Nieuwe categorie op GTSTistop

Na twee maanden niet meer gepost te hebben zijn we weer terug waar we gebleven waren!Nieuw Logo GTSTistop

Door omstandigheden is het de afgelopen twee maanden niet gelukt om GTSTistop up-to-date te houden, maar nu is dat weer verleden tijd!
Zo beginnen we vandaag weer volop met een nieuwe categorie! De categorie misdaden. Hierin wordt een misdrijf/aanslag zorgvuldig besproken. Met betrokenen, dader en alles wat er bij hoort.
Vanaf nu zullen er ook weer volop nieuwtjes worden geplaatst over (ex)GTST-acteurs en zullen we weer verder gaan met de GTSTistopchart.

Kortom: Weer genoeg om naar uit te kijken!

© GTSTistop, 2012

Foto-storing

De site GTSTrules, de bron voor veel foto's op onze site, is helaas een tijdje uit de lucht, waardoor er op GTSTistop veel foto's niet te zien zijn. Wij hopen dat die zo snel mogelijk weer te zien zullen zijn. Excuses voor het ongemak.

Onze excuses: GTSTistopchart

Door een fout is de GTSTistopchart Week 15 een aantal weken geleden niet online gekomen. Vandaag zullen we die alsnog online zetten en zal daar volgende week als '1ste week van 2012' de uitslag van komen. Onze excuses.

GTSTistop lanceert 1ste onderwerpsite

Vanavond heeft GTSTistop er een zogeheten 'deelsite' bijgekregen.Nieuw Logo GTSTistop

Deze deelsite staat in het teken van Biografieën en Levensverhalen van de huidige en ex-personages uit GTST. Gastrollen, Vaste rollen, Recurring basis: alles komt aan bod. GTSTistop blijft wel de hoofdsite voor al je nieuwtjes, spelletjes etc., maar nu kan je voor uitgebreide biografieën ook een kijkje nemen op: http://gtstistopdebiografieen.blogse.nl 
Op deze site vind je dus alles wat jij wil weten over jou favoriete personages en duik je de geschiedenis naar hoe het ook al weer zat met namen als Peter Kelder en Suzanne Balk. Kortom: genoeg nieuw's voor jou!
De eerste biografie zal binnen enkele dagen op de site verschijnen
Overigens sluit GTSTistop niet uit dat in de nabije toekomst er nog meer deelsite's bijkomen.

© GTSTistop, 2011

Nieuwe Castfoto's online

De nieuwe castfoto's staan online. In het rechtermenu bij categorieën, klik je op biografieën.

Bij die biografieën staat bij elk profiel de nieuwe castfoto. Behalve bij die van Wiet van Houten, want die heeft geen castfoto dit jaar. Voor deze castfoto's wil GTSTistop, de site, GTSTrules bedanken.
Ook de kopfoto van GTSTistop is weer veranderd en ook hierbij bedankt GTSTrules!

© GTSTistop, 2011

Nieuw op GTSTistop

Vanaf vandaag zal de wekenlijkse poll ietsje veranderen. De poll zal nu namelijk veranderen in een wekenlijkse verkiezing.

Elke week zal in de poll het volgende staan: Wie is het leuke personage van deze week? Hierin zullen alle vaste, maar ook gast, rollen staan en daarop kun je dus stemmen. Elke week wordt bijgehouden hoeveel een personage stijgt of daalt en hoeveel weken hij al mee speelt. Ook zal er achter staan met een hekje (#) hoe vaak een personage al op nr. 1 heeft gestaan. Dit dus vanaf vandaag op GTSTistop.
Je kan dus elke week stemmen. Maar vanaf begin februari gaan we weer van start met de verkiezingen, die duren tot eind juli.

© GTSTistop, 2011

GTSTistop is terug van weggeweest

Vandaag is GTSTistop weer helemaal terug en gaan we weer volop logs plaatsen!

Tot en met 6 augustus kan je van ons genieten, want dan gaat GTSTistop er weer een weekje tussenuit. Vandaag is GTSTistop in ieder geval weer terug van vakantie en zal vanaf vandaag dus weer volop 'online' zijn. Veel plezier!

GTSTistop is op vakantie

Vanaf vandaag is GTSTistop er een weekje tussen uit. GTSTistop wenst jullie een fijne vakantie en een hele leuke cliffhanger morgenavond! Op 15 juli zijn we weer terug met alle logs die jullie van ons gewend zijn!

GEEN LOGS VAN 8 JULI T/M 15 JULI 2011

GTSTistop niet bij zomercliffhanger

Aangezien vandaag de laatste dag is, voordat GTSTistop op vakantie gaat, zult u morgen, op de dag van de cliffhanger geen logs hoeven verwachten.

Elke jaar krijgt u van ons een jaaroverzicht en ook dit jaar zal dit weer gebeuren. Echter komt deze niet morgen, maar vandaag al! Dit i.v.m. met onze vakantie die van 8 t/m 15 juli duurt. GTSTistop wensen jullie in ieder geval heel veel plezier met de spannendste GTST van dit seizoen en zien jullie graag weer terug op 16 juli! Fijne Vakantie!

© GTSTistop, 2011

GTSTistop netwerk uitgebreidt

Het netwerk van GTSTistop is vandaag (19 juni) flink uitgebreidt.

Zo heeft GTSTistop er vandaag een hotmail account en een twitter account bij gekregen, waardoor je ons op nog meer vlakken kunt treffen. Dit zijn de netwerken die GTSTistop nu heeft:
- Hyves (15 juli 2008-heden) http://gtstistopper.hyves.nl/
- Officiële site van GTSTistop (29 november 2008-heden) http://gtstistop.blogse.nl/
- Twitter (19 juni 2011-heden) http://twitter.com/#!/GTSTistop
- Hotmail (19 juni 2011-heden) gtstistop@hotmail.com

Op onze nieuwe email-adres gtstistop@hotmail.com kun je ideeën kwijt, maar je kan ook je mening geven of tips geven. En als je iets mist op de site of iets nieuws wil zien kan je natuurlijk ook een mailtje sturen.
Op de nieuwe twitterpagina van ons kan je ook vragen stellen, maar ook kun je gelijk lezen als we een nieuwe log hebben gepost.
GTSTistop wenst je veel plezier met de vernieuwde site, en de nieuwe Twitter en Hotmail.

© GTSTistop 2011

Veranderingen op GTSTistop in 1 dag gelukt

Na even hard werken is het na een paar uur al gelukt! GTSTistop is in een nieuw jasje gestoken.

