Weekoverzicht 23 t/m 27 januari 2012

Tranen vloeien in Meerdijk om Edwin's dood, maar vader Anton gaat door met werken. Ook is er deze week nieuw bloed in Meerdijk: Aysen en Nuran maken hun entree. Lees snel verder......

Maandag 23 januari:
Anton gaat tegen alle regels van het ziekenhuis in. Nina krijgt slecht nieuws en vreest het ergste voor Noud. Sjoerd verwijt zijn vader dat hij ongevoelig is. Janine begrijpt dat Lucas afleiding nodig heeft.

Dinsdag 24 januari:
Nina en Anton krijgen de schrik van hun leven. Danny probeert Maximes enthousiasme te temperen als zij achter een vacature aanjaagt. Sjors stapt over haar eigen bezwaren heen en schaart zich achter Bing in de adoptiezaak. Hoe lang houdt zij dit vol?

Woensdag 25 januari:
Lorena zoekt naar argumenten om een kapster met een hoofddoek af te wijzen. Sjors voelt zich ellendig als Bing haar negeert. Maxime ontdekt dat ze nu echt alles kwijt is. Jack krijgt een nieuwe collega en dat is er een die niet over zich heen laat lopen.

Donderdag 26 januari:
Lucas heeft de grootste moeite om zijn verdriet te verwerken. Ludo vindt dat Lucas een grens bereikt heeft en grijpt in. Maxime bekent aan Rik waarom ze door de familie Sanders verbannen is. Bianca kan niet tot Anton doordringen.

Vrijdag 27 januari:
Lorena wordt nieuwsgierig naar Aysen en Nuran en luistert hen af. Sjoerd ontloopt zijn ouders, maar verzwijgt dat tegen Danny. Anton komt in conflict met Bianca. Nuran wil naar Meerdijk verhuizen en praat op haar zusje in.

Weekoverzicht 4 t/m 8 juli 2011

Maandag 4 juli:
Het frustreert Lorena dat Jack zijn zoektocht naar Tanya staakt. Ze zoekt hulp in onverwachte hoek. Nina biedt Wiet verontschuldigingen haar aan (maar meent er niets van). Laura ergert zich aan tegenwerkende Tineke. Noud is solidair met Nina.

Dinsdag 5 juli:
Rikki wil dat Rik naar haar optreden komt, maar Danny is een obstakel. Lorena doet er alles aan om een gevangenisstraf te ontlopen. Danny raakt een gevoelige snaar bij Maxime. Charlie komt oog in oog te staan met een schim uit het verleden. Rosa krijgt een tegenvaller te verwerken.

Woensdag 6 juli:
Lucas schrikt als het ineens niet goed gaat met Nina. Rik toont zijn meest diplomatieke kant. Nouds opwinding en geluk raakt Bing zo diep dat hij een onverwachte actie onderneemt. Charlie belt met een psychiatrische instelling.

Donderdag 7 juli:
Eindelijk kan Nina haar trouwjurk tonen. Het wordt Nina teveel als Maxime haar verrast. Wiet wordt (bijna) betrapt bij een gevaarlijke actie. Jack doet een zenuwslopende ontdekking. Janine treurt om de harde opstelling van haar dochter.

Vrijdag 8 juli: (Cliffhanger, laatste aflevering van het seizoen)
In de cliffhanger komt er een aanslag, die waarschijnlijk licht bij Wiet. In het geheim beraamt ze een plan voor om voorgoed van haar rivale Nina af te komen. Wiet heeft haar zus Sjors laten geloven dat ze zich bij het huwelijk van haar grote liefde Noud heeft neergelegd, maar niets is minder waar. In het geheim beraamt ze een plan voor en zonder na te denken over de gevolgen zet Wiet haar plan in werking. Een actie die grote gevolgen heeft voor alle bewoners van Meerdijk.

Maar er gebeurt meer. Laura en Lorena maken zich steeds meer zorgen om Jef. Sinds zijn vertrek naar het buitenland met Tanya hebben ze niets meer van hem vernomen. Ze hebben de hulp van Jack ingeroepen bij het traceren van de mysterieuze vrouw. Tanya, die inmiddels alleen is teruggekeerd naar Meerdijk en zich voordoet als Tineke, wordt er heel nerveus van dat ze haar steeds meer op het spoor zijn. Wanneer Lorena uiteindelijk het dossier van Tanya in handen krijgt, blijkt zij nog veel meer op haar kerfstok te hebben. Kan Tanya hen vertellen waar Jef is?

En ook Maxime en Nick spelen een hoofdrol. Maxime schikt als haar grote vijand Nick terug blijkt te zijn in Meerdijk. Hoewel Nick beweert dat hij is veranderd en geen wrokgevoelens meer koestert jegens haar, gelooft Maxime niet dat hij nu ineens wel te vertrouwen is. Ook voor Charlie is de komst van de vader van haar kind verwarrend. Net nu zij en Rik het vertrouwen tussen elkaar aan het herstellen zijn. Wat wil Nick van Maxime en Charlie? Is hij echt veranderd of is hij toch iets van plan?

Weekoverzicht 27 juni t/m 1 juli 2011

Maandag 27 juni:
Wiet probeert de waarheid te verdoezelen. Lorena bekent waarom ze overstuur is. Jack en Frederik komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Janine voelt zich buitengesloten van haar eigen dochters huwelijksfeest. Ludo belooft een oplossing.

Dinsdag 28 juni:
Bing en Danny maken Noud gek met hun plannen voor zijn vrijgezellenfeest. Maxime raakt uit balans als ze wordt verrast door Janine. Jack probeert de breuk met Lorena te lijmen. Het huwelijk van Charlie en Rik is nog zeer wankel, ook al doen ze allebei hun best om er het beste van te maken.

Woensdag 29 juni:
Nina geniet van haar vrijgezellenavond totdat zich vervelend bezoek opdringt. Ludo weet bij Maxime op een positieve manier indruk te maken. Grappig bedoelde opmerkingen van Rik vallen verkeerd bij Charlie. Het valt niet mee voor Rik en Danny om de schijn van vrede vol te houden.

Donderdag 30 juni:
Sjoerd is slachtoffer van Nouds vrijgezellenverrassing. Anton maakt een desastreuze fout bij het inpakken voor de verhuizing. Charlie probeert Nina in te laten zien dat ze veel te ver gaat. Rikki raakt overstuur.

Vrijdag 1 juli:
Bianca gaat op onderzoek uit als Anton stiekeme dingen doet. Laura vindt het raar dat Jef niets van zich laat horen en wil dat Jack een onderzoek start. Laura vindt het nog raarder dat Tineke hier tegen is. Lucas sluit zich aan bij het bandje dat optreedt op Noud en Nina's huwelijk, maar wordt daar uiterst onzeker van.

Weekoverzicht 13 t/m 17 juni 2011

Maandag 13 juni:
Wiet wordt betrapt bij stiekeme activiteiten. Lucas en Danny waarschuwen Noud voor gedonder met Nina. Noud denkt dat het allemaal wel los zal lopen. Dus niet. Maximes wraakplan komt op losse schroeven te staan door Ludo.

Dinsdag 14 juni:
Janine probeert zich met het huwelijk van Nina te bemoeien. Noud laat Wiet weten wat zijn gevoelens voor haar zijn. Anton neemt het voor Sjoerd op als hij hoort dat Rik hem niet goed genoeg vindt voor Rikki.

Woensdag 15 juni:
Anton krijgt antwoord op zijn sollicitatie. Janine is bang dat Maxime met het huwelijksfeest van Nina aan de haal gaat. Lorena wordt betrapt door Jack, kan zij zich eruit kletsen? Bianca zoekt een nieuw huis.

Donderdag 16 juni:
Ludo doet een onaangename ontdekking. Rik vindt het onzin dat Rikki een dieet volgt. Charlie heeft een verrassing voor Rik, maar die valt in het water. Sjors en Bing worstelen met hun verleden.

Vrijdag 17 juni:
Charlie maakt zich grote zorgen om Rikki’s dieet. Bianca is het oneens met het typisch mannelijke gedrag van haar man en zoon. Wiet laat Sjors geloven dat alles goed met haar gaat, maar intussen lijkt ze te ontsporen.

© GTSTistop 2011

Weekoverzicht 30 t/m 3 mei/juni 2011

Maandag 30 mei:
Rik loopt een verleidelijke vrouw tegen het lijf. Lorena wil met een DNA-test bewijzen dat Frederik haar vader is. Maxime doet een schokkende ontdekking en zoekt een 'partner in crime'. Lucas denkt dat Wiet aan het doordraaien is.

Dinsdag 31 mei:
Tineke ontdekt dat Charlie Rik terug wil, maar weet dat Rik nu een andere vrouw mee naar huis heeft. Ludo wil een veilinghuis kopen, vooral als hij hoort wie zijn grootste concurrent is. Janine merkt dat Rosa overstuur raakt van Frederik. Jack is furieus en stapt op Lorena's vader af

Woensdag 1 juni:
Laura doet een ontdekking over 'Tineke'. Charlie wil weten of Rik haar kan vergeven. Sjors maakt een ongelukkige smakker op een gênant moment. Anton kan het niet meer aan dat er patiënten uit zijn praktijk weglopen. Rikki en Sjoerd kunnen maar amper van elkaar afblijven.

Donderdag 2 juni:
Anton heeft een ingrijpende mededeling voor het hele gezin. Rikki is verbijsterd als ze hoort wat Charlie en Rik haar te vertellen hebben. Nina strest vanwege de perspresentatie van haar nieuwe webwinkel. Laura ontdekt dat mensen soms wèl te vertrouwen zijn. Met Noud gebeurt er iets groots.

Vrijdag 3 juni:
Lorena belaagt Frederik en doet hem fysiek pijn. Janine heeft verdriet als ze uit de krant moet vernemen dat Nina haar nieuwe website lanceert. Wiet doet Jack een gevoelige bekentenis. Frederik komt bij Ludo met een interessant voorstel.

Weekoverzicht 23 t/m 27 mei 2011

Maandag 23 mei:
Maxime ergert zich aan Ludo’s arrogantie en ziet niet dat het verleden hem diep raakt. Noud is geschokt als hij Nina tekeer hoort gaan tegen Wiet. Lorena laat zich van haar meest optimistische kant zien als het flink tegenzit. Maar houdt ze dit vol?

Dinsdag 24 mei:
Jack hoort van wraakplannen en probeert die te beteugelen. Charlie verlangt naar een stabiele relatie en wordt door Bianca op een idee gebracht. Rik en Bing verwensen Jef (die maar niets van zich laat horen) als er acuut een kok nodig is in de Koning. Een bekend gezicht zorgt voor de oplossing.

