Nieuwe castfoto's gemaakt + persfoto

Gisteren zijn de nieuwe castfoto's voor het nieuwe seizoen gemaakt. Ook Elly de Graaf was aanwezig bij deze fotoshoot./

RTLboulevard liet gisteren een filmpje zien waarin verschillende castleden aan het woord waren, waaronder Ferry Doedens, Gigi Ravelli en Ferri Somogyi. Ook liet RTL boulevard een foto zien van de cliffhanger, die u in deze log terugziet.
Bij de fotoshoot was Elly de Graaf ook aanwezig, zo meld GTSTfanclub. Of zij dus een vaste rol krijgt en dus op de foto's te zien is, zal moeten blijken, wanneer de foto's uitkomen. Een ander detail is dat Lieke van Lexmond wel aanwezig was en dus nog wel een tijdje te zien zal zijn in Meerdijk. Pip Pellens was niet te zien in het filmpje maar of die nog in Meerdijk te zien zal zijn, is nog niet bekend. O.a. Jette van der Meij, Caroline de Bruijn en Bartho Braat waren ook niet in het filmpje te zien namelijk.

© GTSTistop 2011

 

Reacties

Haar management heeft dit aan Shownieuws laten weten, maar voor de rest wordt er niks over haar zwangerschap duidelijk gemaakt.

Alles wat ze voor Wiet hebben aangschaft, vind ik ontzettend leuk. Ze is wel stoerder gekleed dan ik. Ik ben zelf toch iets meer van de meisjesachtige dingen.

this website for facebook generators for fb account can generate password for you.

Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work.

I absolutely am delighted after reading your article. It is really fascinating and you clearly have writing experience. The site may be small but your work is of top quality.

I liked this article ! If you want you can check these amazing ones i've found on the internet.

I liked this article ! If you want you can check these amazing ones i've found on the internet.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
fa8619
Onthoud mijn gegevens!
5665697