Na 2,5 jaar GTSTistop vond GTSTistop het weer tijd voor een verandering op GTSTistop. Het rechtermenu, de welkomstekst, de kopfoto, de lay-out en de rubrieken zijn allemaal in een nieuwer jasje gestoken. Maar bij een verandering hoort ook verdwijning van bepaalde dingen. Zo zullen de rubrieken Elke Dag Weer & Hitkrant (voorlopig) niet meer terugkeren op GTSTistop. Wel zal er nog een afscheidsweek komen van de Elke Dag Weer, die zo'n 60 keer op GTSTistop is geweest.
Verder zullen alle huidige rubrieken in een nieuw jasje worden gestoken. De vernieuwing van de deze rubrieken zul je vanavond en de komende week op GTSTistop verwachten.
Wat vinden jullie van de verandering?

© GTSTistop 2011

OPROEP~OPROEP~OPROEP~OPROEP~OPROEP

We zijn over onze grens heen van 2,5 jaar, maar dat wilde GTSTistop vieren met o.a. een nieuwe banner.

Ben jij creatief en kan jij een supermooie banner maken voor onze site? Doe dan mee en stuur hem naar het email-adres van de site: gtstistop@hotmail.com. Misschien zie jij dan binnenkort dan wel jou ontworpen banner op onze site terugkomen!!
De banner moet aan de volgende eisen voldoen:
- Een leuke plaatje met de tekst: GTSTistop. (natuurlijk mag je extra dingen toevoegen op het plaatje om het nog leuker te maken)
- Als we de banner op onze site zetten en je klikt erop moet je direct op de hoofdpagina van GTSTistop komen.

Heel veel succes!!


Huidige banner (2009-heden)

Komt hier jou'n banner?
 © GTSTistop 2011

2,5 jaar GTSTistop

Vorige maand op 29 mei bestond GTSTistop 2,5 jaar. Dit wilden we vieren, maar door omstandigheden lukte dit niet. Dit gaan we alsnog doen!

Zo zullen er een aantal veranderingen komen. Het rechtermenu wordt net als een half jaar geleden, weer aangepast, en de dagindelingen zullen anders worden. Ook zullen we door tijdgebrek afscheid gaan nemen van een dagelijks spel, Elke Dag Weer. De verdere veranderingen zullen binnenkort allemaal te zien zijn op GTSTistop. Wij wensen jullie nog heel veel plezier op GTSTistop.

De veranderingen zullen deze week allemaal plaats vinden. Ze zullen uiterlijk op 29 juni af zijn.

© GTSTistop 2011

Van alles en nog wat dag op GTSTistop

Vandaag zullen tussen half 6 en ongeveer 8 uur van alle categorieën verschillende logs verschijnen.

Bijv. van de naamhuzzel, belangrijkste verhaallijnen en wie is het! Van sommige zullen er zelfs meerder verschijnen. Dit alles i.v.m. dat er weinig logs worden geplaatst de laatste weken.

© GTSTistop 2011

 

Technische Storing

De afgelopen week had GTSTistop met een technische storing te maken, waardoor veel reacties niet zijn doorgekomen. Ook logs plaatsen bleek moeilijk te zijn. Vanaf vandaag zijn we weer volledig terug!! De maandwinnaar van april zal helaas ook niet meer bekend worden gemaakt!

Sorry! Sorry!

Door privé omstandigheden staan de laatste weken, maar weinig nieuwe logs op deze website. Onze excuses voor het ongemak, maar dit kan helaas de komende week/weken ook nog voorkomen. We proberen zo vaak mogelijk nieuwe logs op de site te zetten!

 

Welkom terug!

Na een paar dagen vakantie is GTSTistop weer terug van weggeweest. Vanaf vandaag plaatsen we weer elke dag logs op de site over jou favoriete soap!

Niet Schrikken

Afgelopen week zijn er geen berichten geplaatst i.v.m. omstandigheden. Onze excuses hiervoor. Het kan zijn dat de komende weken/dagen er weer geen logs worden geplaatst. Dit proberen wij zo snel mogelijk te verhelpen.

 

"Met dank aan GTSTsoap"

GTSTistop heeft sinds vandaag een nieuw kopje bij de foto's van de cast staan in het rechtermenu. Dit bestaat uit de tekst: Meerdijk inwoners. De bron in hiervan is: GTSTsoap. Bedankt!

Geen Elke Dag Weer deze week

Deze week zal er helaas geen Elke Dag Weer zijn. Wel zullen alle andere logs en rubrieken gewoon doorgaan. Vanaf volgende week gaat Elke Dag Weer, weer van start.

 

Excuses

Vanwege omstandigheden zijn er de afgelopen week bijna geen logs geplaatst. Vanaf morgen zullen er weer volop logs komen. Excuses voor het ongemak.

 

Een Gelukkig, Gezond 2011

GTSTistop wenst de gehele cast van GTST en alle fans een heel fijn en gezond 2011 toe!

gtstjub__FP__kesrt.jpg

Site Nieuws: Nieuwe Rubriek op GTSTistop

Op 1 oktober 2010 bestond GTST 20 jaar. Op die datum was dus ook Jette van der Meij als Laura Selmhorst al 20 jaar te zien in GTST. Daarom een nieuwe rubriek.

De nieuwe rubriek heet: Jubileum. In deze rubriek komt elke keer op de dag dat iemand een jubileum heeft, bijvoorbeeld 3 jaar in de serie, of 20 jaar, of 12.5 of iets anders, een aparte log voor deze of gene. Vandaag komt Jette van der Meij als eerste en bijvoorbeeld in Maart komt Bartho Braat met zijn 20 jarig jubileum.

Site Nieuws: Fijne Feestdagen!

Merry Christmas:
Vandaag is het 1ste kerstdag en daarom wenst GTSTistop jullie een hele fijne kerst toe. Vandaag kwam de ThemaQuiz online die in het teken stond van Kerst, volgende week zal die in het teken staan van Nieuwjaar. Ook is er in de welkomstekst een foto geplaatst in het teken van kerst! In ieder geval: Hele fijne feestdagen toegewenst!

gtstjub__FP__kesrt.jpg

Kopfoto:
Vandaag hebben wij een kopfoto aangenomen die ook op GTSTrules (www.freewebs.com/gtstrules) te zien is. Wij melden dat hierbij als bronvermelding.

 

Site Nieuws: Geen Elke Dag Weer deze week!

Vanwege privé omstandigheden zullen er deze week rik123.jpgverschillende vaste rubrieken uitvallen, waaronder Elke Dag Weer, Naamhuzzel en Vier op een Rij.

Vanaf volgende week zullen alle vaste rubrieken weer te zien zijn. Onze excuses voor het ongemak.

GTSTistop bestaat 2 jaar!