Woensdag 25 mei:
Bing wil dat Jack uitzoekt waar Jef is. Rik kan Charlie er niet van overtuigen dat haar plan zinloos is en moet er dus aan mee doen. Rikki heeft het even moeilijk met Sjoerd.

Donderdag 26 mei:
Tussen Ludo en Maxime speelt zich een voorzichtige toenadering plaats. Om dit te vieren, nodigt ze zichzelf uit bij Frederik. Daar gaat het mis. In het vakantiehuisje gaan de jongeren glaasje draaien. Alles is leuk en lachen, totdat zich een bekende meldt.

Vrijdag 27 mei:
Maxime voelt zich misselijk, misbruikt en alleen. Ze krijgt de schrik van haar leven als Frederik plotseling in de kamer staat. Lorena heeft iets te bewijzen en zoekt uit hoe een DNA-test werkt. Wiet wil nog eens glaasje draaien en vraagt hulp aan Sjoerd. De uitkomst is verbijsterend.

Weekoverzicht 16 t/m 20 mei 2011

Maandag 16 mei:
Charlie raakt in paniek na een eis van Danny. Rikki heeft een verrassend (en stout) plan voor Sjoerd. Edwin vindt dat Lucas anders tegen Anton moet doen en verbindt daar consequenties aan.

Dinsdag 17 mei:
Danny vindt het moeilijk dat Bing en Sjors weer samen zijn. Charlie wil verhuizen. Jack zet Rosa onder druk en krijgt te horen wie Lorena's vader is. Dit stelt hem voor een lastige keuze. Maxime hoort Frederik uit over haar verleden en probeert zijn avances te weerstaan.

Woensdag 18 mei:
Anton ziet het verdriet van zijn zoon en probeert daar wat aan te doen. Bing doet Sjors een sympathiek voorstel omtrent Lana. Lorena en Rosa komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Frederik maakt (weer) iemand ongelukkig.

Donderdag 19 mei:
Danny doet een toenaderingspoging tot Rik. Charlie probeert erachter te komen wat de toekomst haar kan brengen. Bianca is blij met Anton als hij voor het geluk van zijn gezin vecht. Wiet heeft enthousiaste plannen voor het groepsuitje, maar die vallen verkeerd bij Nina.

Vrijdag 20 mei:
De jongen arriveren op hun vakantieadres. Rikki draait verliefd om Sjoerd heen. Wiet probeert haar draai te vinden. En rond het kampvuur komen de horrorverhalen als vanzelf. Maxime kan niet geloven wat ze over haar vader hoort, totdat ze bewijs in handen krijgt.

Weekoverzicht 2 t/m 6 mei 2011

Maandag 2 mei:
Maxime krijgt ongevraagd advies van een opdringerige maar zeer intrigerende man. Wiet wil Nina een kans geven, ook al weet ze zeker dat Nina een luxepopje is dat een sober leven niet aankan. Tussen Danny en Rik loopt het zodanig uit de hand, dat de politie eraan te pas moet komen.

Dinsdag 3 mei:
Maxime heeft een geheim voor Amy. Ludo krijgt een onverwachte bezoeker. Rik moet verantwoording afleggen voor zijn daden. Charlie kan alle spanningen niet meer aan. Edwin wordt kwaad als Anton hem en zijn broer op ongelijke manier behandelt.

Woensdag 4 mei:
Nina verrast haar medebewoners met een enorme bijdrage. Maxime loopt Frederik weer tegen het lijf, maar op een onverwachte plek. Om Bing te ontlopen, wil Sjors Meerdijk ontvluchten. Rosa krijgt de schrik van haar leven, maar zwijgt over het hoe en waarom.

Donderdag 5 mei:
Anton krijgt een schikkingsvoorstel, maar is niet van plan zich daarbij neer te leggen. Sjors komt voor een moeilijk dilemma te staan. Het verbaast Lorena dat haar moeder haar twee weken weg wil hebben. 

Vrijdag 6 mei:
Door Anton komen Lucas en Edwin lijnrecht tegenover elkaar te staan. Charlie weigert zich bij een besluit van Danny neer te leggen. Rik gaat gebukt onder zijn verdriet. Rikki maakt zich grote zorgen om hem.

Weekoverzicht 25 t/m 29 april 2011

Maandag 25 april:
Bing wordt woest als Jack hem arresteert en vastzet op verdenking van mishandeling. Jef droomt van een reis met Tanya, maar heeft moeite om te beslissen. Danny wil dat Charlie een definitieve keuze maakt.

Dinsdag 26 april:
Charlie vraagt Lorena om hulp bij haar liefdesprobleem. Rikki is furieus over Danny en Charlie. Sjors en Bing maken elkaar grote verwijten over de verloren baby. Jack ontdekt wat Sjors' gevoelens voor Bing zijn en dat verwart hem.

Woensdag 27 april:
Lucas is übernieuwsgierig als Edwin hem een verrassing belooft. Hij moet en zal weten wat hem te wachten staat. Jef doet Tanya een alternatief voorstel. Als Ludo en Janine Nina tegen het lijf lopen, is de spanning te snijden.

Donderdag 28 april:
Door Nina krijgen Ludo en Janine ruzie. Rik is er niet van gediend als Danny bij hem langskomt. Jef neemt een belangrijke beslissing over de toekomst. Lucas probeert zijn teleurstelling te verbergen als hij erachter komt wat Edwins verrassing werkelijk is.

Vrijdag 29 april:
Charlie en Danny zitten ermee dat ze Rik zoveel verdriet doen en dat heeft zijn weerslag op hun 'geluk'. Intussen is Rik op zoek naar Danny. Rikki en Sjoerd spijbelen een dag om een beetje tot zichzelf te kunnen komen. Anton gaat hierover uit zijn dak en komt met een passende straf.

Weekoverzicht 4 t/m 8 april 2011

Maandag 4 april:
Charlie luistert niet naar de goede raad van Lorena en blijft eigenwijs. Janine weet bij Anton precies aan te wijzen waar het fout zit. Sjoerd baalt dat hij een blauwtje heeft gelopen. Rikki moet onder ogen zien wat haar gevoelens voor Sjoerd zijn.

Dinsdag 5 april:
Lucas ontdekt de ware reden van Nouds bezoek aan huize Sanders en dat kan hij niet verzwijgen. Sjors baalt ervan als Bing veel te snel gaat en geen begrip heeft voor haar standpunt. Door een stiekeme gebeurtenis voelt Danny zich extra schuldig tegenover Rik. Maxime daagt Ludo uit.

Woensdag 6 april:
Sjors vertelt Danny iets wat ze liever geheim had gehouden. Janine is het niet eens met de manier waarop Ludo onder de aanrijding probeert uit te komen. Nina probeert iemand mee te sneaken naar haar kamer, maar wordt betrapt.

Donderdag 7 april:
Het raakt Lucas heel diep hoe Anton tegen hem doet. Lucas neemt dan ook tegenmaatregelen en gaat daar te ver in. Sjors eist de waarheid van Bing en doet een diepgevoelde bekentenis aan Jack.

Vrijdag 8 april:
Rikki wil van Sjoerd weten of de zoen een grap was of niet. Edwin is woedend op Lucas. Janine probeert Ludo ervan te overtuigen dat hij verkeerd bezig is als hij Nina's vertrouwen terug wil winnen. Bianca eist een verklaring voor Antons gedrag en die krijgt ze!

Weekoverzicht 28 t/m 1 maart/april 2011

Maandag 28 maart:
Maxime heeft een verontrustende verrassing voor Ludo. Noud doet heel erg zijn best om zijn geheugen terug te krijgen. Wiet wil weten waarom. Janine is sprakeloos als ze hoort welke straf Anton boven het hoofd hangt. Bianca en Anton hebben het moeilijk met Edwins afwezigheid.

Dinsdag 29 maart:
Charlie kan Danny maar niet uit haar hoofd zetten en wordt geconfronteerd met de sleur van alledag. Noud vraagt Lucas om hulp bij een verrassing voor Nina. Maxime wil dat Ludo aan Amy laat weten dat ze bij hem niet meer welkom is.

Woensdag 30 maart:
Charlie krijgt liefdesadvies van Lorena. Nina wordt eerst teleurgesteld door Noud, maar later weet hij het goed te maken. Ludo raakt zwaar gefrustreerd als hij verantwoording moet afleggen bij Janine. Jack moet ingrijpen bij een ruzie tussen Rik en Danny. Maxime buit de situatie met Amy handig uit.

Donderdag 31 maart:
Janine schakelt een specialist in voor Anton. Edwin en Lucas hopen dat dit toenaderingsplan gaat werken. Sjors kan niet langer verzwijgen dat ze zwanger is en wordt onzeker van Bings reactie. Charlie liegt tegen Rik over waar ze was.

Vrijdag 1 april:
Bianca hoopt er het beste van als Anton het met Edwin wil bijleggen. Sjors begrijpt niets meer van Bing. Rikki probeert Sjoerd afleiding te bezorgen na al het gedoe bij hem thuis, maar dat loopt een beetje uit de hand.

Weekoverzicht 21 t/m 25 maart 2011

Maandag 21 maart:
Bianca moet ingrijpen als Anton door het lint gaat. Ludo is ongerust over de plannen van Maxime, maar verzwijgt dit. Maxime liegt tegen Nina. Noud richt zich op Wiet en ontdekt iets over zichzelf. Janine beschuldigt Anton. Lucas is er niet best aan toe.

Dinsdag 22 maart:
Sjors biecht haar probleem op aan Rik. Bianca is klaar met Anton en stelt vergaande eisen aan hem. Edwin krijgt een genereus aanbod, dat hem uit de buurt van zijn vader brengt. Charlie probeert Lorena ervan te overtuigen dat alles weer goed is tussen haar en Rik.

Woensdag 23 maart:
Bing reageert bot op een voorstel van Sjors. Rikki wil Sjoerd helpen, maar dan zal hij eerlijk moeten bekennen wat hem dwarszit. Charlie verwijt Rik dat hij geen moeite voor hun relatie wil doen. Danny kan Charlie maar niet uit zijn hoofd zetten.

Donderdag 24 maart:
Bianca verwijt Anton dat hij het gezinsgeluk verpest heeft. Noud en Wiet belanden bij elkaar in bed. Edwin is eerlijk tegen Nina over zijn gevoelens. Als Rik eindelijk eens gezellig uitgaat, komt hij op het verkeerde moment binnen. Charlie zit in een emotionele achtbaan.

