Site Nieuws: Nieuw jaar, Nieuwe Day tot Day!

Feestdagenspelen:
De Feestdagenspelen die in het seizoen 2008/2009 onder de naam: Kerstspel/Nieuwjaarsspel werden eind 2009 omgedoopt in: Sinterklaasje met nieuwjaar in de kerstboom. Nu in het begin van 2010 komt de 3de naam van deze rubriek er alweer. Vanaf nu staan die spelen onder het kopje: Feestdagenspelen!

Veranderingen:
Toen GTSTistop in November 2009 1 jaar bestond is er een flinke verandering aan de lay-out geweest. Nu het nieuwe jaar er is zullen kopjes-titels gaan veranderen en ook de kleur wordt weer iets veranderd. Binnen nu en een week zal alles op z'n goede plaats staan!

Day tot Day:
Op de begindag van GTSTistop op 29 november 2008 is Day tot Day ook geboren. Op 30 maart 2009 kreeg hij een flinke verandering. Ook nu in 2010 zal hij weer iets veranderen. Dat de foto die erbij staat elke week wordt vernieuwd blijft gewoon. Maar vanaf nu staat bovenaan welk 'spel' het is (onderaan dit bericht staan de 'spelen') Daarna komt wat er moet gebeuren om punten te krijgen. Daarna de inhoud en daarna een korte uitleg van punten tellen. Als laatst de tussenstand. Vanaf deze week dus: De vernieuwde Day tot Day!

 

Reacties

When Converse unveiled the new and improved Chuck Taylor All-Star II back in 2015, it seemed there was little left to improve upon. Sure, fancy leather models and wacky colorways have dropped since

Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I
could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the
same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
Thanks a lot!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e5f13a
Onthoud mijn gegevens!
5665697