2 jaar geleden, op 29 november 2008, zag GTSTistop het levenslicht. Na 2 jaar zijn er veel rubrieken voor bij gekomen, o.a. Day tot Day die gisteren zijn laatste aflevering had.

Al 2 jaar lang geven we u de laatste nieuwtjes en weetjes van GTSTistop. Vaak zijn er dingen veranderd, om de site  steeds leuker te maken. Onze vaste bezoekers, waaronder Laura en Rodafan, willen we sowieso bedanken voor de bezoekjes aan GTSTistop de laatste 2 jaar. En blij komen hé? Geniet ook van alle dingen die nog komen op GTSTistop.

Site Nieuws: Feestdag bij GTSTistop

Op 29 november bestaat GTSTistop maar liefst 2 jaar. Dit wordt gevierd, met bijna elke rubriek een feestelijk tintje te geven.

De hele dag door zullen er namelijk logs worden geplaatst die normaal ook worden geplaatst, maar nu met een feestelijk tintje, bijvoorbeeld het levensverhaal van Rutger, die bij 20 jaar GTST te zien was in GTST. Verder ook een In de hoofdrol, die zal gaan over 2 jaar GTSTistop.

Site Nieuws: Elke dag Weer en In de hoofdrol

Met 29 november in het vooruitzicht verandert GTSTistop langzaam. Vandaag krijg je de nieuwe spelen van Elke dag Weer te horen en hoor je de verandering van In de Hoofdrol.

Elke Dag Weer is vanaf 29 november elke dag te zien op GTSTistop. Net zoals Day tot Day krijgt ook dit spelletje elke dag een ander spel. Maar die zijn flink veranderd. Elke Dag Weer draait namelijk veel meer om het verleden en JOU kennis van 21 seizoenen GTST. De spelen van Elke Dag Weer zijn:
- Een personage verteld over een ander personage en jij moet raden welk personage dat is!
- Een vraag uit het hele archief van GTST. Van Helen tot Ronja.
- De Fotovraag is er nog steeds bij.
- Quote: Je krijgt een Quote te zien en jij moet zeggen van wie die is! Dit is een meerkeuzevraag!
- Hoe liep het af: Je krijgt een deel van een verhaallijn te lezen en jij moet zeggen hoe die afliep.
- En tenslotte: Vraag van de Week blijft!

In de hoofdrol is al vanaf 20 januari 2010 te zien op GTSTistop. Vanaf 18 augustus is er echter een reeks te zien met daarin de volledige cast van elke seizoen. Vanaf nu komt er voorlopig ook geen 'gewone' in de hoofdrol meer. Er komen nu Reeksen. Zo is de castindeling van de 21 seizoenen reeks 1 en komt Reeks 2 er rond Nieuwjaar aan. Die gaat over de leader.

Enkel en Alleen op GTSTistop!

Site Nieuws: Nieuw op GTSTistop!

Gisteren meldde wij dat er een nieuwe rubriek zou komen: GTSTflits. Die gaat alsnog door, maar zal niet alleen op zaterdag maar gewoon ook doordeweeks verschijnen.

Doordat er dus nu een gat is gekomen op de zaterdag, komt er elke week een themaquiz over een bepaalde verhaallijn, personage, acteur enz. enz. Dit is al het 4de wat nieuw komt i.v.m. het 2-jarig bestaan van GTSTistop!

Site Nieuws: Dingen verdwijnen, Dingen komen!

Vanaf 29 november zal het schema van GTSTistop er volledig anders uitzien. Vanaf die datum, en ook de week er voor, zullen er namelijk een aantal nieuwe rubrieken komen en gaan er een aantal weg.

Vier op een Rij: Normaal was dit een onderdeel van Day tot Day, maar nu krijgt het een eigen rubriek. Dit betekent dat er vijf, meestal, vaste personages naast elkaar worden gezet. Er zijn dan 5 dingen die wij van tevoren hebben vastgelegd. Jullie moeten dan zeggen welke er steeds niet bij hoort en waarom! Na een maand komt de uitslag van de antwoorden en wie er gewonnen heeft. Je moet er dus vier op een rij zetten en één weg doen! (Vanaf 30 november te zien, vermoedelijk)

GTSTflits: Vanaf deze week is deze rubriek al te zien! Laatst zag je een voorproefje en nu komt er die elke week. Wat houdt deze rubriek in? Er worden kleine nieuwtjes in 1 log gezet. Laatst zag je het al met Suriname, Marly en Het Geheim, nu komt elke week op zaterdag een paar kleine nieuwtjes van de laatste week. Deze rubriek zal geen eigen categorie krijgen, hij is vanaf heden te zien bij Nieuws.

Levensverhaal keuzemenu: Vanaf 26 november zal er elke week een nieuw Levensverhaal komen, maar vlak daarna komt er een keuzemenu. We zetten 3 personages naast elkaar en je moet kiezen welke je de week daarna in een levensverhaal wilt hebben. Reageer!

GTST en de rest: Vanaf 10 november 2009 is deze rubriek al te zien en bestaat morgen dus precies een jaar. Maar op 23 november zal hij voorlopig voor het laatst te zien zijn, hij wordt vervangen door Vier op een Rij.

Personagefilmpjes: Vanaf 22 augustus 2010 was dit te zien, maar het doek valt nu alweer. Hij wordt vervangen door Levensverhaal keuzemenu. Op 19 november zal deze log voor het laatst te zien zijn.

Rubriek in het licht: Deze rubriek slaat niet echt aan en daarom gaat de rubriek, de begon op 7 februari 2010, alweer weg. Hij wordt vervangen door GTST-flits. Hij zal aankomende zondag voor het laatst te zien zijn.

Verder zijn er nog een aantal rubrieken die in de Re-Make gaan, zoals Ken je van...., Naamhuzzel en in de Hoofdrol.

Site Nieuws: Grote veranderingen op GTSTistop!

Op 29 november bestaat GTSTistop 2 jaar! Dat wordt gevierd met flink wat veranderingen op de site!

Zo zal in de loop van deze maand het rechtermenu worden aangepast. Ook zijn vandaag en morgen de foto's bij Biografieën, Oud-Biografieën en Gastrollen veranderd naar kleinere foto's. Ook zal er vanaf nu vaker de castfoto van een personage worden gebruikt bij een nieuwtje over diegene. Bij een nieuwtje komen net zoals hier ook zwarte inleidingetjes te staan.

En als klap op de vuurpijl: Day tot Day verdwijnt! Al vanaf 29 november 2008 is Day tot Day te zien op GTSTistop, dus is het tijd voor iets nieuws. Óp 28 november zal de laatste day tot day te zien zijn en op 29 november komt het nieuwe dagenspel: Elke Dag Weer.  Deze houdt bijna hetzelfde in, maar het zal meer over de geschiedenis van GTST gaan. Zo zal er een dag in de week zijn dat het archief aan bod komt. De fotovraag blijft en de vraag van de week ook. De rest blijft nog even geheim en zie je vanaf 29 november op GTSTistop!