Vrijdag 25 maart:
Bianca en Janine staan lijnrecht tegenover elkaar over wat het beste is voor Edwin. Maxime krijgt slecht nieuws van haar advocaat. Wiet wordt onzeker als Noud niet eerlijk tegen haar is over zijn gevoelsleven. Nina krijgt een onverwachte sms en maakt een afspraak met de verzender.

Weekoverzicht 14 t/m 18 maart 2011

Maandag 14 maart:
Lorena en Wiet hebben een gezamenlijk doel: verhuizen. Ze gaan samenspannen om Jack ook zover te krijgen. Sjoerd krijgt aanwijzingen dat Rikki hem wil en maakt daar werk van. Lucas wil Ludo inzetten om Anton om te praten. Edwin heeft het helemaal gehad met zijn vader.

Dinsdag 15 maart:
Edwin merkt dat Sjoerd hem anders behandelt dan vroeger en wil weten hoe dat zit. Danny liegt tegen Rikki over vrouwen. De sfeer tussen Rik en Charlie voelt voor beiden meer en meer geforceerd aan. Maxime wil niet dat Amy vaker bij Ludo logeert. Anton zet Ludo onder druk.

Woensdag 16 maart:
Noud maakt een moeilijke keuze en brengt Laura daarmee in verlegenheid. Rik heeft een klik met Sjors. Charlie heeft een stiekeme ontmoeting met Danny. Maxime doorziet een plannetje van Nina en wil alles weten. Wiet verpest een leuke avond.

Donderdag 17 maart:
Charlie weet een heftige reactie bij Rik los te maken. Wiet reageert haar frustratie af op haar zus. Sjors ontdekt wat er met haar aan de hand is. Noud is onder de indruk als Nina de verstandigste blijkt, maar kiest hij ook voor haar?

Vrijdag 18 maart:
Maxime bespeelt Bianca: ze wil precies weten wat er gaande is tussen Anton en Ludo. Jack probeert er achter te komen wat Sjors mankeert. Anton komt voor een verrassing te staan, en weet op zijn beurt Lucas ook te verrassen. Zal Ludo aan Amy vertellen dat ze niet meer welkom is?

Weekoverzicht 7 t/m 11 maart 2011

Maandag 7 maart
Anton pakt zijn zoon hard aan. Nina wordt niet gerustgesteld over Noud en Wiet. Ludo wil dat Janine zich niet meer met de nasleep van het ongeluk bemoeit. Bianca heeft het sterke gevoel dat Maxime iets voor haar achterhoudt, maar wat?

Dinsdag 8 maart
De romantiek vervliegt als een uitje van Rik en Charlie wordt verstoord. Sjoerd is diep teleurgesteld in zijn broer. Danny kan niet verbergen dat hij lijdt onder de breuk met Rik. Sjors doet op eigen houtje een bemiddelingspoging bij Rik.

Woensdag 9 maart
Nina gaat uit haar dak als ze Wiet en Noud weer samen ziet en onderneemt een onorthodoxe actie om Noud voor zich te winnen. Rik doet een bekentenis over de toekomst. Danny probeert zijn relatie met Rikki zo normaal mogelijk te houden. Jack maakt zich zorgen over Sjors.

Donderdag 10 maart
Danny zoekt in het geheim Charlie op. Sjors gaat in totale verwarring naar haar huisarts. Noud vindt het gedoe met Nina en Wiet veel te ingewikkeld worden en is er helemaal klaar mee. Sjoerd wordt teleurgesteld door Rikki. Nina heeft heel wat uit te leggen aan Sjoerd (en Wiet, en Lucas, en Bing).

Vrijdag 11 maart
Anton maakt Edwin duidelijk hoe hij denkt over homo's. Lorena is het zat dat de boot van Jack overbevolkt is. Bianca wuift de gezinsproblemen weg, maar Maxime weet wel beter. Daarnaast doet Maxime nog een ontdekking.

Weekoverzicht 28 t/m 4 februari/maart 2011

Maandag 28 februari:
Charlie wil dat Rik zijn woorden terugneemt. Nina stelt een noodplan voor om haar relatie met Noud te redden. Intussen heeft Noud het leuk met Wiet. Janine wil via Bianca achterhalen wat er mis is tussen Ludo en Anton. Danny heeft een financieel probleem, maar krijgt een interessant aanbod.

Dinsdag 1 februari:
Sjors probeert het recht naar haar hand te zetten als Jack niet voldoende bewijs heeft voor een inval in Dansatoria. Edwin doet zijn moeder een verregaande bekentenis. Wiet biecht aan Noud op dat ze zich vaak zo eenzaam voelt. Janine vindt dat Nina de waarheid over het ongeluk moet weten; Ludo niet.

Woensdag 2 februari:
Bianca heeft iets uit te leggen aan Anton. Bing baalt van Jack en zou hem het liefst tegen de vlakte slaan. Lorena komt in het nauw te zitten als de politie Dansatoria binnenvalt. Door een raar toeval gaat die hele inval langs Lucas heen. Edwin wil iedereen laten zien wie en hoe hij is.

Donderdag 3 februari:
Sjors' woede leidt tot een heftige situatie met Bing. Lorena gaat in de aanval nadat ze door Jack op (weer) een leugen is betrapt. Danny is ongewild getuige van een vrijpartij. Rik wil Charlie graag vertrouwen en gaat haar achtervolgen.

Vrijdag 4 februari:
Anton is jarig en Rikki en Sjoerd hebben een gevoelig nummer voor hem voorbereid. Ook Edwin heeft een grote verrassing voor Anton. Nina wordt door Maxime betrapt en gered. Charlie confronteert Rik met z'n onwillige gedrag en eist dat hij een keuze maakt: is hij voor of tegen hun huwelijk.

Weekoverzicht 14 t/m 18 februari 2011

Maandag 14 februari:
Valentijnsdag: Lucas krijgt een kaart en denkt zeker te weten van wie die is. Charlie heeft plannen en regelt ongevraagd een vrije dag voor Rik. Bianca wil dat Edwin iets romantisch doet voor Wiet. Maxime heeft verdrietig nieuws voor Amy.

Dinsdag 15 februari:
Ludo is verbijsterd als Janine Jack verdedigt. Nina krijgt hoop als Laura met nieuws komt over Noud. Charlie is bang voor de toekomst en probeert Maxime te paaien. Danny wil niet ingaan op het gastvrije bod van Rik.

Woensdag 16 februari:
Nina wordt bij Nouds ziekbed weggestuurd, maar blijft geloven dat ware liefde zal overwinnen. Edwin wil steun van Lucas omdat hij het allemaal niet meer weet. Wiet voelt zich teveel en dat brengt haar tot een wanhoopsdaad. Jack zoekt nieuwe feiten over de toedracht van Nouds ongeluk.

Donderdag 17 februari:
Bij een panieksituatie in Dansatoria probeert Bing te redden wat er te redden valt. Edwin slaat een lief aanbod van Lucas af. Lorena wordt woest op Bing. Sjoerd en Rikki blijken een muzikale klik te hebben en verbazen Jef daarmee.

Vrijdag 18 februari:
Maxime kan de vrolijkheid tussen Rik en Danny niet aanzien. Danny wordt gedwongen om een heftige bekentenis te doen. Gelooft Sjors de leugens over Wiet? Oude foto's doen Nina terugdenken aan gelukkige tijden met Noud. Bing en Lorena gooien het op een akkoordje wat betreft de Dansatoriadrugs.

Weekoverzicht 7 t/m 11 februari 2011

Maandag 7 februari:
Als Rik de trouwvideo ziet, doet hij een verontrustende ontdekking, waarna Charlie alles op alles moet zetten om haar hachje te redden. Ludo bezweert Nina dat hij haar en Noud nooit meer zal dwarsbomen, maar dan maakt hij een fatale fout. Maxime moet een gênante situatie recht zien te zetten.

Dinsdag 8 februari:
Nina krijgt heel slecht nieuws en moet naar het ziekenhuis komen. Ludo vraagt Anton om te liegen tegen de politie. Bianca zit middenin het strijdgewoel als Maxime haar frustratie afreageert op Janine. Sjoerd en Edwin fantaseren over een wild verjaardagscadeau voor hun vader.

Woensdag 9 februari:
Amber weet Lorena en Sjors te verrassen. Wiet krijgt tegenvallend nieuws en glijdt steeds verder af. Laura is radeloos na wat er met Noud gebeurd is. Janine wil Ludo wel geloven, maar diep in haar hart voelt ze dat hij tegen haar liegt.

Donderdag 10 februari:
Sjoerd heeft een afspraakje met de oudere vrouw die hem op de veiling 'kocht'. Wiet baalt als een stekker als Jack een geheim van haar aan Edwin verraadt. Anton vindt het een belediging dat Ludo hem niet vertrouwt. Charlie krijgt geweldig nieuws en trakteert. Danny vindt het vreselijk, maar moet zijn leugen tegen Rik blijven volhouden.

Vrijdag 11 februari:
Maxime is er getuige van dat Danny een stiekem afspraakje maakt. Ze gaat op onderzoek uit. Laura wordt radeloos als ze de uitslag krijgt van de dokter. Sjoerd zit in een date from hell. Zijn redding komt uit onverwachte hoek. Bianca krijgt schokkend nieuws te verwerken. Charlie kan alleen op slinkse wijze aan Rik ontsnappen.

Weekoverzicht 31 t/m 4 januari/februari 2011

Maandag 31 januari:
Wiet baalt van Lucas' hebberige gedrag. Charlie krijgt een wilde verrassing op haar vrijgezellenavond. Rik wil van Danny weten waarom hij zo moeilijk doet over het zijn van huwelijksgetuige. Ludo zet Noud onder druk zodat hij zijn mond zal houden over Ludo's omkooppoging.

Dinsdag 1 februari:
Legaal of illegaal... Bing is blij met het bedrag dat hij in handen krijgt. Jef krijgt het idee dat Rosa iets van hem wil. Ook wordt hij verrast door een oude liefde. Wiet wordt onzeker door Edwins keuzes. De date van Edwin en Lucas verloopt soepel, totdat Lucas over gevoelens begint.

Woensdag 2 februari:
Charlie is superzenuwachtig over het huwelijk, dan verschijnt een vermoeide reiziger aan wie ze al haar twijfels kan vertellen Laura plaagt Jef met zijn afspraakje met Rosa. Rik heeft steun nodig en vindt die bij iemand die hij niet verwacht. Danny wil Maxime meenemen naar het huwelijk, maar Rik ziet dat niet zitten.

Donderdag 3 februari:
De huwelijksdag van Charlie en Rik kent de nodige ups en downs; zo is de surpriseparty voor het bruidspaar met recht een surprise en raken Danny en Maxime zeer geïnspireerd door het huwelijk. Verder begrijpt Danny er niets van als Noud overdreven aardig doet tegen... Ludo.

