij is compleet overstuur als Pascale opeens dood onder aan de trap in Scala ligt.

Krijgt ruzie met zijn collega Ray over de Koning. Degene die de meeste omzet weet te verdienen krijgt de Koning onder zijn bezit. Dit loopt toch uit de hand, want Ray slaat Dennis zo hard, dat Dennis naar het ziekenhuis moet. Hij is zo erg gewond dat hij ook in coma is geraakt. Als hij uit zijn coma komt is hij zijn geheugen kwijt.

Als Dennis uit zijn coma ontwaakt zit aan zijn bed huisgenoot Charlie. Charlie helpt hem met dingen, omdat hij zijn geheugen kwijt is. Later gaat het zo goed tussen hen dat ze verliefd worden en een relatie krijgen. Dit gaat echter uit, omdat Charlie toch nog van Nick houdt en Dennis met Dian het bed in duikt. Ze blijven wel goede vrienden van elkaar.

Terwijl Dennis nog met Charlie heeft ontmoet hij Saskia. Saskia zegt dat ze vroeger met hem heeft gehad in het verleden. Dennis gelooft dat, omdat hij zijn geheugen kwijt is. De 2 raken verliefd en zoenen. Het gaat uit met Charlie. Als Dennis erachter komt dat Nick Saskia heeft ingehuurd, om zo Charlie van hem af te pakken, maakt hij het gelijk uit met Saskia.

Hij kan niet geloven dat hij eigenlijk de zoon van Laura en Robert is in plaats van Arnie. Ze zijn namelijk als baby verwisseld. Hier door gaat Dennis aan de drank. Dit leidt tot erge depressies en hier door vliegt hij Laura ook aan die met haar nek in een kandelaar terecht komt.

Terwijl Dennis veel te veel drank op heeft gaat hij toch in een auto zitten. Daar door rijdt hij Nina aan door zijn dronken bui. Ludo kan dit niet geloven en laat Dennis boeten. Hij stelt een contract op waarin staat dat de koning voor 1 euro verkocht is aan Ludo. Dennis is weer dronken en tekent het contract.

Schrikt zich rot als er opeens een puber aan zijn bed staat in het ziekenhuis. Noud (de puber) zegt dat hij de zoon van Dennis is. Dennis wil dit niet geloven en laat een DNA-test uitvoeren. Hieruit blijkt dat Dennis inderdaad de zoon van Noud is. Eerst gaat hun relatie niet heel goed, maar later bouwen ze het goed op en zijn nu een gelukkige vader en zoon.

Dennis irriteert zich verschrikkelijk aan Dian, zijn huisgenoot. Maar op de een of andere manier krijgt hij toch vlinders in zijn buik van haar. Hij duikt met haar het bed in, maar ze krijgen geen relatie. Later ontdekken ze dat ze neef en nicht zijn.

Hij wordt ontvoerd als hij naar de politie wil gaan om wapenhandelaar Vadim Kadar aan wil geven. Later blijkt dat Jack hem vasthoud, om de veiligheid voor Dennis, Anita en Rikki te waarborgen.

Door Anita weet Dennis een job te krijgen op het Lorentz college. Het duurt niet lang voordat hij verliefd op haar wordt. De vonk slaat over en zijn veel bij elkaar in de buurt. Dennis irriteert zich wel enorm aan de ex van Anita: Jack. Wanneer hij ziet dat Anita en Jack zoenen maakt hij het uit. Anita weet Dennis er echter van te overtuigen dat die zoen niks voorstelde en dat ze nog steeds op Dennis is verliefd. Hij gelooft haar en ze krijgen weer met elkaar. Ze gaan zelfs samenwonen samen met Rikki en Noud in het huis dat vroeger van Janine was. Ze gaan zelfs trouwen, maar dit huwlijk houdt niet lang stand. Door jaloezie en onzekerheid drijft hij Anita steeds verder in de armen van haar ex-man Rik. Hij wordt zo onzeker dat hij tot het uiterste gaat en Anita in elkaar slaat. Anita verlaat hem per direct en gaat bij Rik wonen. Dennis is woest dat ze dit flikt. Op het afscheidsfeest van Robert loopt het helemaal uit de hand. Hij treft Rik en Anita op het balkon en duwt ze er allebei af. Anita verliest haar kindje hier mee.

Is jaloers als Rik opeens weer op de stoep staat bij Anita. Hij is zo jaloers dat hij een woedende Rik en een zwangere Anita van het balkon in de Roseboom afgooit. Het kindje haalt het niet.

Nadat hij Anita een tijdje gestalkt hebt en zich weer heeft laten misluiden door de drank, besluit hij om weg te gaan uit Meerdijk. Hij biedt iedereen zijn excuses aan voor zijn assiciale gedrag en vertrekt naar zijn vader Robert in Tokyo.

Hij komt eenmalig terug wanneer Anita bijna dood gaat. Hij neemt afscheid van haar en maakt het goed met Rik. Daarna gaat hij weer terug naar Tokyo.

De rol van Dennis Alberts werd gespeeld door Koert-Jan de Bruijn.

Levensverhaal van Nick Sanders

Toen Nick nog in België woonde kreeg hij een relatie met Alexandra Koster. De 2 waren verliefd. Alexandra wilde graag een kindje en was dan ook dolblij toen ze zwanger bleek te zijn. Nick wil dit echter niet en wil dat ze een abortus neemt. Alexandra twijfelt lang, maar dan besluit ze het toch te doen. Maar dan komt ze erachter dat ze onvruchtbaar is geraakt door de abortus. Hier door is hun relatie snel over.

Nick komt naar Meerdijk om zijn vader Ludo op te zoeken. Ludo gelooft niet dat Nick zijn zoon is en laat een DNAtest doen. Hieruit blijkt dat de 2 echt vader en zoon zijn.

Hij werkt voor Martine Hafkamp bij Hafworks BV. Op een avond heeft hij een kerstdiner met haar en haar dochter Sjors. Na het diner gaat Martine weg en neemt Sjors de dronken Nick mee naar haar kamer. Nick denkt dat hij met haar wil vrijen en verkracht haar.

Hij heeft een one-night-stand met Yasmin Fuentus.