Wat vindt jij van deze veranderingen?

Site Nieuws: Metarmorfose voor GTSTistop!

GTSTistop gaat in het kader van het 2-jarig bestaan eind deze maand, een aantal dingen veranderen. De eerste grote verandering is vandaag gebeurd: De hoofdkleuren zijn veranderd in Grijs en Wit. Eerst waren die Oranje en Rood. Wat vindt jij mooier? Laat je reactie achter. Bij het 1-jarig bestaan was de site in een paars tintje gekomen, maar na een maand al naar oranje. Tot vandaag dus! Laat je reactie achter!

Site Nieuws: Nieuw op Zondag

Vandaag een soort van nieuwe rubriek op GTSTistop. De categorie filmpjes is al een tijdje niet bijgewerkt dus hebben we wat nieuws bedacht. Elke week komen er een aantal filmpjes van een bepaald personage op de site. Vandaag komt de eerste: Florien Fischer. Je kunt ze terugvinden bij de categorie filmpjes!

Site Nieuws: Toch geen thema

i.v.m. de drukte is er deze week geen thema en deze zomer komen er ook geen thema's meer. We gaan gewoon weer beginnen met de gewone weekindeling dus! Vond jij de themaweken leuk op GTSTistop?

Site Nieuws: Hitkrant archief

Deze week wordt de week van het hitkrant archief. GTSTistop duikt in de hitkranten van de laatste 2 jaar en als er iets opduikt over GTST, een intervieuw of iets anders, plaatsen we dat op deze site? Wil je over een bepaald iemand wat lezen? Laat het dan weten!

Site Nieuws: Kinderweek op GTSTistop!

Vanaf vandaag op GTSTistop: de kinderweek. Deze hele week staat in het teken van de kinderen in GTST. o.a. Amy, Rikki en Valentijn komen aan de orde. Deze weeek dus op GTSTistop. Vandaag starten we met een overzicht van kinderen van huidige personages van GTST!

Site Nieuws:"3 op een rij weg"

3 op een rij & Hitkrant:
De rubriek 3 op een rij zal niet langer worden geplaatst op deze site. Omdat er meestal minder dan 3 nieuwtjes per week is, is het bijna niet meer mogelijk. Zo komt er al na een paar maanden een einde aan de rubriek. De hitkrant rubriek blijft wel maar verschuift naar de zaterdag. Op vrijdag komt nu de rubriek: Levensverhalen. Die eerder op zondag was, daarna weg ging en nu weer terug komt op de vrijdag.

Geen foto's:
De laatste dagen zijn er geen foto's te zien geweest bij de logs. Wel bij Day tot day. Dat komt door een foutje. Als dit is op gelost zullen alle nieuwe logs weer met foto's en zullen de andere verbeterd worden.

Site Nieuws: Overzicht van intervieuwen!

Volgende week is de intervieuw-week op GTSTistop! Dit kan je o.a. verwachten:

- Intervieuw met Ruud door Pip (G!rlz!)
- Intervieuw met Ruud door Marly (G!rlz!)
- Oud-intervieuw met Liza Sips (Girlz!)
- Vriendenboekje van Marly (Girlz!)
- Intervieuw met Pip Pellens (Tina)


Site Nieuws: Zomer-themaweken in volle gang

De hele zomervakantie zijn er themaweken op GTSTistop. Het lijstje ziet er tot nu toe zo uit:

Week 1: Eerste 10 seizoenen GTST
Week 2: Overleden acteurs
Week 3: Gastrollen in GTST
Week 4: 4000ste GTST                        <<-- DEZE WEEK
Week 5: GTST-mensen in de bladen
Week 6: Kinderen in GTST
Week 7: GEEN LOGS OP GTSTISTOP
Week 8: "nog onbekend"
Week 9: "nog onbekend"
Week 10: "nog onbekend"

Vond je de afgelopen thema-weken al leuk? En wat voor themaweek zou jij nog graag willen hebben?

Site Nieuws: Weekjes!

Sinds deze week is er wat nieuw op GTSTistop! Weekjes! Deze week was het de week van het archief en de week van de cliffhanger. Elke week is er nu een thema in de zomer, waarmee de spelletjes ook worden gevuld. Aankomende week is het In Memoriam week, waarin we aandacht besteden aan de personages Annette, Roos en Govert, gespeeld door Frederique Huydts, Guusje Nederhorst en Wik Jongsma. Deze week hebben we daar al een heel klein beetje aandacht aanbesteedt, want het levensverhaal van Govert is vandaag online gekomen. Voor de rest kun je denken aan Ken je van...., Levensverhalen en Flashbacks over bijvoorbeeld de moord op Marc de Waal. Aankomende week op GTSTistop!

Site Nieuws: Cliffhanger- en Archiefweek!

Cliffhangerweek:
Deze week is dan eindelijk de cliffhanger van seizoen 20. Volgens Kennard Bos moet je zeker naar Donderdag en Vrijdag kijken want dan is het het spannendst. GTSTistop laat deze week niet zomaar voorbij gaan. Elke dag komt er een discussie op de site over een verhaallijn: Hoe denk je dat die verhaallijn af gaat lopen? Laat je reactie achter!

Archiefweek:
Deze week is de week van het archief op GTSTistop. Tot en met zondag kun je logs verwachten als levensverhalen van mensen van de eerste tien seizoenen. Ook komen er flashbacks van het afgelopen seizoen. De day tot day zal ook de hele week in het teken staan van het verleden.

Site Nieuws: Kleine veranderingen!

Geen logs:
Vorige week waren er geen logs op GTSTistop. Dit in verband met privé omstandigheden. Excuses voor het ongemak. Vanaf deze week waren er weer volop logs.

4000 keer GTST:
Vandaag gaat 4000 keer GTST weer verder. Na een tijdje onderbreking gaan we vandaag weer verder. Als alle letters zijn geweest is dit een geschiedenis rubriek.

3 op een rij:
Vanaf deze week is nieuw bij 3 op een rij: er staat achter een nieuwtje op welke plek die de vorige keer stond. Er kunnen 5 dingen achter staan:
1 = Deze log stond vorige week op 1
2 = Deze log stond vorige week op 2
3 = Deze log stond vorige week op 3
RE = Deze log is ooit uit de lijst gegaan, maar staat die week weer in de top 3
NIEUW = Deze log staat die week voor het eerst in de lijst.

Ook is er nieuw elke maand een top 10 van leukste nieuwtjes van de maand. Dit gebeurt vanaf Mei.