Vrijdag 4 februari:
Danny weet Maxime aangenaam te verrassen. Wiet wordt verdrietig als Edwin geen zin heeft om met haar uit te gaan en wil weten of hij haar nog wel leuk vindt. Nina confronteert haar vader met wat ze van Lucas gehoord heeft. Ook Janine geeft Ludo de wind van voren.

Weekoverzicht 24 t/m 28 januari 2011

Maandag 24 januari:
Lorena doet een verbijsterende ontdekking over Bing. Maxime probeert Jack over te halen om mee te doen aan de mannenveiling. Nina heeft geweldig nieuws, maar Janine neemt het niet serieus. Noud wordt boos op Nina als zij haar mond voorbij praat.

Dinsdag 25 januari:
Ludo doet erg zijn best om Noud het leven zuur te maken. Bing en Lorena komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Jack vermoedt dat Lorena iets voor hem verbergt. Rikki probeert een feest voor Rik en Charlie te regelen, het probleem is dat het low budget moet.

Woensdag 26 januari:
Charlie stuurt Rik weg als hij veel te laks met hun aanstaande huwelijk omgaat. Haar avond eindigt echter met een onverwachte wending. Bianca raakt erg teleurgesteld als Sjoerd en Edwin terugkrabbelen op een belofte. Danny wordt voor het blok gezet door Maxime en vindt dat maar niks.

Donderdag 27 januari:
Edwin trotseert zijn vader als ze ruzie krijgen om Wiet. De ene na de andere man laat zich van zijn aantrekkelijkste kant zien tijdens de mannenveiling. Maxime bombardeert zichzelf daarbij tot leidster en krijgt Janine tegen zich. Charlie en Danny delen een geheim.

Vrijdag 28 januari:
Rik wil Charlie voor zich winnen, maar komt met een 'verkeerd' plan. Edwin ontdekt wie er op hem geboden heeft. Jef is onzeker over Rosa's bedoelingen. Sjors laat Danny weten dat ze er voor hem is als hij haar nodig heeft.

Weekoverzicht 17 t/m 21 januari 2011

Maandag 17 januari:
Tot zijn grote verrassing nodigt Sjors Danny uit voor een intiem etentje en het wordt nog gezellig ook! Als het misgaat in de jungle verricht Jack een ware heldendaad. Er gebeuren illegale dingen in de club waar Bing geen weet van heeft. Luie Lucas laat zich gelden als mede-eigenaar.

Dinsdag 18 januari:
Als Bing wordt uitgedaagd door Amber, vindt hij dit reuzespannend. Toch zal hij een grens moeten stellen. Charlie wil dat Rik zijn dochter de waarheid vertelt over Sil. Bianca wil de slachtoffers van EEPASA financieel helpen. Door Janine komt ze op een idee.

Woensdag 19 januari:
Wiet wordt onzeker als Edwin haar intimiteit afkapt, dus doet ze hem een gevaarlijk voorstel. Rik moet kiezen tussen werk en in ondertrouw gaan met Charlie. Rikki ziet er tegen op als ze naar het politiebureau moet. Laura krijgt een grote klap te verwerken.

Donderdag 20 januari:
Anton verstoort de wonderlijke avond van Wiet en Edwin. Maxime bekent Danny dat ze hen heel erg gemist heeft en wil weten of dat wederzijds is. Noud is onder de indruk van Nina's nieuwe levensvisie. Jack viert zijn thuiskomst op romantische wijze, maar krijgt een koude douche.

Vrijdag 21 januari:
Eerst is Ludo blij met Nina, maar later. Om haar uit de tent te lokken, organiseert Noud een grote verrassing voor Nina. Bianca rekruteert Maxime voor haar plan. Ze doet dit buiten Janine om en weet niet wat ze zich op de hals haalt. Jack ontdekt dat hij toch wat klein behuisd is.

Weekoverzicht 10 t/m 14 januari 2011

Maandag 10 januari:
Rikki wil niet luisteren naar goede raad. Laura gaat ervan uit dat er voldoende redenen zijn voor een lage straf. Maxime en Nina worden achtervolgd tot in de jungle. Rik eist dat Sil zijn verantwoordelijkheid neemt.

Dinsdag 11 januari:
Bing hoeft niet lang na te denken als de sexy Amber bij hem solliciteert. Nina is erg onder de indruk van de manier van leven in Suriname. Edwin wordt onzeker als Wiet zich opdringt (maar dat is niet de enige reden). Laura heeft het moeilijk met de verwijten die haar gemaakt worden.

Woensdag 12 januari:
Rikki doet een romantische belofte, maar het is de vraag of ze die kan waarmaken. Sil staat voor een onmogelijke keuze. Het grijpt Lucas enorm aan als Edwin zich bizar gedraagt. Ludo wordt woedend als hij ontdekt dat niet hij, maar Danny voor Amy zorgt.

Donderdag 13 januari:
Bing zit heel goed in zijn vel op het openingsfeest van de club; alles is klaar, iedereen is er (en hilarisch verkleed) en Amber wil hem. Charlie doet een ontdekking over Rik en begrijpt in één klap waarom Rikki zo verdrietig is. Sjors wordt er doodmoe van dat iedereen denkt te weten hoe zij zich voelt.

Vrijdag 14 januari:
Lorena krijgt slecht nieuws... heel slecht nieuws. Als ze het probeert te ontlopen, raakt ze alleen maar dieper in de problemen. Sjors moet uit een onhandige situatie gered worden. Janine is het niet eens met de 'goede' raad die Ludo aan Lucas geeft. Danny heeft het idee dat hij gecontroleerd wordt als Maxime hem vanuit Suriname belt.

Weekoverzicht 3 t/m 7 januari 2011

Maandag 3 januari:
Jack voelt de druk om met een oplossing te komen in de moordzaak en gaat buiten zijn boekje. Laura schakelt een advocaat in. Nina’s vriendje zorgt voor onenigheid tussen Ludo en Janine. Toch weet Ludo te verrassen.

Dinsdag 4 januari:
Nina en Noud gaan door een diep dal. Nina vindt dat ze er een tijdje tussenuit moet. Gelukkig is Maximes aanbod om mee te gaan naar Suriname nog geldig. Maxime en Danny worden gestoord tijdens een vrijpartij.

Woensdag 5 januari:
Jack wordt er gek van dat het moordonderzoek op een dood spoor blijkt te zitten. Hij wil een doorbraak forceren. Rik gelooft niet in een goede afloop van de moordzaak. Edwin stelt Wiet heel erg teleur.

Donderdag 6 januari:
Jack neemt een groot risico als hij alle (ex-)verdachten mee terugneemt naar het verleden. Stukje bij beetje komen de betrokkenen erachter hoe de fatale avond verlopen is. De uitkomst brengt een grote schok teweeg.

Vrijdag 7 januari:
Vakantiegangers Nina en Maxime zijn onder de indruk van Suriname. Tot hun verrassing komen ze iemand tegen die op de vlucht is voor de wet. Rikki haalt zich de woede van Rik en Charlie op de hals.

Weekoverzicht 27 t/m 31 december 2010

Maandag 27 december:
Rikki raakt verward door hoe de moordzaak zich ontwikkelt. Nina wil dat Noud en haar vader het samen goed kunnen vinden, dus stuurt ze hen op een gezellig dagje uit. Rik doet er alles aan om Charlie uit de cel te krijgen.

Dinsdag 28 december:
Ludo vindt het uitje met Noud maar niks, toch weet Noud hem op de golfbaan te verbazen. In een ultieme poging om Charlie vrij te krijgen, doet Rik een opmerkelijke bekentenis bij Jack. Hij belandt hierdoor in de cel.

Woensdag 29 december:
Lucas geniet ervan als hij en Edwin opgesloten raken in een toilethokje. Janine heeft haarfijn door welk spelletje Ludo speelt. Bing baalt als hij met Danny zaken moet doen. Wiet vraagt Lorena om hulp.

Donderdag 30 december:
Lorena probeert in Sjors’ computer in te breken. Lucas trekt zich niets aan van Bings protesten als hij een oud & nieuw feest wil organiseren. Bij wie gaat Jack huiszoeking doen vanwege de moord op Rutger?

Vrijdag 31 december:
Lorena probeert alle bewijzen tegen haar te laten verdwijnen. Jack doet een goede daad voor Charlie. Danny merkt dat Maxime het moeilijk heeft, belooft haar een bijzondere avond en dat wordt het ook!

Fotobron: GTSTnieuwskrant

Weekoverzicht 20 t/m 24 december 2010

Maandag 20 december:
Rikki schrikt van Sil. Lucas ontdekt de keerzijde van zijn opdringerige gedrag. Jef ergert zich aan het gedrag van Lorena en dat heeft enorme gevolgen. Charlie en Rik nemen een verdrietige beslissing over de toekomst.

Dinsdag 21 december:
Charlie vliegt iemand aan als de waarheid haar te veel wordt. Noud verheugt zich op een leuke avond, maar raakt verzeild in een date from hell. Maxime is aangenaam verrast als ze Danny hoort spreken over hun relatie. Als ze het er met hem over wil hebben, loopt het totaal uit de hand.

Woensdag 22 december:
Ludo krijgt te maken met spoken uit het verleden van Janine. Bing komt onder grote druk te staan als hij geld zoekt om een club te kopen. Nina verwijt Noud onprofessioneel gedrag; door hem is haar zakendeal mislukt. Lucas maakt iemand heel erg blij (en toch ook weer niet).

Donderdag 23 december:
Tijdens het moordonderzoek denkt Jack een belangrijke ontdekking te doen. Bing heeft spijt van een beslissing. Janine wil van Ludo weten wat hem bezielt om Anton zo onder handen te nemen. Ondanks haar geldgebrek doet Charlie een goede daad.

Vrijdag 24 december:
Charlie zal kerst niet gezellig met het gezin rond de boom doorbrengen, maar eenzaam in een koude politiecel. Edwin baalt dat het onmogelijk is om Lucas te ontlopen. Danny krijgt het benauwd als hij merkt hoe Maxime met hun relatie omgaat.

Fotobron: GTSTnieuwskrant

Weekoverzicht 13 t/m 17 december 2010

Maandag 13 december:
Jack zet Sjoerd onder druk om hem een bekentenis te ontlokken. Rik moet alles uit de kast trekken om Charlie te weerhouden zichzelf aan te geven. Rikki kan de zorgen niet aan en vlucht het huis uit.

