Site Nieuws: Dingen verdwijnen, Dingen komen!

Vanaf 29 november zal het schema van GTSTistop er volledig anders uitzien. Vanaf die datum, en ook de week er voor, zullen er namelijk een aantal nieuwe rubrieken komen en gaan er een aantal weg.

Vier op een Rij: Normaal was dit een onderdeel van Day tot Day, maar nu krijgt het een eigen rubriek. Dit betekent dat er vijf, meestal, vaste personages naast elkaar worden gezet. Er zijn dan 5 dingen die wij van tevoren hebben vastgelegd. Jullie moeten dan zeggen welke er steeds niet bij hoort en waarom! Na een maand komt de uitslag van de antwoorden en wie er gewonnen heeft. Je moet er dus vier op een rij zetten en één weg doen! (Vanaf 30 november te zien, vermoedelijk)

GTSTflits: Vanaf deze week is deze rubriek al te zien! Laatst zag je een voorproefje en nu komt er die elke week. Wat houdt deze rubriek in? Er worden kleine nieuwtjes in 1 log gezet. Laatst zag je het al met Suriname, Marly en Het Geheim, nu komt elke week op zaterdag een paar kleine nieuwtjes van de laatste week. Deze rubriek zal geen eigen categorie krijgen, hij is vanaf heden te zien bij Nieuws.

Levensverhaal keuzemenu: Vanaf 26 november zal er elke week een nieuw Levensverhaal komen, maar vlak daarna komt er een keuzemenu. We zetten 3 personages naast elkaar en je moet kiezen welke je de week daarna in een levensverhaal wilt hebben. Reageer!

GTST en de rest: Vanaf 10 november 2009 is deze rubriek al te zien en bestaat morgen dus precies een jaar. Maar op 23 november zal hij voorlopig voor het laatst te zien zijn, hij wordt vervangen door Vier op een Rij.

Personagefilmpjes: Vanaf 22 augustus 2010 was dit te zien, maar het doek valt nu alweer. Hij wordt vervangen door Levensverhaal keuzemenu. Op 19 november zal deze log voor het laatst te zien zijn.

Rubriek in het licht: Deze rubriek slaat niet echt aan en daarom gaat de rubriek, de begon op 7 februari 2010, alweer weg. Hij wordt vervangen door GTST-flits. Hij zal aankomende zondag voor het laatst te zien zijn.

Verder zijn er nog een aantal rubrieken die in de Re-Make gaan, zoals Ken je van...., Naamhuzzel en in de Hoofdrol.

Reacties

I love this blog because it is user friendly with appreciative information.

I love all details that you give in your articles.

Your contents are a lot more than adequate for me.

I absolutely feel delighted once I realize articles appropriate to my work and my subject.

Thanks to share these details itís truly nice.

When someone writes an paragraph he/she keeps the image
of a user in his/her brain that how a user can understand it.
So that's why this piece of writing is perfect. Thanks!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6c2edd
Onthoud mijn gegevens!
5665697