Site Nieuws: 2 nieuwe rubrieken op GTSTistop!

Er komen 2 nieuwe rubrieken op GTSTistop! Aankomende woensdag zal namelijk waarschijnlijk de allereerste aflevering van In de hoofdrol te lezen zijn. Hierin staat een (fictief) koppel, plaats of iets anders wat met GTST te maken heeft centraal. Je krijgt wat weetjes en ook nog een stelling erbij. Genoeg om naar uit te kijken natuurlijk! Ook zullen er wat verplaatsingen komen. De Hitkrant komt vanaf nu op vrijdag op GTSTistop en Ken je van.... op donderdag. Dan komt Volgende week zaterdag de eerste aflevering van 3 op een rij. Daarin komen de 3 meest leuk/opmerkelijkste enz. nieuwtjes op een rij en nog een keer in het kort samengevat. Ook hier kan je dus lekker naar uitkijken!

Cijfertjes!

(Dit is een (misschien) eenmalige log i.p.v. van de normale rubriek van de dag)

Een nieuw jaar, nieuwe day tot day enz. enz. betekent cijfertjes. Omdat GTSTistop een jaar bestaat beginnen we met onze jaartallen en datums,
Hier komen alle onderdelen die bij categorieën staan, van wanneer tot wanneer ze te zien zijn/waren. Nu kom je er ook achter, waarom sommige niet meer geplaatst worden...:

Biografieën (26 februari 2009-heden) (1-)
Oud-Biografieën (23 februari 2009-heden) (1-)
Day tot Day (Versie 1: 29 november 2008-29 maart 2009) (1-121)
                    (Versie 2: 30 maart 2009-3 januari 2010) (122-346)
                    (Versie 3: 4 januari 2010-28 november 2010) (347-568)
Naamhuzzel (2 december 2008-heden) (1-)
Spoilers (2 december 2008-20 oktober 2009, 18 mei 2010) (1-19) (20)
Nieuws (29 november 2008-heden) (1-)
Week overzichten (6 december 2008-22 februari 2009, 26 april 2009, 19 oktober 2009, 10 januari 2010-24 januari 2010, 20 juni 2010-heden) (1-8) (9) (10) (11-13) (14-)
Gastrollen (28 februari 2009-heden) (1-)
Flashbacks (9 december 2008, 18 april 2009, 1 augustus 2009-18 september 2009, 2 mei 2010-7 juli 2010) (1) (2) (3-4) (5-11)
Feestdagenspelen (14 december 2008-31 december 2008, 4       november 2009-22 december 2009) (1-6) (7-10)
Hitkrant (16 december 2008-heden) (1-)
Happy Birthday (10 januari 2009-heden) (1-)
Filmpjes (22 januari 2009-9 september 2009, 8 juli 2010) (1-8) (9)
Decors (2 april 2009-heden) (1-12) (13-14) (-) 
GTSTdag (2 mei 2009-8 september 2009, 8 juni 2010-heden) (1-6) (7-)
Poll uitslag (8 december 2008-heden) (1-)
Site nieuws (7 december 2008-heden) (1-)
Ken je van.... (24 mei 2009-heden) (1-)
Songteksten (29 juni 2009-9 december 2009) (1-15)
Levensverhalen (26 juli 2009-14 januari 2010, 20 april 2010-heden) (1-16) (17-)
GTST en de rest! (10 november 2009-23 november 2010) (1-)
In de Hoofdrol (20 januari 2010-heden) (1-)
3 op een rij (23 januari 2010-31 mei 2010) (1-12)
Privé archief (18 januari 2010-25 augustus 2010) (1-19)
Rubriek in het licht (7 februari 2010-19 november 2010) (1-)
4000 keer GTST (5 maart 2010-9 mei 2010) (1-22)
Het beste personage! (13 juni 2010-21 november 2010) (1-35)
Intervieuws (25 december 2008-27 december 2008, 11 april 2009-20 december 2010) (1-4) (5-26)
Keuzemenu (19 november 2010-14 januari 2011) (1-7)
Vier op een rij (23 november 2010-25 januari 2011) (1-5)
Elke Dag Weer (29 november 2010-heden) (1-)
ThemaQuiz (13 november 2010-heden) (1-)

Wist je dat:
- De 100ste aflevering van Day tot Day op 9 maart 2009 was?
- De GTSTdag het populairst was volgens jullie?
- Op dit moment de Ken je van.... het populairst is?
- Feestdagenspelen de derde naam is van deze categorie?
- GTSTdag en spoilers zijn weggegaan om niet alles te weten van een aflevering?
- GTST2007 het vaakst Day tot Day heeft gewonnen?

Site Nieuws: Veranderingen zijn klaar!

Veranderingen:
Na 2 dagen zwoegen is het gelukt! De veranderingen van GTSTistop zijn klaar! De kleur is al eerst vervangen. We begonnen in 2008 met de kleur Oranje, daarna werd hij bruin, daarna rood, daarna paars en nu weer Oranje. Oranje is en blijft de kleur van GTST dus is ook de site daarop aangepast! Wat vinden jullie van deze kleuren? Verder is de poll een plek naar beneden gegaan in het rechtermenu, van 2008t/m2010 stond hij als eerste in het rechtermenu. In het heden 2010 staat hij naar onderen. Verder zijn bij het categoriën balkje de namen bij sommige veranderd. Hier komen de veranderingen:
Nieuwtjes  Nieuws   
 Weekoverzichten (voor en na)  Weekoverzichten  
 Flashback  Flashbacks  
 Kerstspel/Nieuwjaarsspel  Sinterklaasje met nieuwjaar in de kerstboom Feestdagenspelen 

 Verjaardagen

 Happy Birthday  
 Album en andere liedjes  Songteksten  
 Levensverhaal  Levensverhalen  

Verder zijn nu onder de gastrollen, castfoto's enz. enz. de namen van de personages gezet! Ook zijn er een paar titels in het rechtermenu veranderd. Wat vinden jullie van deze veranderingen? Laat het weten. Dan kunnen wij er iets mee doen!

Oproep:
GTSTistop heeft 7 vaste rubrieken. Elke dag 1. Maar vinden jullie dat wel leuk? Laat het weten als je een rubriek niet leuk vind en volgens jou wel weg mag. Dan kunnen wij er iets mee doen. Vermeld er wel bij waarom die weg moet en wat er niet leuk of fout aan was. Daar kunnen we het meeste mee.