Nick leert Charlie kennen op de werkvloer: Charlie is een model en Nick is de opdrachtgever van dat modellenbureau. Ze lopen steeds om elkaar heen en dan blijkt dat ze op elkaar verliefd zijn. Ze trouwen in Las Vegas en doen dat vervolgens in Nederland nog een keer goed over. Maar op hun huwlijksreis raakt Nick ernstig gewond doordat Sjors gekomen is en er een kroonluchter op zijn ballen valt (Charlie is erachter gekomen dat Nick Sjors heeft verkracht) Hij is hier door onvruchtbaar. Charlie was op dat moment al zwanger van hem, maar dan krijgt ze een miskraam. Als Nick hoort dat ze een miskraam heeft gehad is hij onredelijk en wil hij scheiden. Nick wil weg en laat Charlie gekwetst achter. Maar dan blijkt dat Nick toch niet zonder Charlie kan. Charlie heeft op dat moment een relatie met Dennis en Nick zorgt ervoor dat dat uit gaat, want hij kan haar niet vergeten. Charlie hoort dat Nick van plan is haar ten huwelijk te vragen en vervolgens voor het altaar te dumpen. Charlie is hem voor en vraagt hem ten huwelijk. Het wordt een fikse ruzie bij het altaar,want wie dumpt nou wie. Ze blijken toch nog van elkaar te houden en geven allebei hun ja-woord. Nick is perplex als blijkt dat hij toch niet onvruchtbaar is. Charlie raakt weer zwanger en ze krijgen een zoontje: Valentijn. Het gaat mis tussen Charlie en Nick wanneer Valentijn ontvoerd wordt door Alexandra en Charlie Jack vraagt om hulp. Jack wordt verliefd op Charlie en Charlie op Jack. Het gaat uit tussen Charlie en Nick en Charlie krijgt met Jack. Ze hebben nog een keer een soort relatie wanneer ze samen in 1 huis wonen, maar dit blijkt niet te werken.

Sjors gaat Nick en Charlie achterna op huwlijksreis om hem vervolgens neer te schieten met een spijkerpistool, dit doet ze omdat hij haar verkracht heeft en hij het niet wil toegeven.

Wanneer hij onvruchtbaar is en Charlie wel zwanger is is hij dolblij, maar wanneer Charlie een miskraam krijgt dumpt Nick haar.

Zorgt ervoor dat Charlie en Dennis uit elkaar gaan. Hij huurt Saskia in en die gaat Dennis verleiden. Charlie is jaloers en maakt het uit met Dennis. Nick's plan is gelukt.

Wordt samen met Valerie, Ludo, Amy, Isabella en Robert ontvoerd door zakenman Anton. Anton is kwaad omdat Valerie hem heeft ontslagen bij de Roseboom.

Hij laat Morris voor hem werken, door middel van een wurgcontract.

Nick en Stefano kunnen het niet bepaald goed met elkaar vinden. Ze vechten zelft om Ludo. Uiteindelijk is Stefano zo jaloers en stapt hij in een auto. Yasmin wil hem tegen houden en samen rijden ze op Nick af. Nick wordt aangereden en Yasmin en Stefano rijden het water in. Het gevolg is dat Nick aan zijn been gewond raakt en Yasmin overlijd.

Wordt door Ludo ontslagen, omdat hij sigarensmokkel heeft ondertekend toen Ludo in coma lag. Dit komt door Andretti die hem het heeft laten tekenen. Nick wordt dus ontslagen bij Sanders INC.

Nick wordt ontvoerd door Alexandra en ondertussen doet Alexandra zich bij Charlie voor als verpleegster. Ze is de kraamzorgster van Charlie. Alexandra maakt Charlie wijs dat Valentijn beter af is zonder moeder en Charlie geeft haar zoon aan Alexandra. Alexandra ontvoerd Valentijn, maar Nick weet vrij te komen en samen met Jack weet hij Alexandra te overmeesteren.

Werkt samen met Vadim, die hem overhaalt om wapensmokkel te doen met het bedrijf van Nick.

Nick is onder de indruk van de mooie vrouw: Lorena. Ze gaan samen naar bed, maar hij wil geen relatie. Zeker niet nu hij weet dat Lorena de dochter van zijn huihoudster Rosa is. Toch kan hij zin ogen niet van haar afhouden en nemen ze een relatie. Dit gaat uiteindelijk mis doordat Nick steeds meer naar Sjors toe leeft. Lorena is jaloers. En ook wanneer Nick's kind verongelukt gooit hij zich in de armen van Sjors. Het gaat uiteindelijk uit en Lorena neemt wraak. Ze laat zich stiekem zwanger maken van Nick door een ingevroren zaadcel in haar lichaam te stoppen. Fos helpt haar. Het plan mislukt uiteindelijk omdat ze een miskraam krijgt.

Is in shok wanneer hij hoort dat zijn kind is overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Hij neemt dit Charlie kwalijk. Door dit ongeluk wil Nick een nieuw kind, maar niet van Lorena zijn vriendin, maar van een draagmoeder Agnes. Maar hij vergeet dit plan wanneer hij erachter komt dat Lorena Agnes heeft ingehuurd.

Tijdens zijn relatie kan hij de ogen niet van Sjors af houden. Hij maakt het uit met Lorena en werpt zich op Sjors. Sjors wil eerst niks van hem weten, maar zij komt erachter dat ze wel verliefd op hem is. Ze willen het rustig aan doen. Nick vraagt Sjors zelfs ten huwelijk en zij zegt Ja. Maar zover komt het niet want ze komt erachter dat hij een huurmoordenaar op Jack heeft afgestuurd. Hun relatie strand.

Stuurt een huurmoordenaar op Jack af wanneer hij erachter komt dat Jack schuldig is aan zijn ontslag bij Sanders INC. Jack weet dit te overleven.

Is superblij als Valentijn nog blijkt te leven. Hij heeft een omgangsregeling met Charlie.

Is super gekwetst wanneer Ludo hem niet meer vertrouwd. Hij sluipt weer binnen bij Sanders Inc. Ludo is nu echt woest.

Hij vertrouwt Maxime niet wanneer zij in Meerdijk komt wonen. Hij gaat zelfs zover dat hij haar probeert te wurgen in het zwembad. Dit overleeft ze en Maxime en Ludo besluiten samen met Nick dat hij naar een kliniek moet gaan. Nick wordt opgepakt en moet naar de kliniek.