Dinsdag 14 december:
Sjoerd wil het bijleggen met Lucas en Noud, maar die vinden dat ze helemaal niets verkeerd hebben gedaan. In Jacks onderzoek duikt er nieuw bewijsmateriaal op. Sil wil een geheim delen met Rikki.

Woensdag 15 december:
Bing probeert een lening los te krijgen voor zijn club. Zeer tegen Maximes zin in vraagt Danny Noud te eten. Lorena trekt conclusies als Jack haar weer op de verdachtenlijst zet. Sjors heeft stress door werk en baby.

Donderdag 16 december:
Lucas krijgt een enorm verjaardagscadeau en een feest. De vonken spatten ervan af bij Danny en Maxime, totdat iemand hen betrapt. Jef kan niet geloven wat hij hoort als Lorena hem een bekentenis doet.

Vrijdag 17 december:
Rik en Charlie worden keihard geconfronteerd met hun enorme schulden. Rikki snapt niet waarom Sil haar naar huis stuurt als ze bij hem wil blijven slapen. Danny laat Maxime duidelijk weten of hij voor haar kiest of niet.

Weekoverzicht 6 t/m 10 december 2010

Maandag 6 december:
Niet alleen Laura en Sil zijn, na een arrestatie, woedend op Jack, ook Noud is dat en dat maakt hem bij Nina verdacht. Lucas bezweert dat hij Edwins stage echt niet gaat misbruiken voor zichzelf. Wiet bezweert dat ze echt niet in Edwin geïnteresseerd is.

Dinsdag 7 december:
Nina vindt het onmogelijk om Noud te vertrouwen. Dus staat Noud voor de keuze: zijn geheim opbiechten of Nina verliezen. Lorena wordt gerustgesteld als Jack zwijgt over haar betrokkenheid bij de duistere zaakjes van Rutger. Sjoerd komt lijnrecht tegenover Noud en Lucas te staan.

Woensdag 8 december:
Een werkconflict zorgt voor spanning tussen Jack en Sjors. Een nieuwe arrestatie in de moordzaak zet twee families op zijn kop. Anton en Bianca vinden het onbegrijpelijk wat Sjoerd gedaan heeft. Maxime probeert via Lana het hart van Danny te bereiken.

Donderdag 9 december:
Maxime doet Danny een diep gevoelde bekentenis. Jack doet Wiet verdriet, maar weet het op gevoelige wijze goed te maken. Anton heeft er moeite mee om Sjoerd onvoorwaardelijk te steunen. Dit frustreert hem zo dat hij Jack bedreigt.

Vrijdag 10 december:
Charlie is heel onzeker over zichzelf, maar ze heeft een oplossing: ze wil via hypnose haar black-out van de moordavond invullen. Rik moet haar helpen en Rikki mag het niet ontdekken. Laura kan niet anders dan Sil vertellen over een eerdere misdaad. Danny krijgt goede raad van Jef en gaat terug naar Maxime.

Weekoverzicht 29 t/m 3 november/december 2010

Maandag 29 november 2010:
Charlie reageert uiterst verdacht als haar wordt gevraagd naar de avond van de moord. Hoe lang kan Lorena haar leugens tegen Jack volhouden? Maxime wil graag open kaart spelen over haar gevoelens voor Danny.

Dinsdag 30 november 2010:
Noud raakt in paniek als blijkt dat zijn horloge hem met de moordplek linkt. Charlie begint een afleidingsmanoeuvre als ze denkt dat zij verdacht wordt. Sjoerd is teleurgesteld in zijn moeder als zij hem niet steunt.

Woensdag 1 december 2010:
Sjors wordt door een (on)bekende in de gaten gehouden. Charlie probeert zich uit een netelige situatie te redden. Ludo doet een bekentenis bij Janine. Edwin loopt stage en komt daarbij voor een verrassing te staan.

Donderdag 2 december 2010:
Sjors krijgt een klap te verduren. Rik hoort dat hij zijn belegging vrijwel zeker kwijt is: weg geld, weg toekomst. Een bezoeker bij Sjors maakt Maxime onzeker over haar relatie. Lucas fantaseert er lustig op los.

Vrijdag 3 december 2010:
Laura heeft een zware dag: ondanks alles wat er gebeurd is, is zij toch degene die Rutger naar zijn laatste rustplaats brengt. Jack is vastgelopen met het onderzoek, maar dan komt er nieuw bewijsmateriaal boven.

Weekoverzicht 22 t/m 26 november 2010

Maandag 22 november:
Laura is ontroostbaar. Rutger wordt door Jack gehoord, maar blijft de vermoorde onschuld spelen. Als Janine instort, moet Ludo met haar naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat haar toestand verslechterd is. Lorena smeekt Rutger om haar niet te verraden.

Dinsdag 23 november:
Charlie voelt zich enorm schuldig over het verdwenen geld en weet zeker dat Rik haar dit verwijt. Laura twijfelt of Rutger eigenlijk ooit wel echt van haar gehouden heeft en dus stapt ze op hem af. Na een nacht vol alcohol doet Charlie een schokkende ontdekking. Bianca bijt van zich af als Anton haar naïef noemt.

Woensdag 24 november:
Rik houdt Charlie tegen als ze naar de politie wil. Hij vindt dat ze te verward is en zichzelf alleen maar in de problemen kan brengen. Nina en Noud zitten niet op dezelfde golflengte (tenminste dat denkt Nina). Jack begint zijn onderzoek en stuit op een lange lijst gedupeerden.

Donderdag 25 november:
Danny is geschokt als Maxime meineed heeft gepleegd om hem te beschermen. Nina weet niet hoe ze het heeft als zij en Noud toch op dezelfde golflengte blijken te zitten. Sjoerd liegt tegen de politie, maar is dat voor zichzelf of neemt hij anderen in bescherming?

Vrijdag 26 november:
Sjoerd wordt in het nauw gedreven en begint zijn moeder van alles te verwijten. Sjors zit tot over haar oren in het werk en dan heeft ze ook nog de zorg over haar baby Lana. Wiet ontdekt een mindere kant van Sjoerd. Charlie herinnert zich ineens iets van de fatale nacht.

Weekoverzicht 8 t/m 12 november 2010

Maandag 8 november:
Rutger wil nog één grote klapper maken door iedereen extra te laten investeren, en met succes. Maxime heeft een liefdesplan, dus gaat ze, als Danny niet thuis is, bij Sjors langs. Bianca versterkt ongewild Wiets hoop dat het iets kan worden met Edwin. Janine doet ontdekkingen over EPASSA, maar Lucas vindt haar veel te achterdochtig.

Dinsdag 9 november:
Sjors wordt onder druk gezet om eerlijk te zijn over een toekomst met Danny, maar als Sjors voor Danny staat, slaat ze dicht. Door Charlies plan om te investeren, wordt Rik overmoedig. Nina is eerlijk tegen Maxime over Noud, maar weet niet wat ze wil en ook niet hoe ze het aan moet pakken.

 

Woensdag 10 november:
Ludo is het niet eens met de liefdesbeslissing van Nina. Sjors heeft er spijt van dat ze Danny in huis heeft genomen, maar kan hem niet zeggen waarom dat is. Door Sjors wordt Noud aan het denken gezet over zijn gevoelens voor Nina. Sjoerd spijbelt van school en wil dat zijn broertje hem dekt.

Donderdag 11 november:
Janine wil naar Costa Rica om onderzoek te doen naar de EPASSA plantages. Ludo ziet dit totaal niet zitten. Maxime doet Danny een intiem aanbod. Anton vertrouwt zijn eigen zoon niet. Wiet wil van Edwin weten wat hij voor haar voelt. Zijn antwoord is onconventioneel en romantisch, daardoor krijgt Wiet hoop.

Vrijdag 12 november:
Nina wordt onzeker van Nouds gedrag. Sjoerd denkt ongemerkt het huis binnen te kunnen sluipen. Rutger probeert zijn zaakjes te redden door het onderzoek van Janine op een dwaalspoor te zetten.

Weekoverzicht 1 t/m 5 november 2010

Maandag 1 november:
Nina staat plotseling bij Maxime op de stoep. Maxime's vreugde hierover verdwijnt als Nina duidelijk maakt waarom ze er is. Lorena weet niet hoe ze een torenhoge revalidatierekening zou moeten betalen. Het kost Rik grote moeite zijn dochter meer vrijheid te geven. Opstandige Sjoerd zoekt bewust een conflict met zijn vader.

Dinsdag 2 november:
Lorena hoort bij toeval een geheim telefoontje. Ze besluit dit te checken, maar moet daarvoor een inbraak plegen. Rik pakt Sil stevig aan omdat hij denkt dat Sil liegt over Rikki. Laura pikt dit niet van Rik. Het loopt hoog op totdat Jack zich ermee bemoeit.

Woensdag 3 november:
Als Lucas en Noud Sjoerd uitdagen, loopt het flink uit de hand. Maxime mist Danny en lokt hem met een onzinklusje naar haar huis. Rutger snapt er niets van als Lorena weigert in te gaan op een royaal financieel voorstel. Sjors is haar dilemma zat en hoopt dat Danny snel een andere vriendin vindt.

Donderdag 4 november:
Lucas ontdekt dat Nina en Noud met elkaar naar bed zijn geweest. Ludo is geraakt als Amy hem nog een kans wil geven. Rutger weet Laura zeer nieuwsgierig te maken naar de trouwlocatie die hij heeft gevonden. Nina wil niet terug naar Praag en liegt daarover tegen Dex. Danny organiseert een surpriseparty voor afgestudeerde Sjors.

Vrijdag 5 november:
Wiet trekt de stoute schoenen aan en vraagt Edwin mee uit. Ze heeft echter geen flauw idee of hij haar nou leuk vindt of niet. Rik baalt als Rikki meer aandacht heeft voor haar liefje dan voor hem. Als ze ook nog eens veel te laat thuiskomt, kan Rik zich niet beheersen. Anton wil niet dat Bianca gaat werken, dus komt Charlie met plan B: doe het stiekem. Gaat Bianca hierop in?

Weekoverzicht 25 t/m 29 oktober 2010

Maandag 25 oktober:
Charlie krijgt hulp uit onverwachte hoek als zij zich verwond. Ludo heeft het niet meer als hij lang moet wachten op de uitspraak in zijn rechtszaak. Lorena bekent wat ze voelt voor onbereikbare Jack en besluit zelf het initiatief te nemen.

Dinsdag 26 oktober:
Onder grote belangstelling houdt Rutger een praatje over zijn investeringen: zoveel winst wil iedereen wel bijgeschreven krijgen. Ludo heeft moeite Maxime te vertrouwen; toch zal hij moeten, in het belang van Amy. Noud wil van Nina weten wat ze nog voor Dex voelt.