Verkiezingen 2010:
De verkiezingen van 2010 zijn gisteren begonnen! Al 25 mensen hebben gestemd en op dit moment staat Sjors Langeveld bovenaan. Blijf wel stemmen als jij vind dat jou favoriete meid moet winnen! De genomineerden van de gastrollen van over 10 weken zijn: Sair Poindexter, Maria de Jong, Paul Karels, Marco Buis, Rikki de Jong, Valentijn Sanders, Rosa Gonzalez en Arthur Diepgrond. (het kan zijn dat er nog meer bijkomen, dat hoor je destijds)

Site Nieuws: Veranderingen in volle gang.

Veranderingen:
De veranderingen op GTSTistop zijn in volle gang. Zo zijn de namen van de personages aan de zijkant toegevoegd en is de poll op een andere plek gekomen! Ook was vandaag voor het eerst de nieuwe Day tot Day online! Komende dagen nog meer veranderingen.

Verkiezingen:
De verkiezingen van 2009 zijn vorig jaar super goed verlopen! Vorig jaar wonnen: Nina Sanders, Danny de Jong, Rikki de Jong, Teluma en Noud en Vickey. Nina werd de grote winnaar. Kunnen jullie nog steeds niet zonder haar? Of is er iemand anders dit jaar echt onmisbaar? Breng je stem uit. De dames staan vanaf vandaag online. Elke week vallen er 2 mensen af. 5 weken bezig dus! Daarna gaat het bij de mannen hetzelfde. De gastrollen en andere categoriën horen jullie als het zover is over 10 weken.

Site Nieuws: Nieuw jaar, Nieuwe Day tot Day!

Feestdagenspelen:
De Feestdagenspelen die in het seizoen 2008/2009 onder de naam: Kerstspel/Nieuwjaarsspel werden eind 2009 omgedoopt in: Sinterklaasje met nieuwjaar in de kerstboom. Nu in het begin van 2010 komt de 3de naam van deze rubriek er alweer. Vanaf nu staan die spelen onder het kopje: Feestdagenspelen!

Veranderingen:
Toen GTSTistop in November 2009 1 jaar bestond is er een flinke verandering aan de lay-out geweest. Nu het nieuwe jaar er is zullen kopjes-titels gaan veranderen en ook de kleur wordt weer iets veranderd. Binnen nu en een week zal alles op z'n goede plaats staan!

Day tot Day:
Op de begindag van GTSTistop op 29 november 2008 is Day tot Day ook geboren. Op 30 maart 2009 kreeg hij een flinke verandering. Ook nu in 2010 zal hij weer iets veranderen. Dat de foto die erbij staat elke week wordt vernieuwd blijft gewoon. Maar vanaf nu staat bovenaan welk 'spel' het is (onderaan dit bericht staan de 'spelen') Daarna komt wat er moet gebeuren om punten te krijgen. Daarna de inhoud en daarna een korte uitleg van punten tellen. Als laatst de tussenstand. Vanaf deze week dus: De vernieuwde Day tot Day!

 

Gelukkig Nieuwjaar!

GTSTistop wenst iedereen een heel fijn 2010 toe en dat er maar veel mooie dingen mogen komen. Ook dit jaar zal GTSTistop weer veel nieuwtjes, spelletjes en nog veel meer plaatsen. We hopen dat u ook bij ons blijft en ons blijft volgen, naar o.a. de 4000ste afl. en het 20jarig bestaan van GTST! Nogmaals: een top 2010 gewenst!

Logs!

Jullie hebben het vast wel gemerkt. Er zijn 2 dagen geen logs geplaatst en ook vaak worden er meer dagen geen logs geplaatst. Erg jammer, maar helaas. Dit komt door drukke uren van de eigenaar. Daardoor zullen sommige dagen geen logs zijn! GTSTistop blijft gewoon bestaan. Als er een dag geen logs zijn en je hebt toch zin om iets met GTST te doen, kijk dan bijv. op GTSTnieuwskrant of de GTSTcourant of andere sites die zijn vermeld bij de Links. Dank u voor u begrip!

De day tot day van Deze week NIET!

Door school is de beheerder niet in staat om deze week de day tot day te plaatsen. Volgende week weer wel!!!!

1 jarig bestaan van GTSTistop!!!!

Het 1-jarig bestaan van GTSTistop is een feit. Al vanaf 29 november 2008 waren wij erbij. Een jaar met emotie, trouwdagen, overlijdingen en nog veel meer. Daar hoort natuurlijk een nieuwe lay-out bij die zo snel mogelijk online komt te staan. Op naar weer een jaar met veel mooie en leuke dingen!

Site Nieuws: Sinterklaasspel morgen!

Een kleine site nieuws tussen door: Het Sinterklaasspel begint morgen pas. Vanwege schoolomstandigheden.  Morgen dus!

Site Nieuws: Sinterklaasspel begint Maandag al!

Sinterklaasspel:
Alle series die om Sinterklaas draaien beginnen maandag op de Nederlandse televisie! Daarom begint GTSTistop Maandag met alle sinterklaasspellen. Die gaan door tot en met 5 december. Dus de hele maand november Sinterklaas op GTSTistop. Elke week krijg je een opdracht. Bij de reacties zet je dan het antwoord en die punten gaan van 20 naar 1. De 1ste reactie is 20 punten waard en die worden opgeteld bij de score van Day tot Day.

Decor:
GTSTistop was helaas een decor vergeten: het AZM. Daarom is volgende week het laatste decor pas in deze reeks. Het AZM dus volgende week en de week erna het nieuwe spel: GTST en de rest....

Site Nieuws: nog 1 maand en 8 dagen!

1 Jarig Bestaan:
Jawel het is bijna zover: over 1 maand en 8 dagen bestaat GTSTistop alweer 1 jaar! En dit wordt gevierd! Een hele nieuwe lay-out en natuurlijk vernieuwende spelletjes, maar daar hebben we JOU hulp wel bij nodig. Heb jij een goed idee voor foto's, veranderingen of kleuren voor de site. GEEF HET DAN DOOR! Dan wordt GTSTistop heel mooi, naar JOU keuze. Geef het dus door als je iets weet......

Kerstspel/Nieuwjaarsspel:
Jullie zullen wel denken nu al? Maar nee nog niet natuurlijk, maar Sinterklaas komt wel weer bijna naar Nederland dit betekent: Dat kerstspel en Nieuwjaarsspel anders gaat heten! Vanaf nu heet het: Sinterklaasje met nieuwjaar en de kerstboom. Dit is de mix van de spellen. Het is eigenlijk het zelfde spel in de maand November en December. Vanaf half November dus: Sinterklaasje met Nieuwjaar in de Kerstboom!