Twee jaar later komt Nick weer vrij en is getuige op het huwelijk van Nina en Noud.

Nick is vastberaden wraak te nemen op Maxime. Hij verwisseld de medicijnen van Janine, die daardoor in levensgevaar komt. Ludo en Janine denken echter dat Maxime hierachter zat en nemen wraak op haar. Ze zorgen ervoord dat zij haar geld, huis en al haar bezittingen verliest. Nick en Nina hebben hierbij geholpen.

Nick komt weer terug bij Charlie en samen met haar en Valentijn gaat hij naar Curaçao.

De rol van Nick Sanders werd gespeeld door Christophe Haddad!

Levensverhaal van Vickey Pouw!

Vickey heeft een lange tijd geen contact met haar ouders. Ze gaat zelfs met een vriendin in een kraakpand wonen. De vriendin heeft net een baby gekregen. Ze proberen alles in het kraakpand zo goed mogelijk te doen, al is het niet makkelijk met een baby.

Vickey steelt veel van de gasten in de Roseboom. Laura heeft door dat er veel gestolen wordt en betrapt Vickey op een dag. Vickey is op slaande voet ontslagen. Later neemt Laura Vickey toch weer in dienst omdat ze door heeft dat ze haar leven heeft verbeterd.

Als een huisgenoot Laura iets wil aan doen probeert Vickey Laura te helpen. Er komt een vork aan te pas en de huisgenoot steekt Vickey in haar arm. Ze is gewond. Om weer bij te komen, besluit Laura om Vickey in huis te nemen.

Vickey ontdekt dat ze verliefd is op Fos Fischer. Fos is ook op haar en ze krijgen met elkaar. Maar wanneer Vickey een keer met Noud zoent is Fos razend. Toch zegt Vickey dat ze niks met haar gevoelens voor Noud doet. Fos gelooft haar. Maar wanneer Vickey steeds meer naar Noud toe gaat is voor Fos de maat vol. Hij maakt het uit met Vickey.

Vickey heeft verschrikkelijk veel last van plankenkoorts. Maar wanneer ze de hoofdrol krijgt in de schoolmusical moet ze zich van die plankenkoorts afzetten. Laura helpt haar daar bij en het lukt. Maar wanneer Vickey op het podium staat en schitterd trekt Desi Overweg uit jaloezie haar rok naar beneden. Vickey staat voor schut voor de hele school. Ze rent huilend van het podium weg.

Vickey heeft nog met Fos, maar ze is stapelverliefd op Noud. Noud is ook op haar. Ze besluiten niks te zeggen over dat ze gevoelens voor elkaar hebben. Toch besluiten ze het om te zeggen tegen Fos. Fos maakt het uit met Vickey en Vickey en Noud krijgen een relatie. Maar dan komt de vader van Vickey Floris in het spel. Noud en Floris kunnen het niet goed met elkaar vinden. Daardoor komt hun relatie op het spel te staan. Toch komen ze er samen weer bovenop. Maar wanneer Vickey zoent met de beste vriend van Fos: Dex is de maat voor Noud vol: hij maakt het uit. Toch kunnen de 2 niet zonder elkaar en als het dan uit is tussen Vickey en Dex krijgen de 2 toch weer met elkaar en vertrekken voor een wereldreis naar het buitenland. Daar strand hun relatie doordat Vickey Floris verkiest voor Noud.

Vickey is lang op zoek naar haar biologische vader. Noud helpt haar daar bij. Hierdoor ziet Vickey haar moeder Trudy Pouw ook weer vaker. Door haar vader, die ze uiteindelijk vind, onmoet ze ook haar oma Josephine van Wickenrode. De 2 hebben allebei een passie voor zingen en kunnen het dan ook goed met elkaar vinden.

Vickey wordt ontvoerd door Gilbert Brouwer een vroegere vriend van Floris. Floris heeft zich vroeger met niet zo'n goede zaakjes bezig gehouden en daarom neemt hij wraak met Vickey en Barbara te ontvoeren. Wanneer Vickey ontsnapt wil Gilbert op haar schieten. Noud komt net op tijd en werpt zich voor Vickey. Gilbert schiet Noud neer.

Ze wil een carriëre maken als fotomodel en wordt dan ook het gezicht van telefonon. Dex is haar agent. Maar wanneer ze erachter komt dat Dex een wurgcontract heeft gedaan. Ze wil weg van het contract en krijgt een schuld van 100.000 euro. Ze kan hem uiteindelijk afbetalen door met Frederik Waals een dinnertje te doen waarin ze zijn vrouw moet spelen. Van hem krijgt ze die ton uiteindelijk.

Vickey wil niks van Dex weten. Maar toch krijgt ze gevoelens voor hem. Het gaat aan maar even later alweer uit, wanneer Vickey beseft dat ze nog steeds van Noud houdt.

Gaat met Noud een wereldreis maken. Na 3 maanden wil Vickey liever bij haar vader blijven. Het gaat uit tussen de 2 en Noud gaat weer naar Nederland.

De rol van Vickey Pouw werd gespeeld door Liza Sips.

Levensverhaal van Floris van Wickenrode!

Hij had een irritante jeugd. Zijn ouders bepaalde alles voor hem. Die wilde dat hij rechten ging studeren maar dat wilde hij zelf helemaal niet. Zijn moeder zingt op het moment nog steeds als hobby en zijn vader is overleden.

Floris is echt een man die graag rontrekt. Zijn grootste reis was naar Zuid-Amerika en daar is hij dan ook lang gebleven.

Na de middelbare school, toen hij achttien was, is hij op zichzelf gaan wonen en is gaan rontrekken. Hij kwam erachter dat hij veel houdt van sport, maar vooral van extreme sporten.

Floris speelde 20 jaar geleden bij de voetbalclub FC meerdijk. Achter de bar in de kantine stond toen Trudy Pouw, hij werd verliefd op haar en ze zijn samen naar bed geweest. Daarna gingen ze uit elkaar. Trudy raakte zwanger van hem, maar dat heeft ze hem nooit verteld.

