Achtste-groepers huilen niet in première

Gistermiddag was in Tuschinski in Amsterdam, de première van de Nederlands film Achtste-groepers huilen niet.

In deze film spelen Lieke van Lexmond (Charlie (2002-2012) in GTST) en Chrisje Comvalius (Dorothea (2004-2008) in GTST) een rol.
De film gaat over een meisje, Akkie, uit groep acht. Ze houdt van voetballen en bereidt zich met de rest van haar klas voor op de musical en het voetbaltoernooi, maar dan wordt Akkie ziek. Ze heeft leukemie en een lange ziekteweg volgt. Nu kan ze niet meedoen aan het voetbaltoernooi, maar Joep, een jongen uit haar klas, bedenkt een plan....
De film is een verfilming van het gelijknamige boek van Jacques Vriens. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Hanna Obbeek en Nils Verkooijen.
Bartho Braat (Jef in GTST) was ook op de première en zij:"Ik heb zakdoekjes bij me". Bartho heeft ook herinneringen aan groep acht:"Veel voetballen. Met soldaatjes, cowboytjes en indiaantjes spelen" aldus Bartho.
Vanaf 15 februari draait de film voor iedereen in de bioscoop.

© GTSTistop, 2012

Reacties

Aside from mentoring new app makers, the R&D center fulfills local sourcing stipulations imposed by the Indonesian government. Instituted in January, the new regulation requires manufacturers selling 4G phones in the country to meet a 30 percent local content sourcing threshold.

Hello my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and include almost all vital
infos. I'd like to look more posts like this .

Hi there to every body, it's my first pay a quick visit of this
website; this webpage contains remarkable and
genuinely good stuff designed for readers.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
114ab9
Onthoud mijn gegevens!
5665697