GTST en de rest:
En ook GTST en de rest begint bijna! Dit vernieuwende spel gaat over dat we 2 dingen tegenover mekaar zetten, 1 daarvan is van GTSt, en dan moet JIJ zeggen wat het leukste is! Volgende week komt het laatste decor: Sanders Inc. en de week daarna begint GTST en de rest. Dus blijf op GTSTistop voor vernieuwing

ALLEEN OP GTSTISTOP!

Site Nieuws: Day tot Day en andere standaard logs deze week NIET!

Afgelopen week heb je het vast al gemerkt! Er zijn geen logs geplaatst! Dit in verband met omstandigheden van de eigenaar. Vandaag vind je alle nieuwtjes van de afgelopen week en morgen de poll + nieuwe poll. Vanaf maandag weer day tot day, ken je van..., decor en alle andere vaste logse.

Er komt een nieuwe standaard log op GTStistop! Dit in verband met dat alle decors al bijna geweest zijn, dan komt in plaats van Decors, komt er nu: GTST en de rest. (afgestemd op Ernst, Bobbie en de rest). GTST en de rest gaat over een ding, personage enz. van GTST die we tegenover iets anders zetten. Dan moet JIJ zeggen wat jij het leukst vind! Bijv. GTST, ONM of Sjors, Amber (anubis). Dit zijn voorbeelden. Over 1 of 2 weken op GTSTistop: GTST en de rest.

Site Nieuws: Geen logs afgelopen week!

De logs van afgelopen week zijn allemaal NIET geplaatst. Dit in verband met school! Exuces voor dit ongemak. Aankomende week kan alles hopelijk wel weer geplaatst worden. Misschien wordt de inhoudsopgave iets veranderd!

Helaas.....

Vanafwege prive dingen, kan de flashback vandaag niet doorgaan. Aankomende week zal hij alsnog worden geplaatst. Het gaat over: Het weerzien van Rik en Danny en daarnaa............

EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

 

!!!!!!!!!!!!

Site Nieuws: Day tot Day Augustus afgebroken!

Day tot Day:
De mensen die op de Day tot Days van Augustus hebben gereageerd, moet GTSTistop teleurstellen. Door vakantie en andere redenen zijn De Day tot Day dingen niet doorgekomen en de punten niet geteld. Exuses voor het ongemak en vanaf deze maand worden de punten weer volop geteld!! Blijf reageren!

Inhoud:
De inhoud van GTSTistop (decor, ken jevan etc.) is vanaf maandag online gegaan. Elke dag komt er een andere en welke dag dat is? kijk bij de welkomsttekst

Site Nieuws: augustus 1

Terug!:
GTSTistop is terug!! Na een weekje er tussen uit te zijn geweest worden er nu weer volop logs geplaatst!! Geniet verder met GTST met GTSTistop

Nieuwe Castfoto:
De nieuwe Castfoto kan je nu bewonderen boven aan de site!

Nieuw:
Vanaf 31 augustus (hopelijk) komt er een geheel inhoudsopgave van GTSTistop op bovenaan de site. Dat houdt in dat elke dat een andere categorie aan de beurt is! (decor,ken je van... enz. enz.)

Site Nieuws: juli 3

Nieuwe Log:
Er komt een nieuwe log op GTSTistop! Het heet: Levensverhaal. Dat gaat over een personage wat er al uit is. Eerst gaat GTSTistop de levensverhalen doen van Dian, Dennis, Anita, Dorothea, Vickey, Floris, Milan, Robert en Fos. Als die allemaal zijn geweest komen alle anderen ex-GTSTers ook (Isa, Antonie, Reinout, Annette enz. enz.)

 

We zijn weer terug!!

GTSTistop is weer terug!! Na 2 weken met zomerstop te zijn geweest is GTSTistop weer elke dag terug te vinden, er komt alleen nog een break van 15 t/m 22 augustus, en heel misschien op 30 augustus!

De dingen die je vanaf nu weer kan verwachten:
- Wekelijkse Poll
- Day tot Day
- Decor
- enz. enz.


Site Nieuws: juli 2

Poll Uitslag:
De poll uitslag komt vandaag i.p.v. zondag!!! Vandaag is voor 2 weken de laatste keer dat er logs worden geplaatst en anders zou de poll er 3 weken op staan! Daarom wordt vanavond of eind van de middag al bekend welke decors naar de halve finale gaan!! De halve finale is 2 weken op de site, omdat over 2 weken er pas weer logs worden geplaatst

Vakantie:
GTSTistop wenst iedereen een hele fijne vakantie toe!!

Day tot Day:
De Day tot Days van vrijdag en zaterdag worden vandaag al geplaatst!! Dat komt omdat er vanaf morgenochtend geen logs meer worden geplaatst!!

Site Nieuws: juli 1

Vandaag en gisteren is zijn er veel veranderingen op GTSTistop geweest: De casfoto's aan de zijkant zijn vernieuwd naar seizoen 20, ook zijn nu alle gastrollen te zien. De foto's die op de site niet goed te zien waren bij logjes zijn vervangen of vernieuwd!! Ook de huis indeling en het welkomstmenu zijn veranderd! Bij de welkomstekst staan nu niet meer de castfoto of de cliffhangerfoto's, maar staat er een stukje van een filmpje dat gemaakt is bij de shoot, als je op de foto klikt kan je het filmpje bekeken. Bij huis indeling, staat bing nu bij gevangenis en de inwoners van teluma staan er weer en huize van wickenrode is weg. Hoe vinden jullie de site nu?laat het weten....... Kan er volgens jullie ook nog iets verbeterd worden aan de site?? laat dat dan ook weten....

Site nieuws: nieuwe categorie!

Er komt vandaag een nieuwe categorie op GTSTistop!! het heet: Het album en andere liedjes. Daarin komen de songteksten van het album van gtst en ook andere liedjes songteksten (lieke en christophe) dus vanaf vandaag een nieuwe categorie!!

Site Nieuws voor Juni 1

LET OP LET OP LET OP LET OP:
Door technische redenen kan het zijn dat erop een dag geen logs of pas laat op de dag kunnen worden geplaatst! Als er dus een dagje geen log komt schrik dan niet en wacht gewoon even tot de volgende dag.

Poll decor:
Door een fout van de site, is er helaas bij de poll Sanders Inc. gekomen. Als je dat het mooiste decor vind. stem dan even op huize sanders.

Poll decor 2:
Hier komt ff een indeling van welke dinger erbij welk decor horen:
(bij elk decor telt de buitenkant van het huis enz. ook mee!)
- Huize Huygens: Praktijk Irene, Praktijk Martijn, Keuken/woonkamer en de gang.
- Huize de Jong: Keuken/woonkamer en halletje.
- Huize van Wickenrode: Woonkamer en halletje.
- Huize Elschot: Eetkamer/woonkamer en halletje.
- Huize Sanders: Sanders inc, eetkamer/woonkamer, Hal en Nina's en Maxime's slaapkamer.
- De roseboom: Restaurant, Sportzaal, Vergaderruimte enJack/Nick lounge
- Teluma: Teluma dance, Teluma boven, Kantoor, Gang en Teluma eat.
Charlie's: Kapperszaak en halletje achterin.
De koning: Bar/eetgedeelte en Keuken.