Floris heeft soms wel eens een relatie maar die duurt nooit lang. Hij ook maar een maand met Vickey's moeder: Trudy Pouw. Dat precies uit deze relatie een kind geboren is, weet hij pas net, omdat zijn ouders het jarenlang voor hem verborgen hebben gehouden samen met Trudy.

Lorena en Floris hebben elkaar ontmoet in Zuid-Amerika en hebben daar even met elkaar gehad. Toen Floris weer in Meerdijk kwam wonen hadden de 2 een one-night-stand.

Vickey wilde haar vader ontmoeten en lokt hem naar de Roseboom. Floris weet niks van haar zoektocht naar hem. Vickey verteld hem uiteindelijk dat hij haar vader is. Hij schrikt, maar kan zich er wel in vinden. Nu zijn ze onafscheidelijk.

Als hij Janine ziet is hij gelijk verliefd. De 2 daten veel met elkaar, maar het lukt niet om een relatie te krijgen. Ze verlaten elkaar.

Als hij Noud ontmoet, de vriend van Vickey, kunnen ze het niet zo goed met elkaar vinden. De 2 leren elkaar wel beter kennen en het gaat al beter tussen hen. Al klikt het nog steeds niet helemaal.

Hij heeft geen brandschoon verleden en Lorena maakt hier misbruik van. Lorena stuurt haar ex Gilbert Brouwer op Floris af en die ontvoerd Vickey. Door een list weet Floris Vickey vrij te krijgen, helaas raakt Noud hierdoor wel ernstig gewond.

Floris en Barbara draaien een beetje om elkaar heen, maar zijn wel heel erg verliefd op elkaar. Ze krijgen een relatie met elkaar. Maar dit duurt niet lang. Floris realiseerd zich dat hij zich vrij wil voelen en niet wil binden aan een vrouw. Hij neemt afscheid van Vickey en Barbara en verlaat Meerdijk, op weg naar Australië.

Floris van Wickenrode werd gespeeld door Ruben Lürsen.

Levensverhaal van Anita Dendermonde!

Wanneer Anita's vader overlijd leest ze in het dagboek van haar overleden moeder dat ze en DESkind is waardoor ze misschien onvruchtbaar is. Maar ze raakt wel zwanger. Ze weet niet wie de vader is: Rik of Micky. Maar dat maakt toch al niet meer uit, wanneer ze een miskraam krijgt.

Mickey en Anita zijn al jarenlang vrienden. Ze zijn zelfs elkaar geliefde op een gegeven moment. Ze gaan ook trouwen. Wanneer ze voor het altaar staan komt Rik opeens binnen. Anita besluit om toch voor Rik te gaan en laat Mickey achter. Mickey gaat weg uit Meerdijk.

Anita wordt verliefd op Rik wanneer ze Hotel Dendermonde begint. De 2 willen ook gaan trouwen. Maar wanneer Anita erachter komt dat Rik na het huwlijk naar Finland vertrekt kiest ze niet voor hem. Rik gaat weg. Een paar jaar later staat hij opeens weer voor haar terwijl ze op het punt staat te trouwen met Mickey. Ze kiest voor hem en ze krijgen weer een relatie. Nu gaan ze wel echt trouwen. Wanneer ze op huwlijksreis naar Singapore gaan, wordt Rik betrapt op drugssmokkel. Anita gaat naar Meerdijk en Rik wordt opgepakt. Wanneer er brand uit breekt in de gevangenis laat Rik iedereen denken dat hij dood is. Anita blijft alleen achter met haar dochtertje Rikki. Wanneer Rik toch niet dood blijkt ze zijn gaan ze naar Nieuw-Zeeland. Daar strandt hun huwlijk en gaat Anita terug naar Meerdijk samen met Rikki. Op een gegeven moment krijgt ze met Dennis. Maar dan staat Rik weer voor haar neus. Toch gaat Anita met Dennis trouwen. Maar als ze getrouwd zijn voelt ze toch meer voor Rik dan voor Dennis. Ze gaat weg bij Dennis en komt in de armen van Rik terrecht. De 2 trouwen weer.

Anita heeft een tijdje bij Peter Kelder gewerkt in Hotel Kelder en ook heeft ze gewerkt in De Cactus. Wanneer ze dat zat is, gaat ze een zelf een hotelketen beginnen: Hotel Dendermonde. Jaren later brandt het hotel af. Later blijkt dat door Rutger Bergman het aangestoken is, omdat hij geld in het hotel had gestoken en hij hoopte dat hij het verzekeringsgeld van het hotel zal krijgen als dank.

Nadat hotel Dendermonde is afgebrand probeert ze een nieuw bedrijf te beginnen: Een Theater. Het gaat Scala heten. Ze komt niet goed rond met het geld en vraagt hulp. Haar tante Nel weil haar graag helpen. Het lukt ze samen. Maar als tegendienst moet Anita haar nichtje Cleo in dienst nemen. Anita ziet daar tegenop omdat ze Cleo totaal niet mag. Maar ze heeft geen keus en neemt haar aan.

Wanneer er een ongeluk in Scala gebeurt, komt actrice Nanda Verhoeven onder het puin te liggen. Ook Anita snijd zich. Maar Anita wil Nanda redden en doet er dan ook alles aan. Het bloed van Nanda komt bij dat van Anita. Later blijkt dat Nanda besmet is met HIV en doordat het bloed bijmekaar is gekomen is Anita nu ook besmet.

Ze heeft een beste vriendin: Roos Alberts. Wanneer Roos voor het altaar (wanneer ze gaat trouwen met Gijs) neervalt schrikt Anita zich rot. Roos krijgt een hartsilstand en overlijd. Anita is ontroostbaar.

Wanneer Anita Benjamin ziet is ze gelijk tot over haar oren verliefd. De 2 krijgen met elkaar, maar wanneer Anita merkt dat Benjamin met zaakjes bezig is die niet goed zijn maakt Anita het gelijk uit.

Anita heeft al een tijdje geen vriendje meer en besluit op internet te gaan kijken. Ze ontmoet een leuke jongen en chat veel met hem. Ze besluiten om een keer af te spreken. Wanneer ze elkaar in het echt zien blijkt het Gijs te zijn. De weduwnaar van Roos. Anita weet niet of dit goed is wat ze doet, maar besluit om wat met hem te nemen. Later maakt ze het toch uit, omdat ze weer verliefd wordt op Rik.