Woensdag 27 oktober:
Dat Danny investeert vindt Sjors onverstandig, totdat ze de reden hoort. Jack en Lorena worden in bed betrapt. Bianca neemt een beslissing over het aanbod van Charlie. Rikki denkt dat ze haar vader met een smoes kan inpakken, om een nacht met Sil door te brengen. Heeft Rik haar door of niet?

Donderdag 28 oktober:
Rik gaat enorm tegen Laura tekeer. Bianca heeft het moeilijk als Anton wil weten wat ze voor hem verzwijgt. Wiet versiert Sjoerd om Edwin jaloers te maken. Als Lucas zich ermee bemoeit, loopt het uit de hand. Nina openbaart haar gevoelens aan Noud, over Dex, over Praag, over heimwee...

Vrijdag 29 oktober:
Janine wordt gevraagd met spoed naar het politiebureau te komen. Danny is Noud kwijt en start op een verkeerd moment een zoektocht. Lucas is niet van plan zijn mening over Edwin te herzien. Anton baalt dat hun verhuizing naar Meerdijk Sjoerds opstandige gedrag niet heeft veranderd.

Weekoverzicht 18 t/m 22 oktober 2010

Maandag 18 oktober:
Maxime hoopt op Danny's steun, maar dat is niet waarvoor hij op bezoek komt. Jack is niet enthousiast over een voorstel van Lorena, toch houdt zij de moed erin. Lucas en Wiet lopen twee broers tegen het leuke lijf. Ludo schaamt zich diep als hij onverwacht bezoek krijgt in de gevangenis.

Dinsdag 19 oktober:
Charlie maakt een financiële klapper, maar verspeelt het vertrouwen van Rik. Ook een omkooppoging pakt verkeerd uit. Door toedoen van Rutger komen de vriendinnen Janine en Laura tegenover elkaar te staan. Maxime moet haar grootste angst prijsgeven om Nina's verwijten af te slaan.

Woensdag 20 oktober:
Ook al is Bing er niet, toch krijgen Danny en Sjors door hem ruzie. Sjors vraagt Danny uit Toko te vertrekken, maar wil hij dat? Laura vertrouwt Jef niet meer en doet hem pijn als ze een ander vraagt als huwelijksgetuige. Een onbekende bemiddelt ongevraagd in de ruzie tussen Charlie en Rik.

Donderdag 21 oktober:
Sjors vertelt Danny hoe ze echt over hem denkt. Lorena heeft de hulp van Wiet nodig bij een verrassingsavond voor Jack. Janine ontmoet een studievriend van vroeger. Door Lucas hebben ze diezelfde avond nog een date.

Vrijdag 22 oktober:
In hun strijd om de leuke broer, melden Lucas en Wiet zich allebei bij de dokter. Het frustreert Ludo enorm dan zijn vrijlating volledig afhankelijk is van Maximes verhaal. Rik heeft met Charlie te doen als zij haar bruiloftsplannen moet inkrimpen wegens beperkt budget.

Weekoverzicht 11 t/m 15 oktober 2010!

Maandag 11 oktober:
Maxime vindt het ongelooflijk dat Janine het lef heeft om bij haar langs te komen. Sjors loopt tegen een studie-deadline op, maar zorgt ook fulltime over Lana. Door pech moet Rik diep in de buidel tasten. Charlie en Laura gaan shoppen voor een trouwjurk en vinden een peperdure. Ludo's advocaat komt met slecht nieuws.

Dinsdag 12 oktober:
Zodra hij de gelegenheid krijgt, doet Ludo een poging om Maxime te bespelen. De vraag is of dit verstandig is. Jack probeert Lorena te negeren, maar dat is niet makkelijk. Sjors is wanhopig en wil dat Bing terugkomt. Wiet en Lucas zien dezelfde leuke jongen en gaan de strijd om hem aan. Danny bedenkt een oplossing voor Sjors' studieprobleem.

Woensdag 13 oktober:
Zowel Lucas als Wiet haalt alles uit de kast om Sil te strikken. Charlie doet iets wat Rik niet mag weten. Laura is bang dat ze er financieel slecht voor staat. Danny verhuist, zeer tegen de wil van Rik in. Irene beurt Janine op met een verrassend inzicht over Ludo.

Donderdag 14 oktober:
Jack wil de ware toedracht van de schietpartij weten en verhoort Maxime. Janine is bereid heel ver te gaan om Ludo vrij te krijgen. Ze eist dat Ludo zijn trots opzij zet en haar plan volgt. Lorena is ervan overtuigd dat Jack haar ontloopt en wil weten waarom dat is.

Vrijdag 15 oktober:
Op hun afscheidsfeest krijgen Martijn en Irene slecht nieuws. Charlie probeert haar investering terug te krijgen. Dat kan, maar niet zomaar. Lorena laat zich niet wegsturen door Jack en maakt een onuitwisbare indruk op hem. Rik ontdekt dat Charlie iets groots voor hem geheim houdt.

Weekoverzicht 4 t/m 8 oktober 2010

Maandag 4 oktober:
Amy is getuige van een schokkend tafereel tussen Ludo en Maxime. Martijn is enorm enthousiast over zijn Afrika-plannen. Té enthousiast vindt Irene. Laura ontdekt dat Jef zijn bedenkingen heeft bij haar trouwplannen.

Dinsdag 5 oktober:
Danny schrikt zich rot als hij het nieuws hoort over Maxime. Janine en Ludo krijgen goed én slecht nieuws te horen. Jef heeft moeilijk als hij ziet hoe Lorena met haar handicap omgaat. Sjors krijgt te horen dat Danny ooit iets met Maxime had en dat zit haar toch dwars. Amy is ineens spoorloos.

Woensdag 6 oktober:
Laura krijgt het gevoel dat Rutger iets voor haar verbergt. Wiet probeert Sjors' liefdesleven een impuls te geven. Als Charlie en Rikki huwelijksvoorbereidingen treffen, gaat het helemaal mis. Rik is hier furieus over.

Donderdag 7 oktober:
Lorena stelt hoge eisen aan Jack en moet excuses aanbieden aan Sjors. Jef vindt dat Laura roekeloos met haar geld omgaat. Martijn denkt dat Irene en Rutger tegen hem samenspannen. Het lijkt wel of of Jack jaloers is op Lorena's revalidatiearts.

Vrijdag 8 oktober:
Door Ludo komen Janine en Lucas lijnrecht tegenover elkaar te staan. Rik wil dat Charlie zijn kant kiest in de opvoeding van Rikki. Wiet wil weten wat voor spannende dingen er tussen Jack en Lorena zijn gebeurd. Janine

Weekoverzicht 27 september t/m 1 oktober 2010

Maandag 27 september:
Noud en Lucas betrappen een vrijend stelletje. Rik en Charlie hebben een grote mededeling voor Rikki. Rikki heeft een geheim voor Rik en Charlie. Laura haalt herinneringen op aan haar vroegere liefdes. Rutger weet Laura te overdonderen.

Dinsdag 28 september:
Noud en Lucas duiken in de geschiedenis van Meerdijk. Charlie is bang dat Rikki verkeerd zal reageren op haar verhalen over Anita en de dingen die in het verleden gebeurd zijn. Laura vertelt Sil wat Rutger gedaan heeft. Terwijl Jef wat afstand neemt van Lorena, gebeurt er een ongeluk.

Woensdag 29 september:
Janine weet verhalen te vertellen over Frits van Houten en de drie verschillende vrouwen bij wie hij Jack, Sjors en Wiet kreeg. Sjors vertelt aan Lana over haar oma, Martine Hafkamp. Lucas helpt Maxime onbedoeld als hij Ludo afkraakt bij Amy.

Donderdag 30 september:
Janine wil weten wat Ludo zal gaan doen als hij de rechtszaak verliest. Ludo houdt zich op de vlakte, maar het zet hem wel aan het denken over fouten die hij in het verleden heeft gemaakt. Amy legt een beslissende verklaring af bij de rechter. Noud wil weer verliefd worden.

Vrijdag 1 oktober: (20 jaar GTST) (Dubbele aflevering)
Groot feest in de Koning. Die bestaat 20 jaar! Het verleden wordt opgehaald, roemruchte inwoners worden herdacht. Maar waar is jubilaris Jef? Waarom is Laura zo blij? Intussen loopt het tussen Ludo en Maxime enorm uit de hand.

Weekoverzicht 20t/m24 september 2010

Maandag 20 september:
Jack verliest de controle als hij eigenhandig op zoek gaat naar Lorena's schutter. Hoe komt Lorena de operatie uit? Als Rutger nogal hard van stapel loopt, trekt Laura aan de noodrem. Na advies van Janine moet Laura dit rechtzetten.

Dinsdag 21 september:
Maxime en Ludo staan lijnrecht tegenover elkaar bij de rechter wegens Maxime's onrechtmatige voogdij. Maxime denkt een troef in handen te hebben als zij de dagboeken van Isabella leest. Lorena trekt het medelijden van Sjors niet en stuurt haar het ziekenhuis uit.

Woensdag 22 september:
Danny wil weten waarom Sjors niet eerlijk is tegen hem over Bing. Na de (voorlopige) uitspraak van de rechter staat iedereen met lege handen. Charlie is enthousiast over een beeldige trouwjurk, Rik niet. Ludo denkt dat Janine onzeker is over hun leven als Amy aan hem toegewezen zou worden.

Donderdag 23 september:
Noud vindt het belachelijk dat Bing Sjors en Lana zomaar in de steek laat. Danny kan Sjors niet uit zijn gedachten bannen. Wiet weet het voor elkaar te krijgen dat Laura 'inbreekt' om meer over Rutger te weten te komen. Martijn wil weer in Afrika gaan werken en doet Irene een voorstel.

Vrijdag 24 september:
Lorena weigert gebruik te maken van een rolstoel en verwijt Jack dat ze nooit meer zal lopen. Noud en Lucas hebben een plan om Jef te verrassen. Jef verbiedt Jack om Lorena te bezoeken. Na een heftige ontmoeting probeert Laura Rutger te ontlopen, maar dat valt niet mee.

Weekoverzicht 13t/m17 september 2010

Maandag 13 september:
Sjors zet haar relatie met Bing onder druk als ze wil weten of de komst van Lana hun liefde veranderd heeft. Maxime geniet als Amy voor haar kiest en niet voor Ludo. Ludo is vastbesloten om Maxime onderuit te halen in de rechtszaak.

Dinsdag 14 september:
Lorena krijgt slecht nieuws over haar schotwond. Laura geeft Rutger een romantische rondleiding door Meerdijk. Dan krijgt ze te horen dat Jef Rutger totaal niet vertrouwt. Ludo kan zich niet inhouden als Amy Maxime ophemelt.