Poll decor 3:
Door dat het te lang gaat duren en ik er een paar weken niet ben in de zomerstop. Valt elke week 2 decors af. dus: 9-7-5-3. Tot aan 3, dan gaat er maar 1 af in de halve finale, want anders klopt het niet.! Blijf stemmen!!!

De weblog voor alle nieuwtjes en weetjes van gtst

Site nieuws voor mei/juni 1

Vakantie:
Vanaf vandaag staat in het welkomstmenu de vakantie's van mij en dat zijn dus de dagen dat er geen logs verschijnen, als het weekendjes zijn dan worden de day tot days ingehaald, maar zijn het weken dan wordt er niks ingehaald

Nieuwe Column:
Er komt een nieuwe column op GTSTistop. Het heet: Ken je van..... Daar bedoel ik mee dat er elke week iemand centraal staat in een log en er dan staat waar hij ooit in speelde of speelt. We beginnen met de huidige personages daarna komen de ex-personages!


Extra nieuws!

Koninginnendag:
Ook al gaat dit niet over GTST, heeft iedereen vast wel gehoord over het ongeluk bij de naald in Apeldoorn. Vlak achter de koninklijke bus langs. Een auto reed door het publiek en kwam tot stil stand bij de naald. Er zijn sowieso 4 doden 5 zwaargewonde en 8 lichtgewonde gevallen. GTSTistop  rouwt mee en wenst familie en vrienden heel veel sterkte toe.

Update 1 mei: Ondertussen is bekend dat er gisteravond 30 april nog iemand is overleden. Vannacht is om 2.58 ook de bestuurder van de Suziki Swift overleden. Net werd bekend dat er een 7de dode is gevallen. De man van de koninklijke marauscheche is ook overleden.... dit is diep maar dan ook diep triest.

Site Nieuws voor Mei 1

Poll:
De poll van best gastrol is nu anderhalve week bezig. Er staat echter een foutje in. Er staat: Mario in plaats van Carlo. Het moet degene van Charlie's zijn. Exuses voor het ongemak.

Nieuwe rubriek:
Er komt een nieuwe rubriek op gtstistop: GTSTdag. Er komt daarom zo vaak mogelijk na een aflevering van GTST op deze site een overzicht van wat er die dag gebeurde met een stelling en een personage van de dag! Je mag dan bij de reacties ook zetten of je het eens bent met het personage van de dag of dat je liever iemand anders had gezien.

p.s. er komt later deze maand nog een nieuwe rubriek: Ken je van....

Discussie: Wat vind je van de site?

De site heeft gisteren een heuze metarmofe ondergaan! de kleur oranje is grijs geworden en de kleur paars is rood! Ook het bovenkopje is geen castfoto meer maar is Rixt Leddy geworden. De achtergrond is Ronja Huygens. Elke maand komt er een nieuw castlid op de achtergrond. Ook de day tot day is veranderd. Er staat nu de hele week lang dezelfde foto bij en als je op donderdag moet zeggen wie erop de foto staat moet je kijken bij lees verder. Wat vind jij van deze 2 metermarfoses? Laat je reactie achter!

Site Nieuws voor Maart! 1

Day tot Day:

De afgelopen 2 weken is er niet zoveel gereageerd op de day tot days. Blijf dit doen want als je de meeste punten aan het eind van de maand hebt kom je in het rechtermenu bij die maand te staan!

Poll:

De mannenpoll is over 4 weken afgelopen. Blijf stemmen om je favoriet naar de top te krijgen!

Day tot Day2:

De day tot day die elke dag online komt op de site word vernieuwd! Zo word op de donderdag de foto van wie je moet zeggen wie het is bij lees verder geplaatst en word er de hele week lang hetzelfde plaatje bij de day tot day geplaatst!

Site Nieuws voor Februari 1

Poll van beste mannelijk personage:

De poll van het beste mannelijk personage is afgelopen zondag niet vernieuwd omdat ik toen op vakantie was! Daarom gaat er gewoon een extra week bij. Let wel op, want er valt er maar 1 af zondag dus geen 2!

Hitkrant: Liza en Marley

Sinds 2 weken schrijven Liza Sips en Marley van der Velden voor Hitkrant! Gtst is top zou proberen om elke week de column van hun over te typen en te plaatsen op gtst is top!

Verjaardagen:

Er komen bij de verjaardagen ook ex-acteurs te staan. Dus kunnen we ook bij hun verjaardagen stil staan!

verjaardagen lijst: http://gtstistop.blogse.nl/log/verjaardagen/verjaardagen-van-de-acteursactrices.html

Site Nieuws voor December! 4

Kerstspel:

Het kerstspel zal na de kerst veranderen in nieuwjaarsspel. De logs van deze spellen zullen tot 1 februari in het rechtermenu te zien zijn daarna wordt de hele categorie verwijdert
Bij het nieuwjaarsspel zullen er waarschijnlijk geen foto´s van kerst of nieuwjaar verschijnen omdat ik er niet meer kan vinden!

 

Site Nieuws voor December! 3 (even tussendoor)

Vanaf vandaag zal er elke week een log komen over Hitkrant. Wat er die week over gtst-sterren in de hitkrant staat! Ik zal vandaag de Hitkrant van deze week doen. en elke vrijdag of zaterdag komt de volgende!

Site Nieuws voor December! 2

De verkiezing!

Er zal een afvalrace beginnen vanaf vandaag! Elke week komt er een nieuwe poll of te wel: vandaag komen alle mannelijk personages in de poll te staan. Er wordt dan gestemd en degene met de minste stemmen valt af! Dan gaat de rest naar de volgende ronde en elke week valt er dus weer 1 af!

Day tot Day:

het kan zijn dat er geen Days tot Days komen op 16, 17 en 18 december in verband met school. Ze komen nog wel maar waarschijnlijk op de vrijdag!

Fijne Kerstdagen!

Site Nieuws voor December!

Nieuw Kerstspel!

Er komt een kerstspel aan! Elke week (hopelijk elke keer op zaterdag) zal er een foto uit de kerstgeschiedenies uit Meerdijk komen. jij moet dan raden welk seizoen, in welk huis en wie er op de foto  staan/ staat

Day tot Day

Helaas is er nog maar 1 reactie bij de Day tot Day reeks. hopelijk volgende week meer reacties!

 

5665697