Ze denkt dat Rik is omgekomen bij een brand in de gevangenis. Echter heeft Rik dit in scene gezet omdat hij denkt dat Anita alleen maar nog kan verder leven met Rikki als hij er echt niet meer is. Hij wisselt met identiteit van de echte overleden Jan. Anita denkt dus echt dat hij dood is. Maar wanneer 'Jan' vervroegd wordt vrijgelaten staat Rik opeens weer voor de neus van Anita.

Is in shock wanneer ze op het punt staat met Mickey te trouwen en Rik opeens voor haar staat. Ze kiest voor Rik.

Wanneer Anita terug komt uit Nieuw-Zeeland ontmoet ze Jack. Jack heeft een kamer voor haar in Teluma en die neemt ze aan. Wanneer ze ontdekt dat Jack wat voor haar voelt wil ze niks van hem weten. Ze voelt later toch wel wat voor hem en ze neemt wat met hem. Wanneer ze erachter komt dat hij met zaakjes bezig is die niet goed zijn zet ze een punt achtert hun relatie. Rikki wil dit niet, omdat ze Jack aardig vindt. Anita doet het toch. Later belanden ze toch nog een keer bij elkaar in bed. Maar zowel Jack als Anita vinden dat er te veel gebeurt is en ze niks meer met elkaar kunnen beginnen.

Doordat Anita iets voor Dennis heeft geregeld kan Dennis op het lorentzcollege komen werken. Dennis wil haar als dank mee uit eten nemen. Ze worden steeds meer verliefd op elkaar en krijgen wat. Wanneer Anita 1x meer Jack naar bed gaat is Dennis boos en maakt hij het uit. Anita maakt hem duidelijk dat ze van hem houdt en Dennis komt toch weer bij Anita. Ze gaan zelfs trouwen, maar wanneer Dennis zijn handen niet thuis kan houden, gaat ze toch weer naar Rik toe.

Rik en Anita krijgen weer met elkaar en verwachten hun 2de kindje. Wanneer ze op een balkon staat en ruzie krijgt met Dennis, duwt Dennis haar en Rik van het balkon. Anita is zwaargewond en Rik licht. Anita wordt onderzocht en het blijkt dat ze haar kindje is verloren door de klap.

Anita wordt opnieuwe zwanger en is dolgelukkig. Wanneer ze weer een miskraam krijgt is ze ontroostbaar. Ze hoort zelfs dat ze te vroeg in de overgang is. Ze is er kapot van.

Wanneer ze aan het lopen is wordt ze aangereden, in het ziekenhuis hoort ze dat ze dood gaat. Ze heeft nog een week en Stefano en Anita nemen nog afscheid van haar. Ook Charlie, Barbara, Floris, Jef, Rikki en Laura nemen afscheid van haar. Ze overlijd niet veel later.

De rol van Anita Dendermonde werd gespeeld door Sabine Koning!

Levensverhaal van Dorothea Grantsaan!

Dorothea is jarenlang getrouwd geweest met Stanley Mauricius. Ze hebben ook een zoon samen: Bing Mauricius. Maar dan gaan ze scheiden en gaat Dorothea naar Nederland. Daar ontmoet ze een nieuwe man en daar wil ze mee trouwen. Dan komt Stanley er weer aan en zegt dat hij nog van haar houd, ook heeft hij de scheidingspapieren nooit ondertekend. Dorothea is woest en eist het. Stanley ziet uiteindlijk in dat het nooit meer wat wordt en ondertekend dan toch maar de papieren. Dan gaat hij weer terug naar Suriname.

Als Dorothea net in Meerdijk woont, wordt ze lastig gevallen door de geest van Benjamin Borgers. Ze vind het doodeng. Maar Benjamin is er niks voor niks. Hij zegt tegen Dorothea dat ze naar meneer Harmsen moet gaan en moet vragen waarom hij niks zegt over zijn hersentumor. Dorothea wil hier niks van weten. Benjamin blijft maar aandringen en Dorothea besluit om dan toch maar met Meneer Harmsen te gaan praten.

Wanneer Bing uit de gevangenis komt gaan hij en Dorothea bij Laura Selmhorst in wonen. Dorothea denkt dat het er spookt en vlucht weg. Ze gaat bij meneer Harmsen wonen. Bing vindt dit onzin en zorgt ervoor dat zijn moeder weer bij Laura gaat wonen. Dorothea blijft het eng vinden en denkt dat het Lotje is die er ronddwaald. Op een gegeven moment wordt ze wakker en ziet ze een kinderlijke tekening op de muur. Jef Alberts wil een camera ophangen zodat ze kunnen zien wie dat doet. Dan blijkt dat Dorothea in haar slaap de muurschilderingen zelf maakt.

Als Dorothea Jef voor het eerst vindt ze hem een beest. Ze is gelijk verliefd. Jef wil in de eerste instantie niks van haar weten. Maar krijgt toch veel meer waardering voor haar. Hij wordt ook verliefd. Ze trouwen zelfs en gaan samen wonen.

Ze ziet vaak dingen van te voren aankomen. Zo zag ze een keer dat er iets ernstigs met Laura en Dennis zal gebeuren. Dat gebeurde ook inderdaad. Dennis kwam erachter dat hij de zoon van Laura is en vliegt haar aan. Laura raakt ernstig gewond.

Ook dacht ze dat er iets met Sil zal gaan gebeuren. Ook dit kwam uit, hij kwam in het ziekenhuis en was erg ziek.

Nog zo'n visioen had ze bij Bing. Ze zag dat hij door Ludo werd vastgehouden en dat het niet goed met hem ging. Ook dit kwam uit, Bing verdronk bijna op een boot en balanseerde op het randje van de dood.

Ze is behoorlijk van slag als ze door heeft dat ze in de overgang is.

Is vreselijk bezorgd als Bing wordt neergestoken. Ook denkt ze dat Jef op Barbara verliefd is. Ze denkt dat Bing dood is en alles wordt haar te veel. Ze gaat weg uit Meerdijk. Ze komt terrecht bij Love-Tree in Duitsland. Later komt ze toch weer terug en hoort ze dat Jef niet meer van Barbara houdt en dat Bing nog leeft. Ze is dolgelukkig.