Woensdag 15 september:
Als Bing het geboortekaartje ziet, neemt hij een heftig besluit. Lorena geeft Jack de schuld van haar ellendige situatie. Jef mobiliseert Charlie om samen Lorena op te peppen. Noud komt lijnrecht tegenover Wiet en Lucas te staan.

Donderdag 16 september:
Bing beschuldigt Sjors van het hebben van een geheime agenda. Laura bespiedt Rutger als hij een ontmoeting heeft met een andere vrouw. Tot woede van Ludo schakelt Maxime de kinderbescherming in.

Vrijdag 17 september:
Als Jack langskomt in het ziekenhuis reageert Lorena uiterst emotioneel op zijn zakelijke houding. Lucas probeert het bij te leggen met Noud, maar Wiet dwarsboomt dit. Laura doet Rutger een voorstel.

Weekoverzicht 6 t/m 10 september 2010:"Ludo ergert zich aan Maxime"

Maandag 6 september:
Als Maxime Amy wil ophalen bij Charlie komt ze voor een vervelende verrassing te staan. Bing doet er alles aan om het Sjors en de baby naar de zin te maken. Danny kijkt met een jaloerse blik naar Bing. Lorena heeft het gehad met Jack.

Dinsdag 7 september:

Om elke twijfel over het vaderschap uit de wereld te helpen, oppert Sjors dat Danny en Bing een DNA-test doen. Ook al geeft Maxime Amy, dat wil nog niet zeggen dat Amy zich daar ook thuis voelt.

Woensdag 8 september:
Aan het graf nemen Charlie en Amy op onorthodoxe wijze afscheid van Isabella. Ludo ergert zich aan Maxime op Isabella’s begrafenis. Noud en Lucas verzinnen manieren waarop ze Laura en Rutger kunnen koppelen.

Donderdag 9 september:
Martijn heeft de uitslag van de DNA-test van Danny en Bing. Laura wordt in verlegenheid gebracht door een actie van Rutger. Lorena is blij dat ze weer zorgeloos over straat kan. Maar is dat wel zo?

Vrijdag 10 september:
Sjors krijgt de uitslag van de DNA-test onder ogen. Nu heeft ze hard bewijs over wie de echte vader is van Lana. Jack en Jef krijgen een slecht bericht over Lorena. Laura wil de liefde nog een kans geven en spreekt met Rutger af…

Weekoverzicht 28 juni t/m 2 juli 2010: "Charlie zoekt ruzie met Ludo"

Maandag 28 juni:
In ruil voor een verklaring wil Lorena dat de politie haar beschermt. Laura wordt geobserveerd door een onbekende man. Ludo en Jef waken aan het bed van Isabella als zij uit haar kunstmatige coma ontwaakt.

Dinsdag 29 juni:
Bing ziet op tegen de bevalling na allerlei vreselijke voorbeeldverhalen. Rik is doodsbang om naar het ziekenhuis te gaan. Danny kan aan niets anders meer denken dan aan de baby. Charlie zoekt ruzie met Ludo.

Woensdag 30 juni:
Er treden complicaties op bij Isabella. Een onbekend meisje probeert er bij Jef achter te komen wat Lorena’s verblijfplaats is. Hierdoor raakt Jef verontrust. Wiet en Lucas ontdekken dat Jack damesbezoek heeft gehad.

Donderdag 1 juli:
Na een moeilijke nacht is Bing hevig verontrust over Sjors’ zwangerschap. Isabella stort haar hart uit bij Charlie en Amy. Ludo loopt iemand tegen het lijf die hij nooit in het ziekenhuis verwacht had.

Vrijdag 2 juli DE CLIFFHANGER:
De dreiging rond Lorena bereikt het kookpunt en loopt hopeloos uit de hand. Bing en Danny ruziën over het vaderschap. Ze worden onderbroken door Jack die hen inschakelt om Sjors te vinden.

Weekoverzicht 21t/m25 juni 2010: "Noud voelt zich schuldig"

Maandag 21 juni:
Als Lorena na een bedreiging naar de politie gaat, raakt ze nog dieper in de problemen. Danny realiseert zich dat het mogelijk vaderschap (en alle verantwoordelijkheden die daarbij horen) steeds dichterbij komt.

Dinsdag 22 juni:
Amy wil weten of Isabella en Ludo ooit echt van elkaar gehouden hebben. Isabella kan niet anders dan de waarheid zeggen… Charlie ergert zich meer en meer aan hoe Danny in ‘haar’ huis leeft.

Woensdag 23 juni:
Ludo wil Isabella voor de rechter dagen. Janine protesteert, maar luistert hij naar haar? Lucas probeert Wiet ervan te overtuigen dat ze Noud uit haar hoofd moet zetten. Noud schuift klusjes thuis telkens voor zich uit.

Donderdag 24 juni:
Iemand wordt in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen: paniek bij Charlie en Ludo. Lorena moet de overvaller op het politiebureau komen identificeren. Ze werkt niet echt mee, maar waarom niet?

Vrijdag 25 juni:
Lorena en Jack sluiten een deal over een officiële aanklacht tegen de overvaller. Noud voelt zich enorm schuldig over de kapotte douchestang. Charlie is de troep thuis zat. Danny neemt een schokkende beslissing.

Weekoverzicht 25t/m29 januari 2010: "Ronja krijgt een vervelend telefoontje"

Maandag 25 januari:
Barbara schrikt als Martijn aan haar ziekte twijfelt. Ronja heeft een plan om achter Arthurs geheim te komen. Janine is verbijsterd als ze merkt wat Jack voor haar verzwegen heeft.
Dinsdag 26 januari:
Sjors probeert ondanks alle problemen toch van haar zwangerschap te genieten. Lucas is verbijsterd als Dex hem om hulp vraagt. Martijn probeert Jef en Laura aan zijn kant te krijgen.
Woensdag 27 januari:
Lucas neemt Marco in vertrouwen over zijn gevoelens voor Noud. Terwijl Nina denkt dat Dex ontslagen wordt, heeft Ludo heel andere plannen met hem. Lorena wil dat Bing van Sjors een vaderschapstest eist.
Donderdag 28 januari:
Ludo is verbaasd door Jacks onverwachte gedrag. Lorena probeert Sjors uit huis te krijgen en gaat de confrontatie met Bing aan. Terwijl Ronja in spanning wacht op nieuws over Arthur, krijgt ze een vervelend telefoontje
Vrijdag 29 januari:
Jef schrikt als Martijn Charlie wil gaan inlichten over Barbara. Dex laat zich niet langer door Nina wegsturen. Barbara raakt in paniek als ze verstrikt raakt in haar eigen leugen

Weekoverzicht 18t/m22 januari 2010: "Nina is verbijsterd"

Maandag 18 januari 2010:
Sjors wordt wanhopig als Danny niet naar haar wil luisteren. Wat kan ze doen om zijn aandacht te krijgen? Ronja’s gezellige avond met Paul loopt niet zoals gepland. Martijn wordt kwaad door de verwijten van Laura.

Dinsdag 19 januari 2010:

Noud probeert Lucas mee te krijgen naar Irene. Sjors is bang als de spanning tussen Bing en Danny opnieuw hoog oploopt. Jack maakt met zijn speurwerk indruk op Janine, maar brengt Dex in de problemen.

 

Woensdag 20 januari 2010:
Charlie nodigt Ronja uit voor een sprookjesachtig uitje. Nina is verbijsterd door een bijzondere bekentenis van Dex. Lucas is verontwaardigd als hij merkt dat Noud een sluw spelletje met hem speelt.

Donderdag 21 januari 2010:
Barbara raakt danig in paniek als blijkt dat Martijn gebeld heeft met het ziekenhuis. Sjors wordt helemaal gek van Bing en Danny en vindt steun bij Jef. Ronja vertelt Paul over haar probleem met Arthur.

Vrijdag 22 januari 2010:
Lucas wil weten wat Marco van hem wil en vraagt om duidelijkheid. Terwijl Maxime broedt op een plan voor Martijn, is Ludo druk met Irene. Barbara gaat steeds verder om Martijn uit het ziekenhuis te houden.

Weekoverzicht 11t/m15 januari 2010: "Charlie wordt woedend"

Maandag 11 januari:
Bing kan niet geloven wat Sjors hem vertelt. Barbara schrikt als Martijn naar details vraagt van haar operatie. Rik merkt dat Danny wat voor hem achterhoudt en wil weten wat het is.

Dinsdag 12 januari:

Lorena kan niet voor Bing verbergen dat ze weet wat er aan de hand is. Wanneer Rik zich zorgen maakt om Danny, schiet Charlie te hulp. Als Maria oog in oog staat met Sjors, kan ze haar woede niet bedwingen.

Woensdag 13 januari:

Charlie wordt woedend als Ronja haar probeert te overtuigen dat Arthur niet deugt. Dex schrikt als hij ineens tegenover één van de gaybashers staat. Lorena is verbaasd als Bing niet gelooft dat ze hem kan vergeven.

Donderdag 14 januari:

Terwijl Martijn denkt dat Barbara geopereerd wordt, is zij met heel andere dingen bezig. Noud wordt kwaad als Dex probeert de zoektocht te stoppen. Na een emotionele beslissing, zoekt Irene troost bij Ludo.

Vrijdag 15 januari:

Als Danny onverwacht voor Bing staat, lopen de emoties hoog op. Barbara schrikt als Martijn naar het ziekenhuis wil om duidelijkheid te vragen. Dex ontdekt iets wat Nina allang bleek te weten

Aankomende week in GTST! vanaf 19 oktober 2009

Maandag 19 Oktober:
Nina is verbijsterd als ze hoort dat Jack en Janine gaan trouwen. In het hotel wordt de sfeer tussen Martijn en Barbara steeds broeieriger. Irene schrikt van een gesprek tussen Maxime en Nina.

Dinsdag 20 Oktober:
Wanneer Noud terugkomt van zijn reis door Australië, krijgt hij meteen slecht nieuws te horen. Danny kan niet meer verbergen dat hij plagiaat heeft gepleegd. Dex weigert Lucas' hulp, maar zit al snel met de gevolgen.

Woensdag 21 Oktober:
Ronja en Charlie hebben nog niet veel succes met internetdaten, maar geven de moed niet op. Noud helpt Lucas in zijn gevecht met Dex. Irene raakt gefrustreerd als Martijn zijn ontmoeting met Barbara verzwijgt.

Donderdag 22 Oktober:
Rik vermoedt dat Charlie nog steeds gevoelens heeft voor Danny, omdat ze niet bij hem in wil trekken. Ludo is woedend als hij hoort wat Jack heeft gedaan. Nina confronteert Janine met het verzwijgen van haar aanzoek.

