Als je verliefd wordt in première

Niet alleen ging maandagavond het toneelstuk Eten met Vrienden in première. Ook de film Als je verliefd wordt ging in première.

In de film spelen Bas Muijs (Stefano in GTST) en Fajah Lourens (Yasmin in GTST) de hoofdrollen. Dit is niet de eerste keer dat ze elkaars tegenspelers zijn. In GTST waren hun personage getrouwd tot de dood van Yasmin. Ook Elle van Rijn (Valerie in GTST) speelt een rol in de film. Op de rode loper waren weer veel bekende Nederlanders, waaronder Ferri Somogyi (Rik in GTST) en Raynor Arkenbout (Edwin in GTST).
De film ging in première in Pathe Buitenhof in Den Haag. Voor Fajah is dit haar eerste bioscoopfilm. Overigens is de film een remake van Hoge Hakken, Echte liefde waarin Rijk de Gooyer en Monique van de Ven de hoofdrollen speelden.
Het verhaal gaat over Herman die bij een bedrijf werkt waarvan zijn vrouw de baas is. Zij is echter alleen geïnteresseerd in plastische chirurgie. Dan valt Herman op Patty, die ook bij het bedrijf werkt. Patty vindt hem maar een aparte jongen en daarom gaat Herman undercover als chauffeur bij zijn eigen bedrijf.
Als je verliefd wordt draait nu in de bioscoop!

© GTSTistop, 2012

Reacties

This article is actually a nice one it assists new net viewers,
who are wishing for blogging.

Hi there Dear, are you really visiting this website daily, if so after that you will without doubt get
nice knowledge.

Wonderful post! We will be linking to this particularly
great content on our site. Keep up the great writing.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
7555d3
Onthoud mijn gegevens!
5665697