Ze is helemaal blij met Love-Tree en probeert er zoveel mogelijk mensen bij te betrekken. Laura denkt echter dat het een sekte is, omdat ze zelf ook bij een sekte betrokken is geweest. Ze probeert Dorothea over te halen, maar dat lukt niet. Wanneer er een zakelijk conflict komt is Dorothea er echter wel klaar mee. Ze krijgt een boete van 100.000 euro.

Is samen met Janine, Barbara en Laura medeplichtig aan de zaak van Rene Meijer. Ze gaan door het lint en 'vermoorden' hem per ongeluk. Ze begraven hem en zwijgen tegen iedereen. Hij is echter niet dood en staat een paar maanden later weer voor de neus van Dorothea. Hij ontvoerd haar en drogeert haar. Dorothea zet hij in de auto en zelf gaat hij weg. Dorothea rijd het water in en overlijd.......

De rol van Dorothea Grantsaan werd gespeeld door Chris Comvalius!

Levensverhaal van Robert Alberts!

Voordat Robert naar Meerdijk komt heeft hij een one-night-stand met Hans. Hij weet alleen nooit dat ze daardoor zwanger is geraakt van een tweeling. Pas als Hans weer naar Meerdijk komt, komt Robert erachter dat hij nog een dochter, Daantje Mus, en een zoon, Milan Alberts, heeft.

Sinds het begin van zijn leven in Meerdijk is Robert getrouwd met Laura. Maar Robert gaat vreemd met zijn secretaresse Stephanie en ze gaan scheiden. Later komen de 2 toch weer bij elkaar, en krijgen een kindje: Lotje. Helaas overlijd Lotje een paar maanden na haar geboorte aan wiegendood. Laura en Robert gaan door een hel. Wanneer en Robert weer niet van de vrouwen kan afblijven is de maat vol voor Laura, ze gaan weer scheiden. Tijden later komen ze weer dicht bij mekaar wanneer ze een zoon hebben: Sil en die in het ziekenhuis ligt.

Linda is eigenlijk het vriendinnetje van Arnie, de zoon van Robert, maar ze vind Robert ook wel interessant. Ze delen het bed met mekaar en de volgende ochtend komt Laura aanzetten. Ze is woest op Robert en duwt hem. Hij belandt met zijn rug in een spiegel en raakt verlamd. Hij moet in een rolstoel en krijgt therapie. Terwijl hij daar nog mee bezig is, gaat hij naar de keuken van zijn huis, hij betrapt Laura en Tessel daar hevig zoenend.

Arnie Alberts, de zoon van Robert, is vermist nadat hij met een vliegtuig is weggevlogen. Robert gaat samen met Laura op onderzoek uit in Venzuela. Ze vinden Arnie echter niet. Pas jaren later. Vinden onderzoekers het lichaam van Arnie. Hij wordt in Meerdijk begraven en Linda komt hiervoor weer naar Meerdijk. Robert en Linda hebben samen nog een one-night-stand.

Met Mira Brandt-Huydts heeft Robert een hele kleine affaire. Mira is de moeder van Julian en Kim Verduyn. Later adopteert Robert samen met Laura Jullian.

Robert wordt verliefd op Bowien, terwijl hij nog getrouwd is met Laura. Hij duikt echter wel achter de rug van Laura om, met Bowien het bed in. en dit gebeurd niet 1 keer, maar meerdere malen.

Mathilde helpt Robert in een moeilijke periode en Robert wordt verliefd op haar. Ze krijgen dan ook een relatie. Robert helpt Mathilde zelfs met de opvoeding van haar kind: Jarmo. Mathilde maakt het echter toch uit, omdat ze ziet dat Robert nog meer van Laura houdt.

Robert wordt verliefd op Meike en ze krijgen een relatie. Ze gaan samen bij Jef en Barbara in wonen. Wanneer Meike het uitmaakt voor Ludo is Robert kapot van verdriet. Hij raakt verslaafd aan alcohol.

Robert heeft tussendoor een fysieke relatie met Cynthia.

Hij saboteert uit jaloezie de remmen van de auto van Philip van Alfen, omdat hij met Laura gaat. Philip krijgt een ongeluk.

Robert krijgt een relatie met Valerie. Maar ook deze vrouw ziet Ludo en Valerie versiert Ludo dan ook hevig. Ze maakt het uit met Robert en gaat naar Ludo. Robert raakt hierdoor weer aan de alcohol en stapt in een auto. Onderweg rijdt hij Charlie aan. Door dit ongeluk raakt Charlie verlamd. Robert kan het niet verkroppen dat hij Charlie heeft aangereden en wil van een dak springen. Milan is net op tijd om zijn vader tegen te houden.

Door een one-night-stand met Laura, raakt Laura zwanger. Ze krijgt dan ook een kind. Laura zegt eerst dat het van Dennis is maar dat blijkt niet zo te zijn. Robert is de echte vader. Robert en Laura noemen het Sil, maar Robert wil niet de vaste opvoeder van Sil zijn. Hij probeert een goede vader voor hem te zijn.

Komt erachter dat Guus Tuinman Dennis en Arnie vroeger als baby's in het ziekenhuis heeft omgewisseld. Robert kan hier eerst niet mee leven, maar kan zich er later wel in vinden.

Wordt door Ludo ontvoerd samen met een paar andere doordat Ludo bijna is vermoord door een moordaanslag. Robert krijgt amper te eten en hij gaat dan ook bijna dood. Gelukkig laat Ludo iedereen net op tijd vrij.

Robert krijgt een relatie met Barbara. Wanneer Barbara borstkanker blijkt te hebben is Robert kapot van verdriet en weet hij niet goed hoe hij er mee om moet gaan. Robert gaat naar Janine en de 2 zoenen. Ludo komt hier op het afscheidsfeest van Nina en Florien achter en pakt Robert terug. Hij bindt hem vast aan een infuus op een tafel en zegt tegen Robert dat er alcohol in het infuus zit. Robert krijgt een hartstilstand. Hij wordt net op tijd gered. Barbara vergeeft hem dat hij met Janine heeft gezoend en samen richten ze een bedrijf op: A&F, wanneer de 2 bijna gaan trouwen komt Laura weer op Roberts pad. Robert wil naar Tokyo, maar niet met Barbara. Barbara is gekwetst en gaat niet mee dus. Robert vraagt Laura om mee te gaan, maar Laura weigert. Robert neemt vol goede moed afscheid van Laura en Sil en verdwijnt naar Tokyo

De rol van Robert Alberts werd gespeeld door Wilbert Gieske!

