Terence Scheurs te zien in GTST

Vanaf eind april zal Terence Scheurs, bekend van o.a. Supernick te zien zijn in GTST als Yvon Terstal.

Yvon Terstal is een grote gastrol en zal een relatie krijgen met Rik de Jong. Terwijl Rik nog geïnteresseerd is in Nuran Baydar, flirt hij met Yvon. Later blijkt hij ook wel geïnteresseerd te zijn in Yvon. Het begint klein, maar na een tijdje blijkt dat Rik de aanwezigheid van een vrouw wel fijn vindt. Nuran heeft echter het gevoel dat Yvon iets verbergt. Rik denkt dat dit jaloezie is. Of heeft Nuran toch gelijk...?
Terence zal op 30 april voor het eerst te zien zijn in GTST:"Ik vind het een grote uitdaging en erg leuk om deze rol te mogen vertolken in GTST," aldus Terence,"Het tempo ligt hoog en er wordt door iedereen met passie aan deze serie gewerkt. Het is absoluut een nieuw avontuur,"
Terence was ook te zien in IC, Annie Mg Schmidt, Van god los, de Band, De punt en Seinpost. Ook zal ze in 2012 te zien zijn in de bioscoopfilm de Verbouwing naar het boek van Saskia Noort. RTLboulevard

© GTSTistop, 2012

Reacties

Lucas heeft wat verwondingen, maar niks blijvends of heel ergs. Edwin trekt in bij de familie Sanders, tijdelijk. Anton gaat er echter alles aan doen om Edwin weer thuis te krijgen.

Terence was ook te zien in IC, Annie Mg Schmidt, Van god los, de Band, De punt en Seinpost. Ook zal ze in 2012 te zien zijn in de bioscoopfilm de Verbouwing naar het boek van Saskia Noort.

Anton gaat er echter alles aan doen om Edwin weer thuis te krijgen.

I absolutely love your website.. Excellent colors & theme.
Did you make this website yourself? Please reply back as I'm wanting to create my own personal website and want to learn where you got this from or exactly what the theme is called.
Thank you!

de Band, De punt en Seinpost. Ook zal ze in 2012 te zien zijn in de bioscoopfilm de Verbouwing naar het boek van Saskia Noort.

Annie Mg Schmidt, Van god los, de Band, De punt en Seinpost. Ook zal ze in 2012 te zien zijn in de bioscoopfilm de Verbouwing naar het boek van Saskia Noort.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e1de8c
Onthoud mijn gegevens!
5665697