Vrijdag 23 Oktober:
Nina kan niet geloven wat Noud haar vertelt. Dex probeert een manier te vinden om in de computer van Lucas in te breken. Jack raakt verontrust als hij ziet hoe Janine op Ludo reageert.

De schrijvers van GTST de verhaallijnen!

 

Weekoverzicht 27 april t/m 1 mei april-mei 2009

Maandag 27 april:
Martijn handelt onder druk intuïtief, met alle gevolgen van dien. Nick probeert Rosa bij zijn plan te betrekken, maar dit blijkt moeilijker dan hij dacht. Ludo en Janine doen een schokkende ontdekking wat hen dichter bij elkaar brengt.

Dinsdag 28 april:
Irene vindt dat Martijn zich raar gedraagt en confronteert hem hiermee. Maxime heeft moeite met de positie die ze binnen de familie inneemt. Sjors plan om Danny te ontlopen wordt door Ronja behoorlijk in de war geschopt.

Woensdag 29 april:
Maxime doet een emotionele bekentenis, maar krijgt niet de reactie waar ze op hoopte. Lorena schrikt als ze hoort wat de oorzaak van de explosie was. Charlie probeert erachter te komen wat Nick van plan is.

Donderdag 30 april:      Koninginnendag
Bing komt in een gevaarlijke situatie terecht door Lorena. Rik weigert de eerste stap te zetten om het goed te maken met Danny. Vicky probeert het gesprek met Dex aan te gaan, maar heeft moeite om tot hem door te dringen.

Vrijdag 1 mei:  
Dex confronteert Sjors met haar gedrag ten opzichte van Danny. Terwijl Ludo vreselijk nieuws krijgt, heeft Martijn zijn schuldgevoel niet meer onder controle. Lorena besluit tot het uiterste te gaan om onder haar verantwoordelijkheid uit te komen.

Weekoverzicht 23t/m27 februari 2009

Maandag 23 februari
Janines onzekerheid zorgt voor een vreemde ontmoeting met Noud. Een belangrijke ontwikkeling voor Jef heeft ook gevolgen voor Bing. Ronja zit met haar hoofd in de wolken, waardoor ze dingen ziet die er niet zijn.

Dinsdag 24 februari
Het lukt Lorena niet haar frustratie over Sjors in te houden, wat leidt tot een confrontatie. Barbara's woede zet zich tot schrik van Janine om in verdriet. De vete tussen Nick en Maxime zorgt voor verwarring bij Nina.

Woensdag 25 februari
Vicky wordt aan het denken gezet over haar gevoelens. Martijn wil voorkomen dat Dex de fout in gaat, maar Dex kan zijn advies niet waarderen. Wanneer Nina Ludo om hulp vraagt, wordt ze van verschillende kanten gesteund.

Donderdag 26 februari
Tussen Danny en Rik is sprake van veel onbegrip wanneer hun verleden ter sprake komt. Een avondje stappen zorgt voor een nieuw inzicht bij Charlie, Ronja en Sjors. Vicky is tot teleurstelling van Dex nog niet zo ver als ze dacht.

Vrijdag 27 februari
Jef krijgt hulp die hij hard kan gebruiken, maar niet kan waarderen. Charlie maakt Ronja onzeker met haar stellige uitspraken over Danny's interesse in vrouwen. Nina en Noud vieren feest, maar juichen iets te vroeg.

Weekoverzicht 19 t/m 23 januari 2009

Maandag 19 januari:

Jef komt tot de ontdekking dat hij een grote fout heeft gemaakt. Irene heeft tijdens haar sessie met Ludo werk en prive gescheiden te houden.

Dinsdag 20 januari:

Ludo maakt vorderingen in de zaak tegen Rene, maar weet dit niet voor Nina te verbergen.

Woensdag 21 januari:

Wanneer Janine Nina volledig overstuur aantreft, ziet ze nog maar 1 oplossing. Als Sjors eindelijk haar geheugen terugkrijgt, gaat Jack direct tot actie over.

Donderdag 22 januari:

Charlie weet niet meer wat ze moet doen en schakelt Ludo in.

Vrijdag 23 januari:

Vickey probeert het goed te maken met Noud, maar hij wil er niets van weten. Ronja verrast haar ouders met een bijzonder optreden. Anita vergeet door haar geluk met Rik alles om zich heen.

Weekoverzicht 12 t/m 16 Januari

Maandag 12 Januari:

Nick krijgt schokkend nieuws van Ludo en kan zichzelf niet beheersen.

Dinsdag 13 Januari:

Ronja beseft dat ze een fout gemaakt heeft en doet er alles aan om het op te lossen. Charlie zorgt ervoor dat Anita twijfels krijgt over de eiceldonatie. Jack confronteert Janine met haar vreemde gedrag.

Woensdag 14 Januari:

Martijn wil het uitpraten met Irene, maar dit loopt niet zoals hij wil. Vickey regelt voor haar en Dex een kamer in de Rozenboom, terwijl Noud aan het werk is.

Donderdag 15 Januari:

Vickey besluit open kaart te spelen en neemt Noud mee voor een romantisch diner. Irene krijgt onverwachts bezoek en weet niet goed wat ze ermee aan moet. Na een onverwachts bezoek verandert Sjors' toestand dramatisch.

Vrijdag 16 Januari:

Jef krijgt een aanbod van een onbekende man. Rik denkt de oplossing gevonden te hebben voor de geldzorgen, maar het pakt anders uit dan verwacht.

Weekoverzicht 5t/m9 Januari 2009

Maandag 5 januari:

Noud brengt Dex op een idee, zonder dat hij het doorheeft. Janine gaat opnieuw naar het politiebureau, wat haar niet in dank wordt afgenomen.

Dinsdag 6 januari:

Ludo doet Nina een belofte die ingaat tegen zijn gevoel. Vickey heeft een vermoeden wat er met Dex aan de hand is, maar blijkt er helemaal naast te zitten.

Woensdag 7 januari:

Maxime probeert Nina in huize Sanders te krijgen, maar dat gaat lastiger worden dan ze dacht. Ronja wil Bing haar excuses aanbieden, wat zorgt voor een ongemakkelijke situatie. Rik is in de Koning getuige van een schouwspel waarvan hij niets begrijpt.

Donderdag 8 januari:

Anita is verbijsterd als ze ontdekt in wat voor situatie ze is beland.

Vrijdag 9 januari:

Bing maakt zich zorgen om Jef, maar kan niet tot hem doordringen. Barbara heeft een verassing voor Floris, waarbij ze iets te hard van stapel loopt.

Weekoverzicht 29 t/m 2 December/Januari 2008/09

Maandag 29 December:

Jef gaat naar de politie om een verklaring af te leggen maar voelt zich schuldig.

Dindsdag 30 December:

Charlie ziet haar toekomst opeens voor haar ogen veranderen. Laura en Barbara komen voor een grote verassing te staan.

Woensdag 31 December   oudjaarsdag

Anita en Rik zien het nieuwe jaar als een nieuw begin. Dex bedenkt een list om Vickey voor zichzelf te krijgen.

Donderdag 1 Januari       nieujaarsdag

Bing krijgt een bericht waar hij zich rot van schrikt. Vickey probeert Dex te ontlopen, maar dit wil niet echt lukken. Irene doet een bekentenis waar Ronja van staat te kijken.

Vrijdag 2 Januari:

Bing doet zijn best om afleiding te zoeken. Nina verstijft van angst door een onverwachte ontmoeting. Janine krijgt een vermoeden wat haar doodsbang maakt.

Weekoverzicht 22 t/m 26 2008

Maandag 22 December:

Nina verbreekt haar belofte en vertelt wat ze weet over Rene. Laura en Janine doen een schokkende ontdekking.

Dinsdag 23 December:

Nick krijgt onaangenaam bezoek in zijn hotel. Ronja vraagt Jack om zijn mening, maar krijgt een reactie die ze niet zag aankomen.

Woensdag 24 December:

De romantische avond die Martijn en Irene voor ogen hadden, krijgt ineens een andere wending.

Donderdag 25 December: 1e kerstdag

Rik moet moeite doen om de kerst niet te verpesten en wordt uiteindelijk gered door Jack.

Vrijdag 26 December: 2e kerstdag

Dex heeft een plan bedacht voor Vickey, maar Noud werkt hem onbewust tegen.

Weekoverzicht 15 t/m 19 December 2008

Maandag 15 December:

Bing en Jef krijgen onverwacht bezoek, waarbij Jef besluit open kaart te spelen.

Dinsdag 16 December:

Ronja laat zich overhalen om een stap te zetten, omdat de tijd begint te dringen. Dex doet wel heel erg zijn best om goed voor de dag te komen. Laura probeert Jef van haar goede wil te overtuigen.

Woensdag 17 December:

Lorena bedenkt een manier om Bing af te leiden van alle ellende. Nina ontdekt waar Nicks probleem met Maxime vandaan komt. Sjors denkt te weten waarom Ronja twijfelt.

Donderdag 18 December:

Barbara laat Janine weten hoe ze over haar denkt, maar heeft geen idee wat voor gevolgen dit kan hebben. Bing wordt door zijn vader aan het denken gezet over zijn toekomst.

Vrijdag 19 December:

Charlie heeft een belangrijke afspraak, maar is er met haar hoofd niet helemaal bij. Noud en Dex doen er alles aan om hun eerste klus op tijd af te hebben

Weekoverzicht 8 t/m 12 december 2008

Maandag 8 December:

Rik en Anita hebben geen idee wat voor drama er voor hun ogen afspeelt. Charlie zoekt hulp voor haar bedrijf.

Dinsdag 9 December:

Bij Bing wil het slechte nieuws maar niet doordringen. Laura kan niet anders dan de schuld bij zichzelf zoeken, hoewel Janine probeert haar op een andere gedachte te brengen.

Woensdag 10 December:

Maxime heeft een verassing voor Ludo geregeld en doet haar best de hele familie hierbij te betrekken. Dex zet, om zijn doel te bereiken, zijn vriendschap met Noud op het spel.

Donderdag 11 December:

Als er ongewenste gasten in de Koning komen heeft Jef de grooste moeite om zijn woede in te houden. Als Anita en Rik denken dat ze alles gehad hebben, krijgen ze de volgende klap te verwerken. Nina is verrast door Ludo's reactie op het verdriet van Janine.

Vrijdag 12 December:

Charlie krijgt hulp van een onbekende man. Barbara weet niet meer wat ze met Floris aanmoet. Anita en Rik proberen opnieuw te beginnen.

5665697