Levensverhaal van Milan Alberts!

Milan is de zoon van Mira en Robert. Vroeger werd Milan als tweeling geboren samen met Daantje Mus. Mira stond haar zoon gelijk af aan Marjan Verhagen en Daantje aan Hanneke Mus. Later krijgt Mira er spijt van maar ze krijgt haar kind niet terug.

Milan staat opeens weer tegenover zijn vader: Robert. Robert verteld hem dat Daantje zijn tweelingzus, waar Milan niks over wist, ernstig ziek is en een nier nodig heeft. Robert smeekt hem om te helpen. Milan wil het in de eerste instantie niet, maar wanneer Robert hem een groot geldbedrag aanbied doet hij het toch. Als Milan Daantje beter leert kennen, slaat hij het geld af en geeft de nier.

Milan is gek op Yasmin en ze draaien ook een beetje om elkaar heen. Ze duiken samen in bed, maar het gaat nooit tot een relatie.

Met Charlie heeft Milan een heftige en echte relatie. Eerst willen ze niks met elkaar, maar ze geven het tog toe en zijn dol op elkaar. Maar wanneer Charlie in een rolstoel komt is hij perplex. Hij vraagt haar ten huwelijk en gaan dus trouwen. Bij de voorbereidingen voor het feest voelt Milan dat hij eigenlijk niet zijn hele leven met Charlie wil delen. Hij voelt dan ook meer voor Sjors. Wanneer ze gaan trouwen en Charlie zegt ja, zegt hij nee. Hij gaat voor Sjors.

Wanneer hij erachter komt dat zijn vader Charlie heeft aangereden is hij woest. Robert kan hier niet mee leven en wil zelfmoorplegen. Hij gaat naar een dak om er van af te springen. Gelukkig kan Milan hem nog net op tijd tegen houden.

Het is dus uit met Charlie en Milan krijgt een relatie met Sjors. Hij is stapelverliefd op haar, maar wil voor zijn carriere als DJ naar Londen. Sjors wil niet mee en uiteindelijk kiest Milan ervoor om zonder Sjors naar Londen te gaan. Sjors blijft achter.

Milan heeft ook nog in de relatie van Charlie met Tracey gezoend. Dit stelde helemaal niks voor voor hem.

Milan wordt na Sjors als hij weer terug is in Nederland verliefd op Florien. Zij is op dat moment met Noud en wil eerst niks van hem weten. Na een tijdje valt Florien toch als een blok voor hem en ze krijgen een relatie. Florien wil daarna gaan studeren in Miami. Ze laat Milan achter.

Milan vindt Sjors nog erg leuk, maar Sjors wil niks van hem weten. Toch belanden ze uiteindelijk bij elkaar in bed. Sjors zegt tegen Bing dat het een vergissing is. Bing laat het er niet bij zitten en slaat Milan in elkaar. Sjors en Bing gaan scheiden.

Op haar afscheidfeest flirt Nina met Milan. Ze geeft hem een lange zoen op het einde. Wanneer Nina weer terug komt krijgen de 2 een relatie. Milan maakt een song voor haar: Nina's Song. Maar wanneer nina meerder malen is vreemd gegaan ziet Milan niks meer in hun verkering en maakt het uit.

Milan wil weer naar Londen vertrekken om daar een DJcarriere te starten. Speciaal voor het afscheid heeft Nina allemaal shirts gemaakt voor Milan en laat zij op het afscheidsfeest Thomas Berge Nina's Song: zonder jou zingen. Milan heeft een te gek afscheid en verdwijnt uit meerdijk.

De rol van Milan Alberts werd gespeeld door Wouter de Jong en Robin Zijlstra.

Levensverhaal van Fos Fischer!

Fos Fischer is een zoon van Merel en Bas Fischer. Als Fos in Meerdijk komt, heeft hij gelijk aandacht voor de mooi Janine. Hij stuurt haar van alles toe en is tot over zijn oren verliefd. Janine laat echter weten dat het nooit iets kan worden tussen hen. Hij kan het eerst niet geloven, maar daarna ziet hij in dat het zo goed is.

Nadat het klaar is met Janine, valt hij voor de dochter van Janine: Nina. Nina is echter verliefd op Morris. Maar Fos houdt vol: hij probeert met alle mogelijkheden aandacht van Nina te krijgen. Uiteindelijk krijgen ze met elkaar, maar ze gaan al snel weer uit elkaar, maar ze bijven vrienden.

Fos en Noud gaan allebei illegaal DVD's branden en aan andere mensen verkopen. Het lijkt allemaal goed te gaan en ze verdienen goed. Tot dat ze gesnapt worden. Ze moeten voorkomen en krijgen een taakstraf.

Later komt door een uitwisselingproject de mooie Zweedse Skylar Nilsson bij Barbara en Fos inwonen. Fos is weer helemaal verliefd en het is wederzijds. Ze willen ook graag verder gaan dan zoenen, maar vele dingen houden hun tegen. Het komt er uiteindelijk toch van. Maar dan moet Skylar weer terug naar haar eigen land: Zweden. Ze gaan uit elkaar....

Fos wil graag slagen voor zijn eindexamen. Fos gaat dus op de computer rommelen en past al zijn cijfers aan. Hij slaagt, maar voelt zich vreselijk. Hij zegt alles tegen Barbara en die is woest: hij moet alles aan de directeur van school opbiechten. De directeur vindt het ook niet leuk en Fos moet het jaar over doen.

Als Fos Vickey Pouw zit is hij superverliefd alweer. Het is wederzijds en ze krijgen dus ook een relatie. Ze hebben het super samen tot dat Vickey ontdekt dat Noud op haar verlied is. Vickey ontdekt ook dat zij ook op Noud is verliefd. De 2 zoenen, maar omdat ze allebei veel van Fos houden willen ze het gelijk allemaal stop zetten. Fos komt er toch achter en is woest: het gaat uit met Vickey.

Als Fos Lorena tegen komt is hij Vickey gelijk vergeten. Lorena is supermooi en daar wil hij wel iets mee beginnen. Lorena wil Fos liever gebruiken en vraagt of hij iets voor haar wil doen: hij moet tegenover het ziekenhuis zeggen dat hij Nick Sanders, zodat Lorena de zaadcellen van Nick bij die van haar kan krijgen. Ze kan daardoor zwanger raken en het lukt. Lorena zegt daarna tegen Fos dat zij hem aardig vindt maar niet meer. Fos is teleurgesteld.....

Na al het ellende met de vrouwen, is Fos jarig. Dan heeft Noud een verrassing voor hem: Skylar is er ook! Fos is superblij en ze krijgen weer met elkaar. De 2 besluiten een wereldreis te maken. Fos zegt niks tegen Barbara en neemt afscheid van Noud. Ze vertrekken uit Meerdijk. Daarna neemt Fos nog 1 keer contact op met Barbara. Via de webcam praten ze met elkaar. Barbara kan het nu wel waarderen.

De rol van Fos Fischer werd gespeeld door Jeffrey Hamilton.

Levensverhaal van Dian Alberts!

Dian Alberts is de dochter van Karin en Jef Alberts. Dian heeft met vele mannen iets gehad. Eerst met Mark de Moor, Tim Waterman en Arthur Peters. Als het ook uit gaat met Arthur gaat ze naar haar moeder in het buitenland.

Dian komt weer terug en verrast vader Jef daar ook mee. Maar dan komt Dian er pas achter dat Jef een nieuwe liefde heeft: Sylvia Merx. De 2 kunnen totaal niet met elkaar opschieten en liggen vaak met elkaar in clinch. Pas als Sylvia ongeneeslijk ziek is, bied Dian haar excusus aan. Er moet dus echt eerst wat gebeuren voor dat je aardig gaat doen........

Dan trouwt Dian met Frits van Houten. De 2 zijn tot over hun oren verliefd maar dan wordt Frits vermoord.....! Dian moet zijn bedrijf Houten internationaal overnemen en kan de macht van Ludo goed gebruiken. Ze neemt met hem, maar Ludo komt erachter dat zij hem gebruikt en dumpt haar. Hij trouwt vervolgens met Janine!

Dian wordt zwanger van Ludo en is dolblij, maar als Dian van de trap afvalt is ze haar kind kwijt. Ze geeft Ludo de schuld en gaat samen met Bowien hem en zijn vrouw proberen kapot te maken. Dian verzint een list en zegt dat Huib van Groeningen -haar nieuwe liefje- vermoord is en het zijn schuld is. Daarna vertrekt Dian samen met Huib uit Meerdijk. Ze komt in Parijs terecht en daar gaat het uit met Huib. Daar verneemt ze van Jack dat er iemand achter de bezittingen van Frits zit en Dian gaat weer naar Meerdijk. Jef is perplex dat zijn dochter er alweer is. Dian gaat heel even bij koffiecafe 1753 werken maar daarna bij Fischer Events, tot groot ongenoegen van Barbara....

Dian duikt in Meerdijk gelijk het bed in met Dennis. Als Dian dan opeens op het kerkhof oog in oog staat met Frits schrikt ze zich kapot. Ze weet niet wat ze met haar liefde moet doen. Ze duikt als afleiding weer met Dennis het bed in, maar kan Frits niet vergeten. Ze ontdekt dan dat Frits niet haar Frits is.....

Dian kan het niet geloven dat ze met de tweelingbroer van Frits het bed heeft gedeeld. Ze komt er door hem achter dat Frits is ingevroren en in een cryo ligt. Hij heeft een amulet in zijn hand. Dian weet Frits te ontdooien en het amulet mee naar Wales te krijgen. Jack weet dit. Als Dian weer terug komt begraaft ze haar echte Frits.

Dian ontmoet Donald van der Zee, een rijke man. De man is dol op haar en als Dian erachter komt dat hij rijk is, houdt ze ook superveel van hem. Ze wil zelfs met hem trouwen. Vlak voordat Donald overlijd worden de 2 man en vrouw. Dian zit haar geld al te tellen.

Dian weet al wat ze met het geld gaat doen: Ze gaat een soort gelijk van Sanders inc. opzetten. Nu Ludo 'dood' is kan ze Morris makkelijk bij Sanders inc. weghalen. Janine is er nu de baas. Dian wil ook Robert, Barbara en Jef in Alvida halen. Alleen Robert komt. Ludo is ook weer terug.

Dian wordt weer verliefd en dit keer op Mo. De 2 zijn dolgelukkig met elkaar, maar dan overlijd Mo bij een auto-ongeluk. Dian is verdrietig en gaat bij Ludo werken. Dan komt ze erachter dat ze meer voor Ludo voelt dan een collega-relatie....

Ze is niet meer verliefd op Ludo, wanneer ze merkt dat ze gestalkt wordt. Er wordt opeens een opgezette vlinder naar haar opgestuurd en ze wordt gefilmd in haar eigen huis. Ze wordt doodsbang en durft nergens meer heen. Ze denkt dat het Rik of Ludo is...

Rik wordt dan op heterdaad betrapt door rechercheur Bob. Dian is er blij mee en kan weer rustig zijn. Ze krijgt een relatie met Bob en samen gaan ze een weekend weg. Daar vind ze een foto van Bob samen met haar ex-vriend Mo. Ze komt erachter dat niet Rik, maar Bob de stalker is. Bob wil haar vermoorden, net zoals hij bij Mo heeft gedaan. Daarna wil hij zichzelf van het leven beroven. Net op tijd komt de politie binnen samen met Jef en Dorothea. Dian is opgelucht.

Ludo wil wraak op Dian nemen en vraagt Skip een familielid van Donald, om een rechtzaak tegen Dian te doen, zodat Dian alles verliest. Skip wint de rechtzaak en is superblij. Dian is haar vermogen kwijt en gaat hotel de Roseboom verkopen aan Ludo. Net als de overdracht is volbracht krijgt Dian een hersenbloeding. Ludo helpt haar niet en loopt weg. Dian overlijdt. Mo haalt haar op. Jef is ontroostbaar nu hij ook zijn dochter kwijt is........

De rol van Dian Alberts werd gespeeld door Lotte van Dam, Chris Jolles en Rixt Leddy.

5665697